Търсачка
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
Търсачка
Значи в момента търсачката намира разлики в големи и малки букви, което според мен доста намалява нейната полезност. Преди време бях пуснал една тема нареена "Илюзии" в "Извън темата" Да вземем нея за пример. Когато напишем в търсачката "илюзии" тя не излиза като резултат, но когато я напишем с главна буква излиза. Ето защо според мен трябва да се премахне това разделение. Не всеки, който напише масло ще се сети да потърси и Масло или недай си боже МАСЛО, за да получи всички резултати. Примерно търсене по-ключови думи "смяна масло" няма да изкара всички същите резултати като "Смяна масло" или други комбинации. В общи линии исках да предложа това. Сигуерн съм, че преработката на модула от запознат с това човек няма да отнеме повече от 10 минути.
човек се учи докато е жив...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Всъщност не е толкова лесно. Причината е че авторите на phpBB са измислили нестандартна система за търсене. Навремето имахме големи зорове да го накараме да търси на кирилица.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума