Станции с басейни(за баба и внуче)....?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Май 2008, 14:00

Иво написа:Аз бих ти препоръчал Рибарица... Особено големия хотел там на един връх, просто му забравих името, който си има и басейн и всичко е много красиво, има игрища за тенис на корт, волейбол, футбол и т.н. Рибарца е много спокойно кътче, аз ходя почти всяка година там на палатка.А хотела е страхотен, както и всичко около него.

Хубаво е, ама е опасно брат. По мои спомени всяка година има тежки наводниния и то точно лятно време, даже миналата година май един човечец за малко да си замине мърцина. Яко наводнение, натравя питейната вода, подкопава къщите нощно време, затваря пътища, срутва леглото на река или що е там... Не знам дали има квартали, които със сигурност са в безопасност, но не бих пратил там баба и внуче. Аз да съм там , ок, ама баба със детето...

И проблемът беше някакъв радикален, нещо трябваше да се укрепява легло на реката ли... И няма никакъв знак кога ще се случи.
Не препоръчвам Рибарица, освен за група яки мъже...
Поздрави!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Май 2008, 14:23

Човек, това се заформя като едно от най-хубавите места в България за курортуване, а ти го изкара национално бедствие. Както казах ходя всяка година почти и видях доста млади хора с деца, баби, дядовци... Това, което го каза ми звучи смешно на фона на днешното състояние на рибарица. Даже гледах някаква реклама по телевизията, а отделно ти давам информация от първа ръка. Не знам какви наводнения стават, но специално хотела, който споменах не е мръдвал или подкопаван, откакто за първи път ходих на Рибарица като лагерниче :D

П.П. А реката е, чак долу в гората,а з ти говоря за един хотел, от който се вижда цяла Рибарица. Мнението ти звучи сериозно, но не и в днешни дни. Нещата опрделено са се развили много силно. Пък за въздуха и природата не искам да споменавам.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Май 2008, 15:03

Его, е... Караш ме да търся сега...
http://www.dnes.bg/article.php?id=42815
Един от стотиците материали по случаите. Която и търсачка да пуснеш, няма да се задоволи с тоя материал.
Не знам Иво, и аз съм ходил там. Не харесвам точно тоя тип планински селища тип Елена и Рибарица, но наистина не беше лошо.
Имам и позната, има там "хотелче".
Това, което казвам , аз не съм очевидец, предавам го през ръка, на мен са ми го разказвали, но ми се е набило кораво в съзнанието.

Смяташ ли, че е безопасно за малко дете с баба му? Те няма да са вързани само в хотела.

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 29 Май 2008, 15:36

Абсолютно смятам, че е безопасно да. Такива неща се случват. Сгради в центъра на София падат върху коли с момичета вътре, земетресения рутят какво ли не, реките преливат естествено. Това са природни стихии и бедствия. Има достатъчно безопасни места за раходка там, които са далеч от реката. Голям порой дори в Хисаря или, където и да е било могло да доведе до наводнения и бедствия. Аз сами си дадох мнението, защото ходя често и смятам, че е абсолютно безопасно. И в Банкя преди когато валяха тези дъждове от Рибарица валяха същите, мога да ти снимам пропаднали къщи, разцепени огради и ужасни сцени. Самата къща, в която аз живея се смъкна малко надолу. Там е спокойно, евтино, близо до София, красиво, прохладно, а и местното население е страхотно, което не мога да кажа примерно за Велинград без да обиждам някой от там ;)

П.П. А и не съм съгласен, че е само за яки мъже. Видях адски много млади семейства, които си отиваха на басейн или се връщаха и т.н. :)
Последна промяна Иво на 29 Май 2008, 15:38, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 29 Май 2008, 15:36

Велинград наистина е мястото ти .... почти във всеки семеен хотел има вече басейн ,а и цените са добри .... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Май 2008, 17:44

група яки мъже ще направи група яки трупове за идентифициране мани я тази рибарица ... хисаря си е най-хубаво поне за мене макар че с тази баба и това детенце бих си избягал да ги пускам сами на басейн освен ако не говорим за яка бабка на 50 години

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 29 Май 2008, 18:40

Еее,МЕРСИ на всички за хубавите предложения!!! :winky: :winky: :winky:

