Ревнува ли ви приателката/приятеля ви от колата ви???
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: ..
bavareca_86 написа:аааа не така мила,нали си говорихме в лагунатаМишел написа:Ейййййййй, това ми е любимата тема!!!!![]()
Сега пуснете и една "А приятеля ви ревнува ли ви от колата" и една подтема "Какво правите с приятел, който нищо не разбира от колата ви?" да мога да се включа и аз с коментар![]()
![]()
![]()
На кой му дреме всъщност, естесвено че колата е над тези неща!казах ти нещо,а и ти показах
пс.ся злите езици да не си помислят нещо
Добре де, не може такива неща да застават между двама души....кое е по-важно? Колата ли за него? И жената може да отделя много време и пари за едно нещо, което смята за своя слабост и мъжа да се дразни от това...и какво?! Щом тези битови неща застават между тях, значи просто не гледат в една посока....нямат едни и същи интереси, не могат да прявят взаимно компромиси.....
Лично мнение..... (по действителен случай)

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Както каза един приятел:
Жени има много, деца се правят, гледай си колата
.
Жени има много, деца се правят, гледай си колата

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Мишел написа:bavareca_86 написа:аааа не така мила,нали си говорихме в лагунатаМишел написа:Ейййййййй, това ми е любимата тема!!!!![]()
Сега пуснете и една "А приятеля ви ревнува ли ви от колата" и една подтема "Какво правите с приятел, който нищо не разбира от колата ви?" да мога да се включа и аз с коментар![]()
![]()
![]()
На кой му дреме всъщност, естесвено че колата е над тези неща!казах ти нещо,а и ти показах
Добре де, не може такива неща да застават между двама души....кое е по-важно? Колата ли за него? И жената може да отделя много време и пари за едно нещо, което смята за своя слабост и мъжа да се дразни от това...и какво?! Щом тези битови неща застават между тях, значи просто не гледат в една посока....нямат едни и същи интереси, не могат да прявят взаимно компромиси.....
ами аз си обичам жената (баси случая съм...),но като гледам напослкедък отделям повече пари и време за колата отколкото за жената (е изключение прави дъщерята)

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
да бе и при мен е по действителен слу4еъ,а слу4ая е с 4ерна коса,ма ти нзаеш ве4еМишел написа:bavareca_86 написа:аааа не така мила,нали си говорихме в лагунатаМишел написа:Ейййййййй, това ми е любимата тема!!!!![]()
![]()
![]()

- spacepl
- старши ентусиаст
-
днес между другото ще правим колата двамата защото проклетия датчик на разпределителния вал буксата му е под колекторите точно и там само неината ръка може да стигне - веднъж вече я карах да бърка там, поне има опит 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
само там ли я караш да баркаspacepl написа:днес между другото ще правим колата двамата защото проклетия датчик на разпределителния вал буксата му е под колекторите точно и там само неината ръка може да стигне - веднъж вече я карах да бърка там, поне има опит

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- spacepl
- старши ентусиаст
-

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2