катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
че то не е страшно от сега... отдавна е такова положението
а ето един познат, доста по-млад, искам да му кажа, че не е много редно да кара така, но той си знае...
http://www.youtube.com/watch?v=I69rKAB7VOs
но то няма значение дали си на 2 , или 4 гуми... колегата в съседната тема бил с над 40 акта

а ето един познат, доста по-млад, искам да му кажа, че не е много редно да кара така, но той си знае...
http://www.youtube.com/watch?v=I69rKAB7VOs
но то няма значение дали си на 2 , или 4 гуми... колегата в съседната тема бил с над 40 акта

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Иво написа:защото първо ми липсва каквото и да било възпитание на пътя...
Най сетне един да си го признае, а не всички тука да сме супер културни...
1 път засякох моторист, добре, че нищо не стана, ама дойде от изневиделица, просто не знам, все едно се телепортира....
Иначе всеки кара като гламав, одеве минавам на едно келело и се движа в средната лента, като в най-дясната има спрели коли, обаче тоя път имаше повече разстояние м/ж тях и някъв с някво ванче се направи на безсмъртен. Влезна м/ж тях и ме изпревари като трябваше да набия спирачка за да не се блъснем. На магистралата се движа горе-долу със 150 и виждам някакъв камион на стотина метра отпред мен и зад него някаква друга кола като предпологам, че ще ме засече, та така, и направи. Бях намалил и застанах зад него като чакам да си направи маневрата и да се прибере в платното си щото се движим със 110 и отзад гледам някакви извънземни наближават, обаче човека не. Видял той, че на 100+ метра отпред има друго нещо за изпреварване и си цикли в лявата лента, успях да го изпрерава от дясната му страна, ама инвазията вече беше настъпила, някви цедки и 7-ци изпреварваха от платното за аварии.
Мурука беше прегърнал кормилото и главата му едва ли не целува чистачките.
Обаче доктора ми каза, по-малко да се нервирам, че било много вредно за здравето, та така и правя, пускам си яките хитове и вече НЕ им обръщам внимание на лудуте глави-> прекалено много са.
Иначе всеки кара като гламав, одеве минавам на едно келело и се движа в средната лента, като в най-дясната има спрели коли, обаче тоя път имаше повече разстояние м/ж тях и някъв с някво ванче се направи на безсмъртен. Влезна м/ж тях и ме изпревари като трябваше да набия спирачка за да не се блъснем. На магистралата се движа горе-долу със 150 и виждам някакъв камион на стотина метра отпред мен и зад него някаква друга кола като предпологам, че ще ме засече, та така, и направи. Бях намалил и застанах зад него като чакам да си направи маневрата и да се прибере в платното си щото се движим със 110 и отзад гледам някакви извънземни наближават, обаче човека не. Видял той, че на 100+ метра отпред има друго нещо за изпреварване и си цикли в лявата лента, успях да го изпрерава от дясната му страна, ама инвазията вече беше настъпила, някви цедки и 7-ци изпреварваха от платното за аварии.

