Сравнение на поддръжката между Е36 и Е39
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сравнение на поддръжката между Е36 и Е39
Здравейте колеги! Все още не мога да се похваля, че съм щастлив собственик на BMW, но мога да се похваля, че съм щастливо търсещ BMW
... имам един въпрос към тези, които карате тези автомобили и сте ходили по майстори и магазини .... може ли да ми направите някакво сравнение, колкото и грубо и неточно да е то между поддръжката на двигател и ходова част на Е36 320i 96' и Е39 520i 98'. Според един мой приятел щом моторите им са еднакви, то тогава и поддръжката и резервните им части са еднакво скъпи и е неоправдано да се купува 3-ка със старото купе, щом частите ще са като за 5-ца с по-новото купе .... доколко това е така? Извинявам се ако не съм се изразил добре или неправилно, но не съм голям разбирач по автомобилите ... просто ми харесва Е39, но пари за него няма ... [/i]

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ни маторите ,ни нищо не е еднакво...вземи си е36...ако нямаш кеш за подръжка,голфовете са перфектни

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Айде, да не казвам голяма дума, пък и може да са си мои откъслечни наблюдения, ама аз напоследък оставам приятно изнендан от цените на частите за е36
Почти се завърнах във времената, когато карах е30
Тя и е36-цата ми си гони по възраст старата ми е30-ка де 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
иеска паур викаш
...а верига сменял ли си скоро
че после става още по-скъпо 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- someone
-
Ква верига, бе, аз карам с гуми, бате, веригите ги оставих в Горна Баня, в танковото поделение, че много руша асфалта с тях
А сега сериозно - усещам, че ще ми направиш предложение за смяна на веригата, на което няма да мога да устоя
И без това мисля да побоядисам някоя и друга част при теб, та може и до веригата да стигнем 

А сега сериозно - усещам, че ще ми направиш предложение за смяна на веригата, на което няма да мога да устоя

Re: Сравнение на поддръжката между Е36 и Е39
sickman написа:Здравейте колеги! Все още не мога да се похваля, че съм щастлив собственик на BMW, но мога да се похваля, че съм щастливо търсещ BMW... имам един въпрос към тези, които карате тези автомобили и сте ходили по майстори и магазини .... може ли да ми направите някакво сравнение, колкото и грубо и неточно да е то между поддръжката на двигател и ходова част на Е36 320i 96' и Е39 520i 98'. Според един мой приятел щом моторите им са еднакви, то тогава и поддръжката и резервните им части са еднакво скъпи и е неоправдано да се купува 3-ка със старото купе, щом частите ще са като за 5-ца с по-новото купе .... доколко това е така? Извинявам се ако не съм се изразил добре или неправилно, но не съм голям разбирач по автомобилите ... просто ми харесва Е39, но пари за него няма ... [/i]
Ми смятай бре човек...единия модел (Е39) е по висок клас и го пускат в продажба когато спират от продажбата на по стария и нисък клас модел (Е36)...сам си прецени...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
HA_PEMOHT написа:sickman написа:Здравейте колеги! Все още не мога да се похваля, че съм щастлив собственик на BMW, но мога да се похваля, че съм щастливо търсещ BMW... имам един въпрос към тези, които карате тези автомобили и сте ходили по майстори и магазини .... може ли да ми направите някакво сравнение, колкото и грубо и неточно да е то между поддръжката на двигател и ходова част на Е36 320i 96' и Е39 520i 98'. Според един мой приятел щом моторите им са еднакви, то тогава и поддръжката и резервните им части са еднакво скъпи и е неоправдано да се купува 3-ка със старото купе, щом частите ще са като за 5-ца с по-новото купе .... доколко това е така? Извинявам се ако не съм се изразил добре или неправилно, но не съм голям разбирач по автомобилите ... просто ми харесва Е39, но пари за него няма ... [/i]
Ми смятай бре човек...единия модел (Е39) е по висок клас и го пускат в продажба когато спират от продажбата на по стария и нисък клас модел (Е36)...сам си прецени...
Абре не е баш така,е 36 се произвежда до 2001 компактите са до тогава,а е 39 почват от 96

Satanans4o написа:Абре не е баш така,е 36 се произвежда до 2001 компактите са до тогава,а е 39 почват от 96,имат минимални разлики,според мен всеми си е 36,петиците са много големи,путките не се зарибяват с тях,и т .н
Все тая...ако човека иска кола да му се лепят путки на нея ще отдели едни скромни 1 000 000 евро и ще си вземе ебем ти и путкозалепителя
Просто разликата в цените за частите е голяма
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
Satanans4o написа:HA_PEMOHT написа:sickman написа:Здравейте колеги! Все още не мога да се похваля, че съм щастлив собственик на BMW, но мога да се похваля, че съм щастливо търсещ BMW... имам един въпрос към тези, които карате тези автомобили и сте ходили по майстори и магазини .... може ли да ми направите някакво сравнение, колкото и грубо и неточно да е то между поддръжката на двигател и ходова част на Е36 320i 96' и Е39 520i 98'. Според един мой приятел щом моторите им са еднакви, то тогава и поддръжката и резервните им части са еднакво скъпи и е неоправдано да се купува 3-ка със старото купе, щом частите ще са като за 5-ца с по-новото купе .... доколко това е така? Извинявам се ако не съм се изразил добре или неправилно, но не съм голям разбирач по автомобилите ... просто ми харесва Е39, но пари за него няма ... [/i]
Абре не е баш така,е 36 се произвежда до 2001 компактите са до тогава,а е 39 почват от 96,имат минимални разлики,според мен всеми си е 36,петиците са много големи,путките не се зарибяват с тях,и т .н
Прав си има няколко години в които се застъпват и моторите им са еднакви като ги гледам ... купетата са различни, но ... свещи, кабели, бобини, масло, полуоски, окачване ... би трябвало да са еднакви ...
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Незнам колега но ако е по ново бмв е 46 е твоята кола,5-ците не ми харесват нито на визия нито на нищо,горят повече по тромави са и доста неща,карал съм е 34 и нито на вървеш нито по интериор нито по нищо не може да стъпи на моето,за по млад човек троиката е по добре,на мене е 36 м ие мечта още от ехееее,как гледах батковците с големите бързи бмв-та с лудата музика спортната стоика и бурията от туалетната чиния
минават покраи нас и ние им се кефихме,повечето от саучениците ми карат е 36,е 36 ще е много по добро решение с по евтина подръшка

- HDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 19' G31 540i
Всичко за Е39 е много по-скъпо.Най вече окачването.Няма нищо общо със Е36.Само двигателите които са взаимствани от Е36 са същите (520 ,525тдс)
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
от Е36 и Е60 разликата е дискове предни в БМВ Е36 +труда 155€ на Е60 питах 180€,вьздушен филтьр разлика 5€, накладки 30€ разлика , нищожно по скьпи са за колата която караш и разлика от Е36 до Е60 е 50 години, не вярвам Е39 да са по скьпи 4астите от Е60
- someone
-
stoni написа:от Е36 и Е60 разликата е дискове предни в БМВ Е36 +труда 155€ на Е60 питах 180€,вьздушен филтьр разлика 5€, накладки 30€ разлика , нищожно по скьпи са за колата която караш и разлика от Е36 до Е60 е 50 години, не вярвам Е39 да са по скьпи 4астите от Е60
Наскоро сменях в D&N точно предни дискове и предни накладки, ама ми се върти в главата нещо като 200 лв. за частите + труда. Може и да не си спомням правилно, ама не ми се рови за фактури сега.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2