Сега почваме да ги четем с жената....има наистина добри места за почивка освен на морето,което вече май няма да посетя,то не бе мръсотия,строежи,шум от машини и пияни сдухани чужденци и т.н :twisted: Лятото-на почивка или в Гърция,Турция,или на горепосочените от Вас местенца!Жалко,че жената започва нова работа и няма да излиза скоро отпуска,та пращаме само бабата с дъщеря ни....
П.П.Някой ходил ли е в с.Лещен,май беше до Огняново....,че ми споменаха и за него....Какво има там? :roll: На Хисаря знаете ли някоя конкретна станция,която си заслужава,да не е пълно само с хора дето си лекуват болежките....!? :mhihi: Огняново е Супер като идея,а сега ще проуча и за Троянския балкан,че всички разправят,че е страхотно....
Мерси
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Май 2008, 19:56

бе и на морето сега преди сезона става още!! например в лозенец-още е празно ,цените са добри...! басейните верно са външни ,ма има интересни затворени комплекси,дето ако детето е малко бабата може да го пусне да припка и нема да се притеснява! има един хотел в лозенец-мерлин-на мен ми хареса!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 29 Май 2008, 20:01

SKISA написа:бе и на морето сега преди сезона става още!! например в лозенец-още е празно ,цените са добри...! басейните верно са външни ,ма има интересни затворени комплекси,дето ако детето е малко бабата може да го пусне да припка и нема да се притеснява! има един хотел в лозенец-мерлин-на мен ми хареса!!
Мдаа,извън сезона е що-годе ОК,там ми харесва,но ще ходят средата на Август и ще е фраш....
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Май 2008, 20:05

аз отивам летото на турция!
бе колега има доста евтини курорти и у турско-що не зарадваш баба и внуче с една турска екскурзия!?!?
Последна промяна SKISA на 01 Юни 2008, 18:36, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 29 Май 2008, 20:12

SKISA написа:аз отивам утре да погна малко риба там ,а летото на турция!
бе колега има доста евтини курорти и у турско-що не зарадваш баба и внуче с една турска екскурзия!?!?
До година отиваме там с жената,сега майка ми си идва от Англия за малко и я пращам за няколко дни да се видят с внучка си,че и е ограничено времето пък трябва да види и останалата рода.... :lol:
П.П Наслука ! ;)
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 29 Май 2008, 23:11

grnka написа:група яки мъже ще направи група яки трупове за идентифициране мани я тази рибарица ... хисаря си е най-хубаво поне за мене макар че с тази баба и това детенце бих си избягал да ги пускам сами на басейн освен ако не говорим за яка бабка на 50 години

Това ти мнение не го разбрах наистина? Трупове, идентифициране. И за да не те стряскам има детски басейни за малките, едва ли двамата ще се топнат в петте метра. Мнението ти беше абсолютно неадекватно :dunno: Мани я България, в чужбина има яки басейни :help: Човека пита за място близо до София, не за морето. За спокойно място с приличен хотел цена/качество и басейн. Всеки си казва мнението. Един извади статистика за масови природни бедствия, друг не знам си какво. Всеки си споделя мнението ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 31 Май 2008, 18:46

Иво написа:
grnka написа:група яки мъже ще направи група яки трупове за идентифициране мани я тази рибарица ... хисаря си е най-хубаво поне за мене макар че с тази баба и това детенце бих си избягал да ги пускам сами на басейн освен ако не говорим за яка бабка на 50 години

Това ти мнение не го разбрах наистина? Трупове, идентифициране. И за да не те стряскам има детски басейни за малките, едва ли двамата ще се топнат в петте метра. Мнението ти беше абсолютно неадекватно :dunno: Мани я България, в чужбина има яки басейни :help: Човека пита за място близо до София, не за морето. За спокойно място с приличен хотел цена/качество и басейн. Всеки си казва мнението. Един извади статистика за масови природни бедствия, друг не знам си какво. Всеки си споделя мнението ;)
:mhihi:
Мерси колеги! :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 31 Май 2008, 19:44

Иво, ти да нямаш хотелче в Рибарица ве брат :)
Както полете да ги защитаваш. Според мен в това загубено село няма и чак толкова забавления, ама нейсе. Да, група с автомобили за бира и риба винаги ще си прекара готино там... Абсолютно не съм съгласен с теб, естествено че не ти вадя "статистика", ма какво да споря след като си чак такъв хардлайнер на идеята "Рибарица", пък и гарантираш, че нищо няма да се случи. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много ти е странна реакцията обаче, при съвсем други предложения и идеи толкоз си луднал по таз Рибарица... Някой отстрани ше вземе да си помисли че си кмет. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Поздрави и приятно прекарване - където и да е!
И, no offence!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 31 Май 2008, 20:58

Иво написа:

тръгнах да пиша бързо и му ебах майката :mhihi: предишния колега вика заради наводненията иска група яки мъже и аз му викам че с водната стихия шега не бива демек група яки мъже ще станат група яки трупове..черен хумор де :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата