каде ремонтират водоструйки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

каде ремонтират водоструйки

Мнение от kosa4a » 29 Май 2008, 13:47

здравейте . търсих в нета ама не намирам нищо за софия. някои ако знае каде > . марка budget e . тея по 100 лв

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Май 2008, 23:18

Бюджет е марка на практикер, отиди и ги питай дали и къде им е сервиза, ама според мен просто я изхвърли и си вземи нова, тази стока не е читава, аз си взех преди 2 седмици на Бош за 150лв и не съм доволен, преди 4 години си бях купил на Керхер, пак наяй-ниския клас и беше перфектна, ама замръзна зимата и в сервиза казаха, изхвърли я, а това означава, че за бюджета нема ти обърнат внимание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 30 Май 2008, 4:07

по добре ще е наистина да си взема нова. тази нямаше гаранция и ако стане за ремонта ще ми вземат най малко 20 30 лв. . има някво стържене. казаха че може да е от витлата на моторчето. преди да я изхвърля ще я оперирам. :twisted: мерси за поста ;) катанец

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Май 2008, 11:37

kosa4a написа:по добре ще е наистина да си взема нова. тази нямаше гаранция и ако стане за ремонта ще ми вземат най малко 20 30 лв. . има някво стържене. казаха че може да е от витлата на моторчето. преди да я изхвърля ще я оперирам. :twisted: мерси за поста ;) катанец

И да нямаш гаранция имаш срок за подаване на рекламация 2 години!!! Никой ли не си знае правата в тази държава! Прочети тази статия за начало: http://www.kenanoff.com/blog/archives/190 Ако имаш други въпроси Л.С.
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата