Търся клип!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Illusion
- Бургаското явление
-
vld написа:ма като се замислите на гергьовден и преди коледа е същото само дето се прилага на прасета и агнета![]()
Не знам за прасетата и агнетата, ама ми мина през акъла, че може да се пусне и по магазините нещо такова.

Всякакви ги има.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Illusion написа:vld написа:ма като се замислите на гергьовден и преди коледа е същото само дето се прилага на прасета и агнета![]()
Не знам за прасетата и агнетата, ама ми мина през акъла, че може да се пусне и по магазините нещо такова.![]()
Всякакви ги има.
еее мацка стига де....верно ли си мислиш че на гергиовден вместо агнешки дреболийки ще си пазаруваме
дреболийки от някой клет скитник
- Illusion
- Бургаското явление
-
Аз не мисля, че ще си го купиш съзнавайки го, ако ме разбираш. Но то в днешно време знаеш ли какво ще ти пробутат.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги това вкъщи на кухненската маса няма как да стане. Трябва повечко място (поне 3х4 метра) за да работиш спокойно. Ако нямаш инструменти е доста трудно, но и с добре наточени ножове става. 1 голям за по-грубото, 2 малък за обезкостяване и разделяне и 1 сатър са достатъчни. При човек нещата се вадят по същия начин като при свиня. (с някои изключения, но не ми се обеснява сега) Успех с рязането и гледай никой да не те е видял като си прибрал трупа.
От тогава русото не е на мода.
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
t060 написа:Колеги това вкъщи на кухненската маса няма как да стане. Трябва повечко място (поне 3х4 метра) за да работиш спокойно. Ако нямаш инструменти е доста трудно, но и с добре наточени ножове става. 1 голям за по-грубото, 2 малък за обезкостяване и разделяне и 1 сатър са достатъчни. При човек нещата се вадят по същия начин като при свиня. (с някои изключения, но не ми се обеснява сега) Успех с рязането и гледай никой да не те е видял като си прибрал трупа.
Абе бате ти добре ли си?

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
RAZVRATNIKA написа:t060 написа:Колеги това вкъщи на кухненската маса няма как да стане. Трябва повечко място (поне 3х4 метра) за да работиш спокойно. Ако нямаш инструменти е доста трудно, но и с добре наточени ножове става. 1 голям за по-грубото, 2 малък за обезкостяване и разделяне и 1 сатър са достатъчни. При човек нещата се вадят по същия начин като при свиня. (с някои изключения, но не ми се обеснява сега) Успех с рязането и гледай никой да не те е видял като си прибрал трупа.
Абе бате ти добре ли си?![]()
Абе не знам кой отвори тая тема, за да го питаш той дали е добре

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ае, затварям темата.
П.С. Наскоро писаха по вестниците за момче, изкормило приятел по точно подобен начин
П.С. Наскоро писаха по вестниците за момче, изкормило приятел по точно подобен начин

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2