Какво ще кажете за есенен автопоход?
Модератор: Общи модератори
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Какво ще кажете за есенен автопоход?
Идеята е да се съберем от всички градове в почти центъра на България красивия Троянски Балкан.
Става дума за селището Чифлика в района на община Троян има две доста големи хижи с басейни, цените които могат да се договорят ще са като на пролетния събор около 10 лв нощувката, има голям паркинг за около 100 коли, права отсечка за сещате се какво
, мислиме да е от 1.10 до 3.10 това са петък-събота-неделя...
Аре гласувайте ПЛС
Става дума за селището Чифлика в района на община Троян има две доста големи хижи с басейни, цените които могат да се договорят ще са като на пролетния събор около 10 лв нощувката, има голям паркинг за около 100 коли, права отсечка за сещате се какво

Аре гласувайте ПЛС
Последна промяна Vasilen на 24 Авг 2004, 9:28, променена общо 1 път
May the BMW force be with you!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Твьрдо за!!!
Аз никога не сьм присьствал на такьв сьбор в БГ и ще е супер готино ако стане реалност този замисьл!Евала за идеята Vasilene!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе идеята не е лоша но "отново на национално ниво от всички градове" нещо не ми звучи много ...
Да не стане като на миналия събор, дойодхме със злобара и пенчев и Слипнот и ко, всички селяни бяха наредили москвичите, а ние два часа чакахме да влезем. Идеята е да е на място където не е много оживено и да не правим супер голяма реклама както на Национален събор защото така се разваля идеята на събора ... все пак той е всяка година и идеята е веднъж годишно всички фенове да се съберем някъде и да направим голямо зрелище .. а не да си правиме всеки месец събирания като Ауди клуб на полигона ...
Надявам се да ме разберете правилно идеята е добра но да не го правим като .. Официален БМВ събор .. а просто като Събиране на клуба .. еди къде си .. иначе аз съм с двете ръце за
особенно ако има и картинг на близо ...
Да не стане като на миналия събор, дойодхме със злобара и пенчев и Слипнот и ко, всички селяни бяха наредили москвичите, а ние два часа чакахме да влезем. Идеята е да е на място където не е много оживено и да не правим супер голяма реклама както на Национален събор защото така се разваля идеята на събора ... все пак той е всяка година и идеята е веднъж годишно всички фенове да се съберем някъде и да направим голямо зрелище .. а не да си правиме всеки месец събирания като Ауди клуб на полигона ...
Надявам се да ме разберете правилно идеята е добра но да не го правим като .. Официален БМВ събор .. а просто като Събиране на клуба .. еди къде си .. иначе аз съм с двете ръце за

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
GIORCETO написа: Да не стане като на миналия събор, дойодхме със злобара и пенчев и Слипнот
Аз си бях там през цялото време.. ще ме извиняваш..

Обсъждахме целия Дружба Шах Мастерс (без Гьорцето, че беше по Слънчев бряг мръсника

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз не правя изключение от колегите-комшии от шахтийма.Така както те предлагат - неангажиращо ще бъде наистина страшно !!! Уговаряме се за групово пътуване от София (разумно до колкото може
) и всичко ще си дойде от самосебе си.Ако останалите колеги от страната се организират по същия начин ще бъде велико 100на100 

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
SlipKnoT написа:GIORCETO написа: Да не стане като на миналия събор, дойодхме със злобара и пенчев и Слипнот
Аз си бях там през цялото време.. ще ме извиняваш..![]()
Обсъждахме целия Дружба Шах Мастерс (без Гьорцето, че беше по Слънчев бряг мръсника) и стигнахме до извода, че найстина трябва да е нещо като Авто поход.Да е по скоро "Ентусиатски Авто Поход" отколкото "Есенен Национален Събор" защото иначе ще стане едно голямо нищо поне според мен/нас де
Е то така ще стане ... без да се наговаряме при това

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Giorce съгласи се обаче, че трябва всичко да е организирано, може да не е с подобна реклама и да се сбират семкари и т.н., но всичко трябва да е разрешено, организирано и точно. Това не са 5-10-15 човека да се решат днес и да тръгнат нанякъде нали?!
Трябва да се направи първо,второ,трето,пето и т.н.
Какво обеснявам пък и аз като стара баба
Ще има МНОГО МИРИС НА съединител и гума във въздуха и невероятна атмосфера!
Просто всичко трябва да е точно и всички да са доволни, това е целта, да си искараме страхотно.
НЕслучайна мисъл....
Трябва да се направи първо,второ,трето,пето и т.н.
Какво обеснявам пък и аз като стара баба

Ще има МНОГО МИРИС НА съединител и гума във въздуха и невероятна атмосфера!

Просто всичко трябва да е точно и всички да са доволни, това е целта, да си искараме страхотно.
НЕслучайна мисъл....

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
GIORCETO написа:... Надявам се да ме разберете правилно идеята е добра но да не го правим като .. Официален БМВ събор .. а просто като Събиране на клуба .. еди къде си .. иначе аз съм с двете ръце заособенно ако има и картинг на близо ...
Точно щях да напиша същото. Представено като събиране за купон и скара-бира - да, но чак пък 2-и национален събор мисля, че не е удачно. Много ще девалвира идеята ако почнем да си правим национални събори всеки месец.