школата в симеоново подготвя ли кадри за обучение към ФБР
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Или може би колегата не е влизал във форума откакто е пуснал темата, а тея всичките въпроси вече веднъж ги обсъдихме
Повтаряте се...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: школата в симеоново подготвя ли кадри за обучение към ФБ
Абе, аз сега като се загледах във въпроса отново, ми изглежда, че колегата май е объркал форума - щото пише "аз също искам да кандидатствам в Школата в симеово..."
Изглежда ми като отговор на нещо - примерно някой писал "Аз искам да кандидатствам в Симеоново" и след него нашия човек пише "Аз също..."
EDIT: И освен това е дама. Сега гледах профила.
Изглежда ми като отговор на нещо - примерно някой писал "Аз искам да кандидатствам в Симеоново" и след него нашия човек пише "Аз също..."
EDIT: И освен това е дама. Сега гледах профила.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А къде в Америка се подготвят кадри за КАТ? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Пичове, аз се съм в школата /академията/ на МВР и да ви кажа тука си е жива казарма, без каквито и да е разлики. А да кажеш че съм курсант ОК, ама аз съм си на курс за Офицери и нема нищо общо със курсантите дето седят тука по 5 години и честно казано незнам как издържат. Но въпреки всичко аз си давам от време на време дежурства и тн. както си му е реда в казармата. Имам лекции от 8:00 сутринта до 18:00 вечер и съм в една зала дето се събираме 150 човека от кол и въже /смръднята е умопомрачителна/ , където е 38-39 градуса и нема ни клима ни НИЩО
Така че ако някой е решил да ходи там, много добре да си помисли дали всъщност му се изкарва още една казарма /ако е ходил де/ 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bmwmania написа:Пичове, аз се съм в школата /академията/ на МВР и да ви кажа тука си е жива казарма, без каквито и да е разлики. А да кажеш че съм курсант ОК, ама аз съм си на курс за Офицери и нема нищо общо със курсантите дето седят тука по 5 години и честно казано незнам как издържат. Но въпреки всичко аз си давам от време на време дежурства и тн. както си му е реда в казармата. Имам лекции от 8:00 сутринта до 18:00 вечер и съм в една зала дето се събираме 150 човека от кол и въже /смръднята е умопомрачителна/ , където е 38-39 градуса и нема ни клима ни НИЩОТака че ако някой е решил да ходи там, много добре да си помисли дали всъщност му се изкарва още една казарма /ако е ходил де/
Направо ти съчувствам...
... а ако трябва да слушаш и Хицата...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2