M50 B20 Не върви..
Модератор: Технически модератори
Ako е оправена моля колегата да каже какво беше че не мога да спя от както се замислих че и моята не върви.
Аз почнах да сменям наред остана само катализатора да се махне и няма нищо не сменено да остане.
Оня ден при смяната на филтъра (горивния) леко живна но не е което очаквах с катализатора ще имам малко затруднения но ще пиша като го извадя даже мисля да я пробвам и без гърнета какво ще каже

Аз почнах да сменям наред остана само катализатора да се махне и няма нищо не сменено да остане.
Оня ден при смяната на филтъра (горивния) леко живна но не е което очаквах с катализатора ще имам малко затруднения но ще пиша като го извадя даже мисля да я пробвам и без гърнета какво ще каже

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Абе колега какво вървене очакваш от 20-каdrmirchev написа:Ako е оправена моля колегата да каже какво беше че не мога да спя от както се замислих че и моята не върви.![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
r
колега имах подобен проблем и докато го намерих са поболях и всичко това за един ден! значи колата не можеше да вдигне повече от 120 и започна да грее малко след средата и то извън градско гледаш всичко като почнеш от помпата ,датчици ,виско и нищо!? карам аз да се прибера и 20 км. преди града пак спирам и като давам газ отзад на ремуса нема никои??? никакви газове нищо не излиза !!!
после цял ден съм вадил "вълна" за два пуловера от задното гърне "стъклена вата" докато го изпразних до краи И колата сега върви.
ВИЖ СИ ХУБАВО ГЪРНЕТАТА
после цял ден съм вадил "вълна" за два пуловера от задното гърне "стъклена вата" докато го изпразних до краи И колата сега върви.
ВИЖ СИ ХУБАВО ГЪРНЕТАТА
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
210 по нанадолнището на Варненската магистрала.. 

Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Имало някаква джаджа при въздушния филтър която може да е запушена и да не охлажда дросела демег постоянно да вкарва топъл въздух?
Колата във ниските горе-доло обаче във високите пълна скръб.. 

- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:Абе колега какво вървене очакваш от 20-каdrmirchev написа:Ako е оправена моля колегата да каже какво беше че не мога да спя от както се замислих че и моята не върви.![]()
![]()
Оня ден при смяната на филтъра (горивния) леко живна но не е което очаквах с катализатора ще имам малко затруднения но ще пиша като го извадя даже мисля да я пробвам и без гърнета какво ще кажеНе мъчи колата тя толкова може
![]()
Да върви два калника зад 2.5

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Два калника само до края на първа ли?///Mpower6967 написа:slavianko написа:Абе колега какво вървене очакваш от 20-каdrmirchev написа:Ako е оправена моля колегата да каже какво беше че не мога да спя от както се замислих че и моята не върви.![]()
![]()
Оня ден при смяната на филтъра (горивния) леко живна но не е което очаквах с катализатора ще имам малко затруднения но ще пиша като го извадя даже мисля да я пробвам и без гърнета какво ще кажеНе мъчи колата тя толкова може
![]()
Да върви два калника зад 2.5![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
slavianko написа:Два калника само до края на първа ли?///Mpower6967 написа:slavianko написа:Абе колега какво вървене очакваш от 20-каdrmirchev написа:Ako е оправена моля колегата да каже какво беше че не мога да спя от както се замислих че и моята не върви.![]()
![]()
![]()
Да върви два калника зад 2.5![]()
![]()
![]()

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
///Mpower6967 написа:210 по нанадолнището на Варненската магистрала..
Ти колко искаш искаш да вдигне колега? 240?
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Pavlinius написа:dj_ennsy_1 написа:///Mpower6967 написа:210 по нанадолнището на Варненската магистрала..
Ти колко искаш искаш да вдигне колега? 240?
На равно трябва да прави 220 по километраж, което са си горе долу реални 210 +-5км/ч , зависи от гумите.
Толкова и правеше и то за прилично време. Сега набира до 210 по нанадолно като народна песен. А това дето е като тройник при филтърната кутия дето влизат два маркуча в него може ли да е заминало и да не охлажда дросела?
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Колеги ами налягането на бензиновата помпа да не прави нужния дебит? Тия дни ще сменям дебитомера с друг за тест да видим.