катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ
Модератор: Общи модератори
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
браво, че сте живи и здрави, но категорично отписвам
вариянта, моториста да се е движил с повече от 80км
Ако скороста му беше по-висока от 100 (както някой казва),
мисля че колата ти щеше да доста по-згъната, а и
мотора доста по-изпотрошен.
Но важното е, че сте живи и здрави
вариянта, моториста да се е движил с повече от 80км
Ако скороста му беше по-висока от 100 (както някой казва),
мисля че колата ти щеше да доста по-згъната, а и
мотора доста по-изпотрошен.
Но важното е, че сте живи и здрави

- crypton86
- Потребител
-
- Кара: e36 328i
- Мечтае да кара: M5 e39
Бих казал че тоя ако се е движел с 60 70 тои нямаше да ми вкара прага при седалката и вратата да е на половината на седалката , удряли са ме с 60 70 км с кола и са ми чупили бронята само а тая каскада дето я пускаш с моториста и аудито е много измислена и е с много голяма скорост щом горниа праг го няма ... засечен е с 120 а ти ми говориш за 60-70 .... че на мотор спирачниа път с 60 70 му е 10 метра наи много значи ако намаля и при намалянето ме удря с 40 50 леко ще ми искриви вратата и нямаше да лети 20 метра над и след колата .... но да си бил там да видиш не че аз съм видял имаше наи малко 15 човека които са го видяли да лети с още 1 моторист които така и не се вясна ... ти знаеш ли какфо е времето за 1 кола да измине 500 метра с тръгването и , поне 10 15 до 20 секунди а за моторист 5 ! ама ти мислиш някфо фантастично ще ме удари с 60 70 и колата ще е смазана така дори и таблото и волата и долниа праг и под вратата а бе пич хахаха не се излагаи моляте
- crypton86
- Потребител
-
Неказвам че не съм виновен , виновен съм си и аз го знам ... това е тъпа маневра на забранено място ... а това че тои е карал с такафа скорост го прави много невинен или пък това че е можел да спре и да избегне тази катастрофа , но според това което прочетох изглежда че казваш "ти (демек аз) нарочно му излизам за да ме удари във шофиорската врата и 2мата да умреме (което не е станало и благодаря на господ) и аз да нямам кола след това което стана и тои да лежи в пирогов и да няма мотор" е това искаше да кажеш ти по заобиколниа начин ... имам вина и а знам , а тои също има вина не по малка от моита ! Има една жена свидетел която е вила на предишниа светофар и е казала че тея са минали на червено с голяма скорост 2ма мотористи .... а аз като излизах от авточастите беше чиста улицата ! Ще ти кажа също че аз нямам акт , с книжка съм , и в протокола на полициата аз не съм виновен колега , естествено ще бъда глобен по делото с пари за маневратата която съм направил на 2ната !
Абе като гледах снимките, доста сгъната е колата...Незнам защо го обвинявате толкова човека, че направил обратен завой на двойна маркировка-ми и аз бих направил, ако улицата е празна..А мотора сигурно се е ударил в колата с не повече от 80, т.е., успял е да намали до 80...Сигурно е карал доста бързо..
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На всички ни е ясно как карат ЛУДИТЕ - независимо мотористи или автомобилисти. С такива е въпрос на време да стане инцидент. Не мисля, че колегата е виновен за катастрофата , независимо от нарушението му.
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Ма като гледам мотора как няма предница изобщо удара не е бил с по малко от 100.Браво 4е нищо ти няма,жив и здрав да си
- crypton86
- Потребител
-
И 2мата сме виновни ... не се замислям кои има по голяма вина , това няма значение в случая , наи важното е че сме живи , днеска бяха на оглед за колата ... искам си пълна щета ... и да си зимам нова сигурно държавата ще ме съди за тая маневра ... глупава но какфо да направя нямаше коли нямаше мотори нямаше куки и то гледаи кво стана .... наи неочакваното
crypton86 написа:И 2мата сме виновни ... не се замислям кои има по голяма вина , това няма значение в случая , наи важното е че сме живи , днеска бяха на оглед за колата ... искам си пълна щета ... и да си зимам нова сигурно държавата ще ме съди за тая маневра ... глупава но какфо да направя нямаше коли нямаше мотори нямаше куки и то гледаи кво стана .... наи неочакваното
Хора ежедневно загиват по нашите пътища и ти го знаеш. Благодари на Господ, че и двамата сте ОК. Вземи си поука от случилото се, преглътни миналото и давай на пред, че много живот имаш още да жънеш.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ами аз защо си мисля че куките са гонили моториста...явно затова минават на червено...пък и ако е така куките би трябвало да ти помогнат...демег че си им помогнал да го спреш този моторист ако случайно е било така...ако ли не бих казал и двамата имате вина но по-голяма е на моториста...и той не е ли минал двойно напрекъсната линия демег да се е движел в другото платно...а и ти от къде да го видиш че идва като гледаш дали идва някой срещу теб...то това би трябвало да стане ако е на кръстовище но както виждам е било преди самото кръстовище..ако е било на самото кръстовище и ти да вземеш левия завой нямаше да имаш никаква вина...но като е преди кръстовището тъй да се каже че си в нарушение..
важно е да сте живи и здрави и ще имате внимание за напред....който се е сблъскал с тази ситуация той знае как да внимава за напред...умната и внимателно!
важно е да сте живи и здрави и ще имате внимание за напред....който се е сблъскал с тази ситуация той знае как да внимава за напред...умната и внимателно!
- crypton86
- Потребител
-
На 1 метар е бил в насрещното от 2ната и е карал без книжка , ако беше станало след светофара нямаше да имам ама никаква вина , но то стана преди него и за тва и аз имам вина ... но в протокола куките пишат че тои е виновен а мене ме искарват невинен ... но държавата така или иначе ще ме съди за този маневра дето правя на забраненото място
- Azrail
- UFO Pilot
-