школата в симеоново подготвя ли кадри за обучение към ФБР

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Май 2008, 16:44

Или може би колегата не е влизал във форума откакто е пуснал темата, а тея всичките въпроси вече веднъж ги обсъдихме :) Повтаряте се...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: школата в симеоново подготвя ли кадри за обучение към ФБ

Мнение от someone » 28 Май 2008, 16:59

Абе, аз сега като се загледах във въпроса отново, ми изглежда, че колегата май е объркал форума - щото пише "аз също искам да кандидатствам в Школата в симеово..."

Изглежда ми като отговор на нещо - примерно някой писал "Аз искам да кандидатствам в Симеоново" и след него нашия човек пише "Аз също..."

EDIT: И освен това е дама. Сега гледах профила.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Май 2008, 2:47

А къде в Америка се подготвят кадри за КАТ? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 29 Май 2008, 22:05

Пичове, аз се съм в школата /академията/ на МВР и да ви кажа тука си е жива казарма, без каквито и да е разлики. А да кажеш че съм курсант ОК, ама аз съм си на курс за Офицери и нема нищо общо със курсантите дето седят тука по 5 години и честно казано незнам как издържат. Но въпреки всичко аз си давам от време на време дежурства и тн. както си му е реда в казармата. Имам лекции от 8:00 сутринта до 18:00 вечер и съм в една зала дето се събираме 150 човека от кол и въже /смръднята е умопомрачителна/ , където е 38-39 градуса и нема ни клима ни НИЩО :!: Така че ако някой е решил да ходи там, много добре да си помисли дали всъщност му се изкарва още една казарма /ако е ходил де/ :!:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Юни 2008, 20:42

bmwmania написа:Пичове, аз се съм в школата /академията/ на МВР и да ви кажа тука си е жива казарма, без каквито и да е разлики. А да кажеш че съм курсант ОК, ама аз съм си на курс за Офицери и нема нищо общо със курсантите дето седят тука по 5 години и честно казано незнам как издържат. Но въпреки всичко аз си давам от време на време дежурства и тн. както си му е реда в казармата. Имам лекции от 8:00 сутринта до 18:00 вечер и съм в една зала дето се събираме 150 човека от кол и въже /смръднята е умопомрачителна/ , където е 38-39 градуса и нема ни клима ни НИЩО :!: Така че ако някой е решил да ходи там, много добре да си помисли дали всъщност му се изкарва още една казарма /ако е ходил де/ :!:

Направо ти съчувствам...
... а ако трябва да слушаш и Хицата...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата