3 ЮНИ АКО ИСКАТЕ ПО ЕВТИНО ГОРИВО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Ще ни подрепите ли.

Да ,категорично!
153
74%
Не ,идеята е лоша!
7
3%
Няма да мога в този ден.
18
9%
Едва ли ще успея.
29
14%

Общо гласове : 207
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 29 Май 2008, 21:32

ма аз мисля ,че е малко да е на А4
буквите Протест трябва да са по големи аз лично от книжарницата ще си взема А1 или от сорта
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 30 Май 2008, 6:32

SpeeD_GT написа:ма аз мисля ,че е малко да е на А4
буквите Протест трябва да са по големи аз лично от книжарницата ще си взема А1 или от сорта

да но всичко е свързано с парички , отделно от това А1 не се поддържа от принтера ми ,няма как да го разпечатам там ,ако отида в книжарница ,знаете ли колко примерно би струвало около 500-600 копия А1?

И другото важно е по едно бг знаме да си имаме и да си сложим. :bgflag:
ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от Shondy » 30 Май 2008, 22:02

:arrow:

Аватар

Мнение от Shondy » 01 Юни 2008, 3:09

финализирах малко исканията ,който желае може да се запознае с тях на първата страница от темата. :arrow: 04:02 АМ - 01.06.08

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 01 Юни 2008, 15:07

aз мисля че нищо няма да стане народа е на работа за да има ефект треа всички фирми да не работят и народа да излезе колко човека може да си позволят да не отидат на работа само учениците , треа да се храни семеисто нестава, треа да се направи мащабно не 100коли да се изнижат за 1ч ма браво голям ентосиазъм ви гони :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Юни 2008, 19:38

Мишу написа:aз мисля че нищо няма да стане народа е на работа за да има ефект треа всички фирми да не работят и народа да излезе колко човека може да си позволят да не отидат на работа само учениците , треа да се храни семеисто нестава, треа да се направи мащабно не 100коли да се изнижат за 1ч ма браво голям ентосиазъм ви гони :mhihi:

причината да сме на това положение сега е че винаги си намирате оправдание за всичко
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар

Мнение от Shondy » 01 Юни 2008, 20:32

ineedmoney написа:
Мишу написа:aз мисля че нищо няма да стане народа е на работа за да има ефект треа всички фирми да не работят и народа да излезе колко човека може да си позволят да не отидат на работа само учениците , треа да се храни семеисто нестава, треа да се направи мащабно не 100коли да се изнижат за 1ч ма браво голям ентосиазъм ви гони :mhihi:

причината да сме на това положение сега е че винаги си намирате оправдание за всичко

и най вече щото българина е скиптик ,кога да идем да протестираме в неделя ли? или по празниците ,понякога немислите какво говорите .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 01 Юни 2008, 20:42

ми невярвам някои с добра работа да каже на шефа си бате утре съм на протест немоа да доида нищо не казвам мое си мнение ма ще говорим на 4ти казвам че треа всички а не само тези драскачи от орумите аиде успех от мен ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 01 Юни 2008, 22:22

Велко написа:Към умниците и критиците бих отправил една молба, ще си позволя да го напиша с големи букви за да е по-отчетливо: ЗАПАЗЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ ЗА ВАС :!: :!:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Юни 2008, 22:43

Мишу написа:ми невярвам някои с добра работа да каже на шефа си бате утре съм на протест немоа да доида нищо не казвам мое си мнение ма ще говорим на 4ти казвам че треа всички а не само тези драскачи от орумите аиде успех от мен ;)

взимаш си 1 ден платен отпуск, ако нямаш взимаш неплатен тогава! ако и това не ти дават е простено!! Който иска да направи нещата винаги намира начин! Това не означава че хората които ще отидат на работа и няма да дойдат са виновни нищо подобно!! Проблема е че има хора които могат да дойдат но няма да го направят
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 02 Юни 2008, 8:17

ineedmoney написа:
Мишу написа:ми невярвам някои с добра работа да каже на шефа си бате утре съм на протест немоа да доида нищо не казвам мое си мнение ма ще говорим на 4ти казвам че треа всички а не само тези драскачи от орумите аиде успех от мен ;)

взимаш си 1 ден платен отпуск, ако нямаш взимаш неплатен тогава! ако и това не ти дават е простено!! Който иска да направи нещата винаги намира начин! Това не означава че хората които ще отидат на работа и няма да дойдат са виновни нищо подобно!! Проблема е че има хора които могат да дойдат но няма да го направят

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 02 Юни 2008, 10:10

пеш ли ше се ходи ? тоя маршрут дето е на картата ше го отцепат ли ?
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Юни 2008, 10:30

tin написа:пеш ли ше се ходи ? тоя маршрут дето е на картата ше го отцепат ли ?

от общината се обръщат към СДВР и от там ни отпуснаха ескорт за 30 коли не повече ,те твърдят че понеже сме не формална организация нямало да се обедним повече от 30 коли . за сега се боря за 100 коли и паркинг за 300 пред народно събрание. Иначе има варянт 3 курса по 40 коли по улиците.в рамките на 3 часа да минаваме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 02 Юни 2008, 11:46

Shondy написа:
tin написа: от общината се обръщат към СДВР и от там ни отпуснаха ескорт за 30 коли не повече ,те твърдят че понеже сме не формална организация нямало да се обедним повече от 30 коли . за сега се боря за 100 коли и паркинг за 300 пред народно събрание. Иначе има варянт 3 курса по 40 коли по улиците.в рамките на 3 часа да минаваме.

евалата бате голем си там сме :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 02 Юни 2008, 12:28

Направете снимки !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум