снимка без коментар
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
GTR-a само незапознати могат да го пренебрегнат! 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Аз си мисля че шофьора просто се наслаждава на любимата си марка
, и не знам дали забелязвате че си е оставил дистанция,така че никой да не му разваля кефа

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Biankonero написа:...човечец с БМВ взема завой...само аз ли не откривам нищо особено по снимката...![]()
![]()
![]()
По-точно казано си дрифти по пистата...а аз само се чудя кой модел бмв е!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
cucko написа:Biankonero написа:...човечец с БМВ взема завой...само аз ли не откривам нищо особено по снимката...![]()
![]()
![]()
По-точно казано си дрифти по пистата...а аз само се чудя кой модел бмв е!
M5
Good Luck
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: снимка без коментар
SlipKnoT написа:alx написа:"познайте гамена"
или може би познайте гаменката..
не е гаменката - този викенд нея я нямаше - пазеше се за 24-часа на Нюрбургринг, които бяха е сега...
Интересното е, че Z4M Coupe почва да изостава от е60 М5 чак от 200км/ч нагоре...

Power is Nothing Without Insanity
Alex 320i Cabrio написа:А колко са евтини вече...
ти не се полъгвай. стават евтини след като им свърши гаранцията - щото смг-то ако и да е адекватно за каране е със толкова много скъпи проблеми по него че не е истина... а общо взето само дилъра може да я пипа а там обикновено си е цифра...
аз лично не бих карал м5/м6 след като му свърши гаранцията- просто няма да имам нерви за такова упражнение...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
alx написа:Alex 320i Cabrio написа:А колко са евтини вече...
ти не се полъгвай. стават евтини след като им свърши гаранцията - щото смг-то ако и да е адекватно за каране е със толкова много скъпи проблеми по него че не е истина... а общо взето само дилъра може да я пипа а там обикновено си е цифра...
аз лично не бих карал м5/м6 след като му свърши гаранцията- просто няма да имам нерви за такова упражнение...
аз х'афтобус не ща да карам - затова си имам 928-ца, която е по-бърза от Е60 М5 на Ринга...
Иначе проблема с гаранцията се решава много лесно - екстендид уорънти му викаме тук - 950 лири годишно и спиш спокойно... 4-ката още е на фабричното

ти ако прочетеш "дребния шрифт" на екстендед уорънти-то ша видиш че всъщност е така написан че единствената гаранция е на кутията на въздушния ти филтър и то само ако си ползвал оем филтри и са били инсталирани от ауторизиран порша дилър...
забрави... ако имаше полза от тях за потребителя нямаше да ги предлагат. така го мисли...
забрави... ако имаше полза от тях за потребителя нямаше да ги предлагат. така го мисли...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
alx написа:ти ако прочетеш "дребния шрифт" на екстендед уорънти-то ша видиш че всъщност е така написан че единствената гаранция е на кутията на въздушния ти филтър и то само ако си ползвал оем филтри и са били инсталирани от ауторизиран порша дилър...
не е баш така, но карай...
alx написа:забрави... ако имаше полза от тях за потребителя нямаше да ги предлагат. така го мисли...
за обикновения потребител полза няма, така е... за такива като мен и много други които изнасилват колите си по трак дейс си много далеч от истината... примери много, и от порше, и от бмв...
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4