От каде да си взема БМВ a)Германия b)България c)Форума
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
vicho написа:Ако колегата stanchev още не е продал йеса, това е твоята кола.
оо първия сериозен дето я видя на живо я отнесе като гладен циганин баничка

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Oт Германия,моята я взех от там и съм много доволен!
Иначе тук в Бг. за 1 година видях само две читави коли,просто тук всичко е блъскано,смазвано и т.н иди в една бояджииница да видиш ''Новия внос'' какви магии правят!
Иначе тук в Бг. за 1 година видях само две читави коли,просто тук всичко е блъскано,смазвано и т.н иди в една бояджииница да видиш ''Новия внос'' какви магии правят!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
И аз бих те посъветвал да си я докараш от Германия, но имай впредвид, че и там какви кочини има, тук нищо не си видял.Кола от Германия само от собственик.Има някакъв шанс да е от автокъща и да е читава, но трябва много късмет.Аз няколко пъти съм ходил за кола от там и винаги съм взимал от ч.л.Моята кола също е от там, но наистина трябва много обикаляне и търсене.Ако не знаеш езика добре или нямаш познати, изобщо не се захващай, че в какви филми може да влезеш, просто не ми се мисли.Тук също можеш да си намериш добра кола, но по-скоро от форума, отколкото от пазарите.Не се хвърлай на нова година и ниска цена 

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Stanchev написа:vicho написа:Ако колегата stanchev още не е продал йеса, това е твоята кола.
напълно нормално, особенно пък на последната цена

(към автора)
колкото до парите, при този спад на цените, за 6к с малко късмет ще си намериш хубава кола.
Приятел казваш мобиле.де знам и autoscout24.de но доколкото знам има много нереални обяви чувал съм го от много хора...мерси за съветите май най добре ще е да отида до Герамния с познати разбирасе кадето вкарват коли и да поостана 2-3 дена да се обиколи навсякаде не да се нахвърлям на 1 вия трошляк тук или там...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ми би трябвало,аз преди почти 3 години си взех отлична и-ес-ка за 8 и половина лева,95 набор беше,сеа 6 ако не му стигнат...vicho написа:Stanchev написа:vicho написа:Ако колегата stanchev още не е продал йеса, това е твоята кола.
напълно нормално, особенно пък на последната цена![]()
(към автора)
колкото до парите, при този спад на цените, за 6к с малко късмет ще си намериш хубава кола.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
ма тука доста колеги говорят ей така просто да се намират на приказка от германия най-добре оба4е някой прави ли сметката 4е колегата намира кола или 2,3 коли едната е в берлин примерно другат в ессен третата щутгарт кво се прави хваща самолета каца в берлин -4 милионен град и по4ва да търси игла в купа сено или другото от собственик -няма такъв филм ти до немец ще стигнеш ама другия път арабите са като хиени и това не виждам къв проблем е като колите се взимат и се излагат през 200-400евро зависи от цената , друго има ли некво зна4ение от кой или от къде , гледаш кола харесва ти, не ти харесва , нема никво зна4ение от къде от кой важно е колата и като е от форума примерно къв е кяра 2-3год и е късан гъза тука по дупките с насраните горива консумативи и масла така 4е гледаш ако ти харесва зимаш ако не заминааш следващата и не забравяйте 12-13год няма да се намери без забележка щото много хора са решили 4е кат дават 5000лв и ве4е тряя като нова да е мотор4ето кат работи кат хората вси4ко друго се прави .........
ПОЗДРАВИ И УСПЕХ
ПС. ако имаш некой познат в германия наистина е по-добре да се разходиш и да си докараш оба4е не забравяй 4е съединител да ти направи беля по пътя или некой спира4ка да не е в 4ас така ще я издухаш 4е ще се 4удиш що не си отишъл да си шаресаш в бг вместо да обикаляш европата
ПОЗДРАВИ И УСПЕХ
ПС. ако имаш некой познат в германия наистина е по-добре да се разходиш и да си докараш оба4е не забравяй 4е съединител да ти направи беля по пътя или некой спира4ка да не е в 4ас така ще я издухаш 4е ще се 4удиш що не си отишъл да си шаресаш в бг вместо да обикаляш европата

Мисля че вече горе доло се ореиентирах,мисля че Германия ще е най добре с един познат който попринцип вкарва коли и е наясно.Ще скоча и аз с него за да не си взимам на сляпо да огледам аз едно друго,едно е да обесниш какво искаш,друго е ти да си видиш колата няма да се кара до тук има си Автовози за тази работа....ако има още съвети давайте ще ги прочета с кеф.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не ти пречи и да зададеш в мобиле.де около колата ,дет си харесал на 150км радиус същите изисквания и нема да е нужно да летиш със самолети и делтапланери,а ше фанеш един влак и ако едната не ти хареса-отиваш за другата....!!страшно е само първият път!! не се коси!! и глей приятелят ти да не се окаже "приятел" ,щото и такива сме ги виждали и да те заведе срещу комисионна в некоя автокъща-полуморга и да се наиграеш...! не го познавам-не знам ,ма съм виждал как се бият там "приятели"!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве намери си оттука да не те боли главата...една аверче си купи една читавелка Е39ка от Германия ама и тя се оказа кенеф
докара я преди дни и за тия пари дето я е купил ХАХА-голямо дърво
тук може да си я караш на майстор да си я пробваш а там-гледаш-палиш -плащаш

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Купи си от форума брат....тука хората си поддържат колите пък и може и каско да намажеш + гражданска, което иначе си е пара
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3