Обаче доктора ми каза, по-малко да се нервирам, че било много вредно за здравето, та така и правя, пускам си яките хитове и вече НЕ им обръщам внимание на лудуте глави-> прекалено много са.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Вчера някъде около 10 сутринта си бях оставил колата при тапицерите КАЧЕНА ОТГОРЕ НА ТРОТОАРА - резултата някой селски бек- маневрист ми е сгънал калника, за 2-ри път ми удрят кола когато е качена отгоре на тротоара ебати к'во остава за пешаходците които се движат по него. Улицата е не е натоварена спокоино се разминават 2 камиона по нея... Мислих да пусна тема с която да призова говедата дето не моа карат да си 'фащат таксита или СКГТ 'шот мисля повече компромиси да не правя. 1. Плащам си за подземен гараж (понеже имам 2 коли и да не дразня съседите на паркинга, въпреки че някои от съседите имат апартаменти в съседство с гаражи но са ги дали под наем и колите им на 1-ния са 2 на другия 3 стоят на същия този паркинг) 2. Спрях да карам в София през седмицата т. е. станах неделен шофьор (срам и резил) 3. 2 пъти в седмицата излизам с колата или "кифла която не знае правилника и знаците ше ми плюе в прозереца зад който седи детето ми или някой ше ми удари колата когато не е дори на пътното платно.
ДАЙТЕ МИ ПРИЧИНА ДА СЪМ ТОЛЕРАНТЕН!
СОРИ ЗА СПАМА но да не отварям друга тема че и без това сатанаха много
ДАЙТЕ МИ ПРИЧИНА ДА СЪМ ТОЛЕРАНТЕН!
СОРИ ЗА СПАМА но да не отварям друга тема че и без това сатанаха много
Последна промяна turboto на 27 Май 2008, 18:10, променена общо 1 път
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Абе пак почнахте с дискусията мотористрите срещу колите. Точно в този случай съм на 90% сигурен кой е виновен, и това е колегата с бмв-то. Там където е станала катастрофата има сфетофар, аз като минах той работеше но много често точно там го изключват. бмв-то беше спряло насредата на кръстовището като очевидно се е опитвал да направи ляв завой и да се включи на бул. Сливница в посока околовръстното. мотора беше до него като той беше в посока центъра.
Автомобила или е минал на черевно или е пресякъл пътя с предимство докато не са работили светофарите, защото в същата посока на движение на моториста имаше още няколко ударени полеко коли. Очевидно е стнала верижна катастрофа. Това са мойте изводи е аз не съм специалист но скоро ще се разбере как е станало.
Сега ще почнете - моториста карал с 200-300. С колкото иска да кара ние сме длъжни да си спазваме закона пък другите да се трепат ако щат. Или сме на принципа щом този може да нарушава аз да не съм по будала от него
Автомобила или е минал на черевно или е пресякъл пътя с предимство докато не са работили светофарите, защото в същата посока на движение на моториста имаше още няколко ударени полеко коли. Очевидно е стнала верижна катастрофа. Това са мойте изводи е аз не съм специалист но скоро ще се разбере как е станало.
Сега ще почнете - моториста карал с 200-300. С колкото иска да кара ние сме длъжни да си спазваме закона пък другите да се трепат ако щат. Или сме на принципа щом този може да нарушава аз да не съм по будала от него
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
познавам момчето със синьото купе Е36 - били са две купета Е36,
както и 2 мотора, моторите се гонат и така.. моториста много зле, с над 120-160 се блъска в шофиорската врата на купето, мотора минава на червено тва знам . .ама всичко е разказно а колко е верно свидетелите ше кажат
на нашия колега с БМВ-то почти нищо му няма само натъртвания леко , а купето маи е капут
както и 2 мотора, моторите се гонат и така.. моториста много зле, с над 120-160 се блъска в шофиорската врата на купето, мотора минава на червено тва знам . .ама всичко е разказно а колко е верно свидетелите ше кажат
на нашия колега с БМВ-то почти нищо му няма само натъртвания леко , а купето маи е капут
браво на моториста само така писна ми от маистори неможе да лети с 200 в града ще се научат те
жалко за купето треало е камион да закачи
а тези дето викат че треа да ги пазим че защо да го пазя като в града се кара с 50-60 какво ми пука че е тръгнал да се самоубива никои не дава право на мотористите да летят ниско

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
BMWALPINA написа:Иво написа:защото първо ми липсва каквото и да било възпитание на пътя...
Те много си признават, но само пред себе си

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Мишу не ти прави чест да говориш така
човека може да е много зле след този удар а даже може и да е починал.
Всеки си носи последствията от безотговорноста но това не значи да се подиграваме. След като си на принципа "защо да ги пазя мотористите" на теб мисленето ти сигурно е защо да пазя и велосипедистите или пешеходците.
п.с. Сугурен съм, че и ти не всеки път караш с 50-60 в града, не е нужно да ме убеждаваш колко си примерен
жалко за купето треало е камион да закачи
човека може да е много зле след този удар а даже може и да е починал.
Всеки си носи последствията от безотговорноста но това не значи да се подиграваме. След като си на принципа "защо да ги пазя мотористите" на теб мисленето ти сигурно е защо да пазя и велосипедистите или пешеходците.
п.с. Сугурен съм, че и ти не всеки път караш с 50-60 в града, не е нужно да ме убеждаваш колко си примерен
Мишу написа:браво на моториста само така писна ми от маистори неможе да лети с 200 в града ще се научат тежалко за купето треало е камион да закачи
а тези дето викат че треа да ги пазим че защо да го пазя като в града се кара с 50-60 какво ми пука че е тръгнал да се самоубива никои не дава право на мотористите да летят ниско
Браво бе примерния,айде само малко по леко,а?
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Иво написа:BMWALPINA написа:Иво написа:защото първо ми липсва каквото и да било възпитание на пътя...
Те много си признават, но само пред себе си

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ама прав е,то вече на нищо неприлича това-някви селски стружки 50-60кила се качили по анцуг и пердашат в адския трафик
а има момчета в екипи, си карат кротко из града и внимават
а има момчета в екипи, си карат кротко из града и внимават
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Айде и аз да се разпиша като бивш моторист, познавам вече двама бивши мотористи инвалиди мой комший и приятели от детинство и двамата останаха инвалиди с единствената си вина че карат мотори в БГ кадето няма никаква култура на пътя. И двамата катастрофираха на едно и също кръстовище в София по вина на автомобилиста! Отнемане на предимство и минаване на червен сигнал на светофара това са причините те да останат инвалиди!
Аз също съм инвалид благодарение на обичта си към 2те колела... Нищо не помня и незнам чия е вината може и моя да е.Прокуратурата за сега се произнесе..... Чакам административно отношение да вземе ОПП-СДП и ще приема всяко тяхно решение.
Аз също съм инвалид благодарение на обичта си към 2те колела... Нищо не помня и незнам чия е вината може и моя да е.Прокуратурата за сега се произнесе..... Чакам административно отношение да вземе ОПП-СДП и ще приема всяко тяхно решение.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей