Заден мост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Заден мост
Здравейте,
Търся да купя заден мост за 316компакт. Някой знае ли каде мога да намеря такъв втора ръка?????
Търся да купя заден мост за 316компакт. Някой знае ли каде мога да намеря такъв втора ръка?????
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Ще попитам един познат но да не те подвеждам да не е от седдан само
И кажи какво по точно ти требе аз ше проверя и ше ти напиша ЛС
И кажи какво по точно ти требе аз ше проверя и ше ти напиша ЛС
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
lenia написа:трябва да сменя задните носачи.....4е трака отвратително....
Ми смени тампоните бре

- vld
- Старши ентусиаст
-
Защо да си купуваш тампони втора ръка?lenia написа:знаеш ли къде мога да намеря такива втора ръка и колко горе долу струват
Та те ще са същите като твойте.
Ако става дума за тампоните на задния мост е най добре да ги сменят в дарукар ,защото имат специален инструмент с който става лесно смяната.
Цялата хамалогия барабар с тампоните стува около 160лв. по спомен.
Не е чак толкова много ,че да трябва втора употреба.
Иди да ти прегледа колата някой който разбира от БМВ-та и тогава търси да купуваш каквото и да било.

Мерси за информацията. Аз се извинявам може би за некомпетентните си въпроси но не съм в час с тези неща. Колата водих на сервиз и ми казаха че трябва да сменя задните носачи. Затова исках да купя цял заден мост (in Advance :-)), защото ми казаха че за този модел части не се намират лесно. В крайна сметка никаква не съм я свършила, а се мотая само из този форум с цел да получа малко повече информация....Мерси отново..:-)))
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
lenia написа:Мерси за информацията. Аз се извинявам може би за некомпетентните си въпроси но не съм в час с тези неща. Колата водих на сервиз и ми казаха че трябва да сменя задните носачи. Затова исках да купя цял заден мост (in Advance :-)), защото ми казаха че за този модел части не се намират лесно. В крайна сметка никаква не съм я свършила, а се мотая само из този форум с цел да получа малко повече информация....Мерси отново..:-)))

- agent smit
- младши ентусиаст
-
В някой сервизи когато видят жена и могат да изкарат, че всичко по колата е за смяна. Не ги слушай, всички части за БМВ се намират от БМВ дилърите. Колегата vld е написал какво ще е най-добре да направиш. 

- vld
- Старши ентусиаст
-
lenia написа:Мерси за информацията. Аз се извинявам може би за некомпетентните си въпроси но не съм в час с тези неща. Колата водих на сервиз и ми казаха че трябва да сменя задните носачи. Затова исках да купя цял заден мост (in Advance :-)), защото ми казаха че за този модел части не се намират лесно. В крайна сметка никаква не съм я свършила, а се мотая само из този форум с цел да получа малко повече информация....Мерси отново..:-)))
На първо време смени сервиза

Виж в продава има обява за сервиза на един съфорумник в люлин,ако не при явор едва ли ще откаже да я погледне

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2