Кой, кога ще е на Сл. Бряг...?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2008, 16:45

Bogat-Beden написа:То ф Ибиса и Испания сичко хубаво,ама да ги няма испанците :mhihi: Или поне да не влизат в състава на обслужващия персонал,че :help: Както го изнасилват тоя английски,и както са супер любезни с чужденците,мани,мани...

Не знам кога сте били в иби Са :mhihi: ама отдавна не е това което е било. Същия проблем като по нащо Черноморие. Прекалена застроеност, което води до ниски цени (за разлика от при нас) и отлив на качествените туристи.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Май 2008, 23:06

hemicharger написа:Ееееее чак пък гадно.... :mhihi: къде другаде може да се купонясва така на нашо черноморие?

Колега ,директно ти отговарям ,като човек ,който има няколко лета по онова гадно гето :arrow: ВАРНА :!:

Всичките лета от 2002 година все бях по тоя тъп Слънчев бряг :help: по работа и когато ми се отдадеше свободно време ,палех комбито и с такава сила излитах в баира към Обзор ,че на върха ми се отлепваха всичките гуми :mhihi: Там в морската столица вечер на крайбрежната улица със заведенията е нещо страаааашно :shock: :twisted: :shock:
бягахме с колеги от гадното гето по Варна и там за мен е мястото ,където човек може да стане разноглед :mhihi: Аз на каквито карнавали се нагледах там ,каквито купони бяха по дикотеките ,по Слънчев бряг само драйфащи туристи ,ужас пък и честно казано за мен от Варна надолу БГ черноморието никога не ми е харесвало :!: Надолу е селяния (не искам да засегна никой лично - говорим за курорти) ...

Аз лично тази година ще си направя една ескурзия с брат ми с комбито му с група приятели оттук на Нюрбургринг и после в моята държава фаворит за ескурзии - няма смисъл да я отбелязвам даже :mhihi: и до Варна за няколко дена ще ида ,да видя приятели ,да посетя както всеки път Варненската сбирка където е нещо страшно :twisted: :twisted: :twisted: Там за мен са емоциите и живота а не в онзи хаос и мръсотия ,кич и бит пазар от пред Глобус та до Виктория дето като ходиш вечер вместо да се наслаждаваш на морето и лунната патека ,виждаш само крушки на сергиики пълни с боклуци :help: А на всичкото отгоре там имам къде да спя за без пари в комплекс с два басейна и Сръбски ресторант :twisted:

п.с. Ох как ми олекна след тази храна по "култовия" ни курорт :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Май 2008, 23:30

мен па ми е арно на съни бич
пич остави някво ало ще свиркаме за метрополис и др.подобни на какао биич
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 26 Май 2008, 23:34

B U L L I написа:мен па ми е арно на съни бич

кат са сетя за ония метрополис :mhihi: :mhihi: :mhihi: :weed:

а за слънчев бряг- пълна боза, за почивка не става :idea:
вече се уляха с строежи :twisted:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

,,,,,,,,,,,

Мнение от Тоо Cool » 26 Май 2008, 23:35

Аз съм си там, както винаги....от 7 август, до когато изкарам........ :mhihi:
БУЛИ-звънни ако си в тоя период там брат! ;) ;) ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Май 2008, 23:48

Във Варна не съм ходил от 8 години...но сега на 30 юни ме пращат там на обучение и ще поразгледам......иначе за "Съни БиАч" съм съгласен но до някъде с Пенчев. Е да верно има драйфащи чужденци ама аз не ходя там където те ходят.....демек след бариерите.
Да сл. бряг не става за почивка, но пък и аз не съм изморен та да почивам......почивката е в София
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 27 Май 2008, 15:32

bum_bum написа:
Bogat-Beden написа:То ф Ибиса и Испания сичко хубаво,ама да ги няма испанците :mhihi: Или поне да не влизат в състава на обслужващия персонал,че :help: Както го изнасилват тоя английски,и както са супер любезни с чужденците,мани,мани...

Не знам кога сте били в иби Са :mhihi: ама отдавна не е това което е било. Същия проблем като по нащо Черноморие. Прекалена застроеност, което води до ниски цени (за разлика от при нас) и отлив на качествените туристи.

Къде пък я видя тази застроеност... :dunno: Аз останах доволен, супер яко парти, яки плажове и всичко е страшно организирано и подредено. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 27 Май 2008, 15:34

B U L L I написа:мен па ми е арно на съни бич

Мен какао ми е любимото, значи ще има с кой да кисна там. Ще ти пусна едно лично с номера ми. :bchug:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 28 Май 2008, 12:41

снощи се върнах оттам, ужаса вече е започнал, а е още май месец :roll:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 28 Май 2008, 18:37

Варна рулира
тая година ще съм в къщата на дядото и ще си ходя когато си искам :)
може и за някои съботи и недели да се отскача ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 28 Май 2008, 20:22

Па я ще намина през какао тази година, но сигурно после ще съм на Созопол - най-добрия курорт - от всичко по-малко(много) има ! :)
Иначе, ако искаш да си почивах - ТУРЦИЯ там е местото ! 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 30 Май 2008, 9:36

Гледам че доста от БМВ ентусиастите почиват зад граница, а някой случайно да е ходил в Шарм Ел Шейх???
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 30 Май 2008, 10:00

Съни бийч никога :mhihi: миналата година бачках там цяло лято неходете там няма такава мизерия

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 30 Май 2008, 10:04

Richmond написа:Па я ще намина през какао тази година, но сигурно после ще съм на Созопол - най-добрия курорт - от всичко по-малко(много) има ! :)

Созопол е курорта в който се зарекох че повече няма да стъпя ..... може ли да умирам от болки в главата преди 10 дни и да в 9 вечерта да няма АПТЕКА бе .... луд ли си . А и тая култова фраза за Слънчев бряг много ме кефи - Там не става за почивка :mhihi:

ходя си вече 6-та година там и така съм си подредил нещата по приоритетност че друг курорт не може да ми предложи този кеф.
Както наскоро чух от 45 годишен бизнесмен отишъл миналото лято на "ПОЧИВКА" там ........ еееее как да не4 ми хареса там бе братче ......... НОН СТОП карнавал , как да не ми хареса - дословно цитирано .
А и като почакам още малко българщината да го поплюе, да минат още годинка две, да им паднат още малко ценитре на апартаментите ...... да си взема един, па нека ми е зле
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Май 2008, 10:08

hemicharger написа:Гледам че доста от БМВ ентусиастите почиват зад граница, а някой случайно да е ходил в Шарм Ел Шейх???

дека е тва?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата