Поредният абсурден инцидент

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 28 Май 2008, 0:16

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 16:57, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Май 2008, 0:16

Проблема е че просто няма страх от закона и отделно контрол на КАТ!
Преди месец майката на една моя приятелка беше блъсната от 18-годишна кифла на пешеходна пътека на зелен светофар,счупи и крак,три ребра и комоцио!И за мое удивление на гореспоменатата кифла дори не и зеха книжката и на другия ден пак фучи из града!Ебаси и държавата отделно ебати и момичето въобще да не и пука и пак да се сили още на другия ден!!!! :evil: :evil: :evil:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Май 2008, 0:25

И моето дете учи в твоето училище (1 кл.) и съм виждал как карат там... Да не е смарта един оранженикакъв? често спира там...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 28 Май 2008, 0:30

Я да си поясня предното мнение и аз малко - това за мозъка->нямах предвид конкретно това, че е жена - мъж, жена, все тая, имаш ли кратуна на раменете проблема е, че нищо не помага, дори и боят :evil: ! Утре пак ще си кара така....но пък от друга страна, наистина е облекчаващо психически да понариташ някое такова същество ;)! Добре, че с детето всичко е ОК, лошият спомен ще му остане, но по-добре той, отколкото някоя физическа травма!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 28 Май 2008, 0:34

Vlados написа:И моето дете учи в твоето училище (1 кл.) и съм виждал как карат там... Да не е смарта един оранженикакъв? често спира там...

Т'ва училище е на 5 мин. от нас и и аз съм ги виждал как карат и честно казано им се чудя - на тия павета не им ли се разбиват окачването и още куп чаркуляци... С кой акъл карат така на павета? :shock:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 28 Май 2008, 0:39

sonny написа:Вчера си седим с жената пред нас на тротоара и си говорим, количката с детето е до нас, влиза един чифут срещу знака и за да се размине с колите, отбива на тротора на 20см от количката с детето, аз започвам да мтънкам, а копеленцето с слънчевки очлца мрънка от жипката и ме сочи и се заканва, ама не свали стъклото да ми каже нещо, а само се прай на мъж. Просто не е до жени шофьори, а изобщо до начин на шофиране, до манталитет, до хора.

Сонка що не му счупи главата? На тва най съм се дразнил виждат че има количка с бебе и дават колко се може газ или няква друга простоия правят...ама идиоти секви има...

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 28 Май 2008, 7:14

ми то верно трябва да си супер безмозъчен като изпреварваш трамвай да караш така! аз когато ми се е налагола винаги минавам лека-полека, щото очаквам някой да претича, падне, пресече, изкочи и прочие. дано детето е ОК

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 28 Май 2008, 7:15

PS виждам, че май имам комшии?!? аз живея на Кирил и Методи 121 - верно е на 5 мин пеша от мястото

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 28 Май 2008, 7:41

Maverick_VS написа:Живо ли е детето :( ?! Е на това, ако стана свидетел, просто не знам дали ще ми издържат и нерви, и възпитание, и всичко и няма да и набия шамарите на тая патка :evil: :ranting: :censored:

надали бате 4е имаш толко време поне първата реакция ще тие да ти4аш кам детето да видиш как е и с кво можеш на него си му полезен а доидели жената една циганска песница и да лежи и тя на тротоара
ИзображениеИзображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата