катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ
Модератор: Общи модератори
- crypton86
- Потребител
-
- Кара: e36 328i
- Мечтае да кара: M5 e39
Значи за акта и другото , не се знае нищо се оште днеска бях в кат е са си идвам и там си говорих с полицая тои излезе много печен и ми каза че тои може да не повдига дело срещу мене защото няма книжка , но знаеш ли го копелето къф е ... утре др ден ще ходя да го видя в пирогов и ще видя какфо ще каже тои и ще ви кажа по подропно какфо е казал и какфо мисли да прави тоя ... но тои вече има акт за без книжка и за превишена скорост се пак ме удря с 160 км .... Искам да ви питам понеже има повече хора дето разбират тука за колата .... от доло под вратата е изкривено и е згънато малко прага също може ли да се оправи тая кола или да си търся парите от застрахователите и да си купувам друга ! мога да се опитам да кача снимки да я видите но незнАМ дали ще успея
за съжаление компа ми е нов и не приема усбито на гсма !!! ако някои знае как да го оправя да каже моля !

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
провери как са ти 'фугите" на всички врати и капаци
това може да подскаже дали е покривено купето или не
също можеш да я вдигнеш и да премериш и сравниш разстоянието м-у гредите и да го сравниш със заводското
ако е покривено купето отиваш на дозер да ти го изправя
донякъде се губи смисъла защото една кола с криви греди никога няма да е същата.
ПС винаги го има варианта колата да е била тоталка в италия и тука да е ремонтирана
това може да подскаже дали е покривено купето или не
също можеш да я вдигнеш и да премериш и сравниш разстоянието м-у гредите и да го сравниш със заводското
ако е покривено купето отиваш на дозер да ти го изправя
донякъде се губи смисъла защото една кола с криви греди никога няма да е същата.
ПС винаги го има варианта колата да е била тоталка в италия и тука да е ремонтирана

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за колата -нема как да ти каже някой ако не я е видял.
за съденето-задължително дай имена и телефони на свидетели на следователя още на първото викане-ако те викат де!!
запиши се в книгата за свиждания в пирогов като ходиш-да ес знае ,че си ходил и си се поинтересувал-тва помага в съда!!
чудя се само как я изчислихте тая скорост 160!?!? не казвам ,че не е била толкова -може и повече да е била ,ма си се фанал за цифрата ,а нема как да се сметне точно без тройна и петорна експертиза....
за съденето-задължително дай имена и телефони на свидетели на следователя още на първото викане-ако те викат де!!
запиши се в книгата за свиждания в пирогов като ходиш-да ес знае ,че си ходил и си се поинтересувал-тва помага в съда!!
чудя се само как я изчислихте тая скорост 160!?!? не казвам ,че не е била толкова -може и повече да е била ,ма си се фанал за цифрата ,а нема как да се сметне точно без тройна и петорна експертиза....
- crypton86
- Потребител
-
Значи колеги надявам се да видите какфо съм писал преди 5 минути ... довечера ще се опитам да кача снимките през др комп да видите и на снимка но според мене колата не може да се оправи
много е зле като цяло вече !!! 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Aз не виждам за какво ще те съди, при положение, че той е виновен, и с акт?
Имаш ли застраховка? Ако не - трябва да търсиш от гражданската на пича с мотора, а той след като е бил без книжка, може и да не признаят щетата... По-скоро ти ще трябва да го съдиш.
Имаш ли застраховка? Ако не - трябва да търсиш от гражданската на пича с мотора, а той след като е бил без книжка, може и да не признаят щетата... По-скоро ти ще трябва да го съдиш.
- crypton86
- Потребител
-
Моита тъпа грешка е че правя обратен завои на 2на непрекъсната ..... но кои няма да направи това в днешното движение на празна улица при това ... просто тоя е летял от др светофар с над 100 и е дошъл до мене за броени секунди .... !!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
crypton86 написа:Значи колеги надявам се да видите какфо съм писал преди 5 минути ... довечера ще се опитам да кача снимките през др комп да видите и на снимка но според мене колата не може да се оправимного е зле като цяло вече !!!
братле,аз видях колата

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Човека се е пребил, щото няма глава на раменете - и не вярвам някой да хленчи за идиот, който кара с 160км/ч в града, минава на червено, бяга от полицията и няма книжка на всичкото отгоре
!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Днес сутринта за малко и аз да стана повод за такава тема.
Спускам се в задръстването по сливница, в един момент се опитвам да се престроя в дясна лента, давам си културно мигач, втората или третата кола (беше бакшиш
) културно спира да ме изчака да се престроя и добре че в последния момент реших да хвърля още един поглед в огледалото за засилилият се между двете колони моторист.
Та и в задръстването за малко да стане мазало с поне огънати ламарини на колата и мотора. Скороста не беше много голяма и за моториста сигурно нямаше да има сериозни последствия.
Спускам се в задръстването по сливница, в един момент се опитвам да се престроя в дясна лента, давам си културно мигач, втората или третата кола (беше бакшиш

Та и в задръстването за малко да стане мазало с поне огънати ламарини на колата и мотора. Скороста не беше много голяма и за моториста сигурно нямаше да има сериозни последствия.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- crypton86
- Потребител
-
- crypton86
- Потребител
-
Нещо имам проблем и не мога да ги кача сам , след малко 1 приятел ще се опита и тои да качи снимки на колата ... кофти е ситуациата , гледам че и др колега е снимал и има видео и снимки ... ако не е забравил да ги качи искам да видя 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
crypton86 написа:Нещо имам проблем и не мога да ги кача сам , след малко 1 приятел ще се опита и тои да качи снимки на колата ... кофти е ситуациата , гледам че и др колега е снимал и има видео и снимки ... ако не е забравил да ги качи искам да видя
Те не са кой знае какво. Ако искаш пиши ми на ICQ: 20505059 или на skype: storm_bg и ще ти ги пратя снимките и клипчето. То на мен ми ги прати вчера едно момче, не съм ги снимал аз. Айде сега ще пусна и тук.