Парктроник преден
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Парктроник преден
Някой има ли идея как може да се добави преден практроник на Е46-ца? (става дума за кола, която оригинално има заден и искам към него да включа преден- пак ако може ориджинал)
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Айде недейте набутва колегата с Даровците, вземи си един "китаец" за отпреде за около 100 с дисплей, ама ако имаш излишни средства си е твоя работа.
NikiNikolov написа:Айде недейте набутва колегата с Даровците, вземи си един "китаец" за отпреде за около 100 с дисплей, ама ако имаш излишни средства си е твоя работа.
екранче тук.... екранче там ... ми то много си зависи какво иска колегата ... повечето колеги във форума си карат с фабричните касетофони или ЦД-та само зада не си загрозяват колата, апредставям си едно екранче

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Мда, то много екранчета-телевизорчета ще станат, но не е проблем да го монтира на слънче-защитната козирка над шофьора. Пък дали го иска с дисплей или само да писка си е негова работа. Задължително трябва да се пуска отделно - само при паркиране, опцията е само ръчно предполагам. А с какъв гонг снабдих един колега евала му: опциите са за парктроник, температура на вън, нещо за маслото и незнам какво още. Общо са 5 нещата за които може да ти къса нервите
.
Ама да питам колегата дали следи темата или само си чешиме пръстите ?

Ама да питам колегата дали следи темата или само си чешиме пръстите ?
- alexsch
- ентусиаст
-
да, следя темата с интерес!
китайците отпадат по дифолт. искам нещо фабрично. ще погледна тия номенклатурни номера, които пише колегата. по-скоро опасенията си ми дали към оригиналната централка на моя автомобил (само заден парктроник) може да се върже и преден. отделно, когато съм се возил на такива коли с преден писукането за препятствие отпред е малко по-различно...

китайците отпадат по дифолт. искам нещо фабрично. ще погледна тия номенклатурни номера, които пише колегата. по-скоро опасенията си ми дали към оригиналната централка на моя автомобил (само заден парктроник) може да се върже и преден. отделно, когато съм се возил на такива коли с преден писукането за препятствие отпред е малко по-различно...
- alexsch
- ентусиаст
-
...ново питане, а това кабелче, дето стърчи от табелката с датчиците къде го мушкам?! трябва ли още нещо да се купи?
и по-нататък: на Е90-ките гледам на дисплея на навигацията излиза откъде има препятствие, това при Е46-ца с фабрична навигация може ли да се направи да бачка?
и по-нататък: на Е90-ките гледам на дисплея на навигацията излиза откъде има препятствие, това при Е46-ца с фабрична навигация може ли да се направи да бачка?
- alexsch
- ентусиаст
-
ОК- вземам си следните два номера каталожен номер 66210303094 и 66210306587
какво още ми трябва? къде се включва това кабелче?! необходимо ли е да се обучи блока на парктроника след това за да разпознава предните датчици?
какво още ми трябва? къде се включва това кабелче?! необходимо ли е да се обучи блока на парктроника след това за да разпознава предните датчици?
alexsch написа:ОК- вземам си следните два номера каталожен номер 66210303094 и 66210306587
нямам никаква идея ... каталожните номера ги взех от брошура на БМВ
- alexsch
- ентусиаст
-
щеразглобя на моята да й видя централата дали има свободен порт. Ама сега други мисли ме налегнаха- то най-скъпата част е в рамката на предния номер. какво става ако някой дойде и директно ми го отскубне заради тия пусти датчици- няма номер няма парктроник?!
- alexsch
- ентусиаст
-
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2