3 ЮНИ АКО ИСКАТЕ ПО ЕВТИНО ГОРИВО
Модератор: Общи модератори
- дон Цеци
- Потребител
-
- Кара: и псува щот му пречат на пътя
- Мечтае да кара: кот ми подарят,ама и да потдъжат
за протеста
от цялата работа не можах да разбера във Варна ще се събираме ли ? И кога и къде ?

Shondy написа:маика им мръсна ,някой гледа ли новините. ИЗЛЕЗ БЕ БЪЛГАРИНО ,ИЗЛЕЗ ЧЕ НИ Е*** ОТВСЯКЪДЕ.
Източват общината с фалшиви подписи
Източват Кремиковци
Източват военните имоти, ефтини заменки, подправяне на нат. актове
Вдигат Парното
Вдигат тока
Вдигат цигарите
Вдигат бензина
"Не съм знаел за измамите докато съм бил на длъжноста"
Пълен безинтерес на правителството за исканията на хората
за тея новини ли говориш? където нямаше една положителна думичка, ЕДНА ...

bmw
AHTuBuPyC написа:Shondy написа:маика им мръсна ,някой гледа ли новините. ИЗЛЕЗ БЕ БЪЛГАРИНО ,ИЗЛЕЗ ЧЕ НИ Е*** ОТВСЯКЪДЕ.
Източват Кремиковци
Вдигат Парното
Вдигат тока
Вдигат цигарите
Вдигат бензина
за тея новини ли говориш? където нямаше една положителна думичка, ЕДНА ...![]()
да ,за тея ,дето излезе господин министъра и нарече нашето гориво еднкаво с европейското и най - евтино на пазара ,ако ми беше пред лицето щях да го подуя от бой .

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Shondy написа:AHTuBuPyC написа:Shondy написа:маика им мръсна ,някой гледа ли новините. ИЗЛЕЗ БЕ БЪЛГАРИНО ,ИЗЛЕЗ ЧЕ НИ Е*** ОТВСЯКЪДЕ.
Източват Кремиковци
Вдигат Парното
Вдигат тока
Вдигат цигарите
Вдигат бензина
за тея новини ли говориш? където нямаше една положителна думичка, ЕДНА ...![]()
да ,за тея ,дето излезе господин министъра и нарече нашето гориво еднкаво с европейското и най - евтино на пазара ,ако ми беше пред лицето щях да го подуя от бой .
бензина е най евтин в цяла Европа, а? А минималните заплати в Европа също са 200 евро

някакви пък брутално нагли 17 млн. кредит

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз съм за протеста за цените на горивата,но ме издразниха пак бакшишите с техните искания и ако участват-аз нема да участвам!!
цените на горивата вдигат всички цени на всички стоки и услуги и от това страдат всички хора!!ама некви да си прокарват браншовите идеи покрай тва-аз не сам съгласен!!
некъв умник вика ,че кръчмите били пълни,хората имали пари,а на тех-бакшишите давали сотинки...!!!ебати наглеца!!! никой не ги спира да си напраат тарифите ако щат не 3,90 на километър ,а 500лв на километър!! па да видим кой ше им се качи!!! никой не ги спира да слагат каквито си искат цени ,но не мога да разбера кво искат-да ни качват насила в колите си и да им даваме по 20лв и свирка!?!?!?!? бутони искали!!!ми да си сложат 5 бутона!!и един отзад да си сложат по-голем!!кой ги спира!! единственото им читаво искане е да се пресекат фирмите-фантоми в бранша-сичко останало е смех и наглост!!!!
цените на горивата вдигат всички цени на всички стоки и услуги и от това страдат всички хора!!ама некви да си прокарват браншовите идеи покрай тва-аз не сам съгласен!!
некъв умник вика ,че кръчмите били пълни,хората имали пари,а на тех-бакшишите давали сотинки...!!!ебати наглеца!!! никой не ги спира да си напраат тарифите ако щат не 3,90 на километър ,а 500лв на километър!! па да видим кой ше им се качи!!! никой не ги спира да слагат каквито си искат цени ,но не мога да разбера кво искат-да ни качват насила в колите си и да им даваме по 20лв и свирка!?!?!?!? бутони искали!!!ми да си сложат 5 бутона!!и един отзад да си сложат по-голем!!кой ги спира!! единственото им читаво искане е да се пресекат фирмите-фантоми в бранша-сичко останало е смех и наглост!!!!
- Гост
-
Колега, браво за ентусиазма...
Нека всички, които можем да се съберем във вторник на Невски...и нищо да не удовлетворят от исканията ни, колкото по масово се получи мероприятието, толкова по-голям ще е ефекта пред управляващите...Да им покажем, че вече "ни е светнала червената лампа" и че ако не друго, поне сме организирани и имаме желание и воля да променим нещо...а те най-добре знаят, че по-страшно нещо от масите няма...
освен това трябва да защитим пред другите авто-клубове имиджа си на най-задружни и най-сплотени ентусиасти...
Нека всички, които можем да се съберем във вторник на Невски...и нищо да не удовлетворят от исканията ни, колкото по масово се получи мероприятието, толкова по-голям ще е ефекта пред управляващите...Да им покажем, че вече "ни е светнала червената лампа" и че ако не друго, поне сме организирани и имаме желание и воля да променим нещо...а те най-добре знаят, че по-страшно нещо от масите няма...
освен това трябва да защитим пред другите авто-клубове имиджа си на най-задружни и най-сплотени ентусиасти...

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Ако има разрешение от общината, пратете мейлове на всички ТВ, вестници, радиа за да знаят и те за нашия протест.
И се надявам да не сме 20 човека като бакшишите днеска ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
netsurfer_bg написа:И се надявам да не сме 20 човека като бакшишите днеска ...
----------закрий бакшиш-спаси държава!!!

netsurfer_bg написа:Ако има разрешение от общината, пратете мейлове на всички ТВ, вестници, радиа за да знаят и те за нашия протест.
тази сутрин се е гледало нашето искане за протест в общината ,трябваше да им се обадя ,но бях извън софия ,утре сутрин ги почвам по домова книга всички весници телевизии и прочие.

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd