станах свидетел на кражба ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
станах свидетел на кражба ...
Действието се развива точно преди 5 минути ... към 23:45 спирам пред блока на приятелката ми, за да я оставя у тях, но тя се качи за малко до апартамента си, като ми каза да я изчакам, за да ми даде нещо ...
Седнах на пейката пред блока, когато видях някакво момче - изсъхнал, с шапка и пушещ цигарка. Мина покрай една е36-ца, спряна на около 10-тина метра от моята, изтрополи нещо, алармата се задейства и той чевръсто се отдалечи от колата, гледайки около себе си. Алармата спря, а аз си помислих, че е паднал до колата и я е поударил, затова се е и разпищяла ...
Тогава младежа отиде пак, наведе се и откачи отпред отляво нещо от бронята, обърна се и видя, че и моята е36 е с халогени. Извиках веднъж и тръгнах до го гоня, тогава въпросният хукна и се качи на някакъв мотор - пистов. Върнах се, запалих е36-цата и тръгнах след него, но може би ви е ясно, освен че не го настигнах, а и приятелката се расърди, че съм я бил изоставил пред тях
... (естествено не повярва в това, което и разказах ...)
ако бях в колата си, а не ми трябваше време да стигам до нея, да я паля и т.н. щях да мина през педерастчето нещастно, убиташко, наркомаснко без окото ми да мигне!
Да са му честити новите фарчета, дано ги продаде и да им вземе пари, пък да умре от свръх доза, яд ме е, може би повече, отколкото, ако бяха моите халогенчета!!!
Седнах на пейката пред блока, когато видях някакво момче - изсъхнал, с шапка и пушещ цигарка. Мина покрай една е36-ца, спряна на около 10-тина метра от моята, изтрополи нещо, алармата се задейства и той чевръсто се отдалечи от колата, гледайки около себе си. Алармата спря, а аз си помислих, че е паднал до колата и я е поударил, затова се е и разпищяла ...
Тогава младежа отиде пак, наведе се и откачи отпред отляво нещо от бронята, обърна се и видя, че и моята е36 е с халогени. Извиках веднъж и тръгнах до го гоня, тогава въпросният хукна и се качи на някакъв мотор - пистов. Върнах се, запалих е36-цата и тръгнах след него, но може би ви е ясно, освен че не го настигнах, а и приятелката се расърди, че съм я бил изоставил пред тях

ако бях в колата си, а не ми трябваше време да стигам до нея, да я паля и т.н. щях да мина през педерастчето нещастно, убиташко, наркомаснко без окото ми да мигне!
Да са му честити новите фарчета, дано ги продаде и да им вземе пари, пък да умре от свръх доза, яд ме е, може би повече, отколкото, ако бяха моите халогенчета!!!
Последна промяна EnimEn на 29 Май 2008, 0:19, променена общо 2 пъти
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Re: ami
ако има лиспващи елементи каското не покрива нищоSesko написа:еи тва е кво да каже човек немам думи поне ако е имал каско може да си покрие щетите ....
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ilia1 написа:ако има лиспващи елементи каското не покрива нищоSesko написа:еи тва е кво да каже човек немам думи поне ако е имал каско може да си покрие щетите ....
дано следващия път като посегне да го хванат на място!
После ще разискваме клиничните пътеки и компетентността на травматолозите и стоматолозите в България

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Има всякакви нещастници! Аз онзи ден карам една абитюрентка и докато се снимаме на един площад, сякаш нещо ме накара да се обърна и к'во да видя-двама джагала дърпат дясаното огледало
и това по сред бял ден на площад с няколко стотин човека
единия избяга а другия се на*ра като му се развиках-бях откачил направо-идеше ми да го отрепа, но не си заслужаваше да си вкарвам разправии... мамицата им и буклуци-сякаш ще спечелят милиони като ти потрошат колата 

- Гост
-
Dimitroff написа:ilia1 написа:ако има лиспващи елементи каското не покрива нищоSesko написа:еи тва е кво да каже човек немам думи поне ако е имал каско може да си покрие щетите ....
дано следващия път като посегне да го хванат на място!
После ще разискваме клиничните пътеки и компетентността на травматолозите и стоматолозите в България
Баш

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Тоя се е измъкнал кат' Джеси Джеймс бря 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Мамаим и боклуци дееба,тоя тряяло да го настигнеш да му извадиш ноктите с клещи,да му отрежеш вържа на пръстите и след тва да го удушиш,и да го вкараш в багажника както е умрял,и колата даа стои в гаража 1 седмица доката червеите не почнат да бликат 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Твоя е грешката,друг път да знаеш че не трябва да викаш,а да се приближиш тихо и без да очаква да му ритнеш един шамар в празната глава,и после го бутни в багажника на твоята кола и бий по един телефон на приятели и колеги от форума........
Знаеш ли какъв купон си развалил,щеше да стане супер излет някъде из горските поляни
Знаеш ли какъв купон си развалил,щеше да стане супер излет някъде из горските поляни
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3