Въпрос към колегите с ГАЗ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос към колегите с ГАЗ
Здравейте колиги. преди 10 дни ввзех колата и съм минал с нея около 200км. с около 30л. газ та въпроса ми е следния. При положение че пала сутрин на бензин и чакам малко да загррее и след това трагвам , карам около 4км. и спирам и след това обратно към нас та въпроса ми е кози разход нормален ли е или трябва да ходя на реглаж? Мерси предварително
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Аз съм с АГУ комбинираниат разход ми е около 10 нормално каране Смени въздушниа филтър той е важен за газта И все пак я закарай на реглаж
Не всичко което лети се яде
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ако ти е нова газовата е нормално малко повечко да подхарчва, след време мембраните на изпарителя се разработват. Харчи ми около 10 извън града, ДВГ-то ми е с 4 цилиндъра, в скоро время ще трябва да сменям мембраните.АГУ-то е обикновено, реглажа си го правя сам на око и слух, работи без проблеми и 1 път не ми е гръмнало нищо. Успех.
- hristo4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 1.9 *W210 320 CDI *206 1.4 hdi
Струва ми се че е много.Моето е обикновенно газово и си е пушка.Сменяй редовно въздушния филтър и няма да имаш проблеми.С 85 лв газ минавам 900км. от който 80 в София,другото на магистралата,но до 140.
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Най сигорно е като напълниш бутилката карай 100км извънградско до 120 и после зареди от същата газостанциа и ще видиш какъв ти е разхода 

Не всичко което лети се яде
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
На мен колицата ми харчи около 10-12 газ смесено каране, но до 140 и съм много доволен. Играх си един път по газта да си я оправя сам и я оправи мн ми ходеше колата а разход ми даде 35/100
за това си я откарай на реглаж и виш какво ще се получи, но задължително си вземи въздушен филтър че мен ме върнаха един път заради това !!!

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Около 30л/200км --> около 15л/100км --> за 4км каране сутрин и 4км вечер (т.е. двигател, никога недостигнал нормална работна температура), мисля си напълно е нормално (дори и на бензин, какво остава за обикновено агу).
Така че споко - само при тези симптоми едва ли има нужда от реглаж; и да - на далавера си
.
Така че споко - само при тези симптоми едва ли има нужда от реглаж; и да - на далавера си

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
bmw
и моята дава около 15 градско
след монтажа ми казаха като мина около 500км.да отида да я погледнат но така и не отидох и вече е на около 3К след монтажа.по някои път гърми но няма за сега сериози ядове 

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
D_I_V_A_K_A написа:Много е разхода.Моята ми гори 11 градско и съм с обикновенна газ.
Я ела в софия да видим как ше го напраиш тоя 11 разход

4км са си много общо понятие, а ако си убул и по-тежки обувки

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2