заеби и е36 секцията
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
заеби и е36 секцията
що не вземете да разделите е36 на две - едното 'интересни технически теми' а другото 'тъпи селски проблемчета и тарикатлъци за трошки' ?
за пръв път поглеждам този форум от последните 3 месеца, и само заглавията на темите и няколко прочетени теми ще ми държат влага още 3.
трагедия тотална
за пръв път поглеждам този форум от последните 3 месеца, и само заглавията на темите и няколко прочетени теми ще ми държат влага още 3.
трагедия тотална
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Re: заеби и е36 секцията
t0sh написа:що не вземете да разделите е36 на две - едното 'интересни технически теми' а другото 'тъпи селски проблемчета и тарикатлъци за трошки' ?
трагедия тотална
И кой ще направи подбора? Ти ли?
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
за заглавията съм абсолютно съгласен... това проблем, голем проблем, главни букви и удивителни трябва да се забранят...
на всичкото отгоре колегите, дето ги ползват, пишат в темите, ми аз нищо не намерих с търсачката
... е как да намериш, като след 5 дни и собствената тема няма да си намериш
...
прави впечатление, че от време на време се вдигат теми от нафталина, и всичките са с конкретни и точни заглавия... значи някой е потърсил, и намерил...
на всичкото отгоре колегите, дето ги ползват, пишат в темите, ми аз нищо не намерих с търсачката

прави впечатление, че от време на време се вдигат теми от нафталина, и всичките са с конкретни и точни заглавия... значи някой е потърсил, и намерил...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
влизам доста по-отдавна, но спрях защото според мен не е нормално 95% от темите да са 'как да монтирам части от голф и лада / защо ми харчи 18/100 по инерция' и подобни. Само погледнете темите сега, и темите преди 2007-ма когато нямаше на горубляне е36 по 2500 най-малкото заради митото.
подбора - лесно. Ако е по-техническа тема или по-нова идея, в едната секция, ако е нещо което се прави в сервиз нормално, или явно превръщане на колаат в трошка - в другата. Не мисля че съм единствения, който изобщо не го интересуват нещата тип тарикатщини и 'нямам пари за колата ама помогнете веднага щото цялата си е'баа майката''
не пречи да си кажа мнението, въпреки че това едва ли ще се промени, все пак сме в България.
подбора - лесно. Ако е по-техническа тема или по-нова идея, в едната секция, ако е нещо което се прави в сервиз нормално, или явно превръщане на колаат в трошка - в другата. Не мисля че съм единствения, който изобщо не го интересуват нещата тип тарикатщини и 'нямам пари за колата ама помогнете веднага щото цялата си е'баа майката''
не пречи да си кажа мнението, въпреки че това едва ли ще се промени, все пак сме в България.
Последна промяна t0sh на 27 Май 2008, 17:45, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ae Тош
Знаеш, приятен си ми, нищо против тебе,
ма нема да забравим, още преди няколко месеца когат оня цапацул пусна простотията "Какво мислите за ДЗВЕР" ти беше първият дет да пишеш в нея. Все едно кво си писал, то даже беше в моя полза, ама идеята е че с твоя помощ подпалихте дискусия, която попречи овреме да се вземат нещата в ръце.
Влече си те флеймаджийството, ей
Требва да има бой в темите...
И... кво ше постигнеш с тая тема?
Потребителите на Е36 се множат. Естествено, не всички са еднакво умни, не висчки са еднакво грамотни и не всички имат еднакви интереси. Съответно въпросите са различни, някой са тъпи, друго повтарящи се, на трети чак и аз мога вече да отговоря
Ами за това е форум.
Иначе щеше да е "ПРОФЕСИОНАЛЕН КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР БМВПАУА". Цена на мнение - 50 лева.
Според мен... що не озаптите малк онегативните настроения... Тъпи били мненията, технически не били. Аз пък виждам на "техничари" неграмотни във всяко отношение мнения, ама си мълча...
Или другия вариант... Събирайте парици, Е39, Е60... И се местите в подфорум с по - малко потребители...
Позрави, братле!

Знаеш, приятен си ми, нищо против тебе,
ма нема да забравим, още преди няколко месеца когат оня цапацул пусна простотията "Какво мислите за ДЗВЕР" ти беше първият дет да пишеш в нея. Все едно кво си писал, то даже беше в моя полза, ама идеята е че с твоя помощ подпалихте дискусия, която попречи овреме да се вземат нещата в ръце.
Влече си те флеймаджийството, ей

Требва да има бой в темите...
И... кво ше постигнеш с тая тема?
Потребителите на Е36 се множат. Естествено, не всички са еднакво умни, не висчки са еднакво грамотни и не всички имат еднакви интереси. Съответно въпросите са различни, някой са тъпи, друго повтарящи се, на трети чак и аз мога вече да отговоря

Ами за това е форум.
Иначе щеше да е "ПРОФЕСИОНАЛЕН КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР БМВПАУА". Цена на мнение - 50 лева.
Според мен... що не озаптите малк онегативните настроения... Тъпи били мненията, технически не били. Аз пък виждам на "техничари" неграмотни във всяко отношение мнения, ама си мълча...
Или другия вариант... Събирайте парици, Е39, Е60... И се местите в подфорум с по - малко потребители...
Позрави, братле!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Е39 и Е 60 форума са с по-малко членове-като броика автомобили-но не бих казал че и самите Е39 и Е 60 са по-малко проблемни от Е 36- те отсега страдат от проблемации-камо ли като навъртят километрите и годинките на Е 36-ците!!!
Относно тъпи теми и т.н.- ми аз на първата ми кола незнаех къде е капачката на маслото- ама хората са казали-С ПИТАНЕ И ДО ЦАРИГРАД СЕ СТИГА
Сега си правя интервенции по колите които и някои МАИСТОРИ не биха направили със същия добър резултат- ама минаха години......

Относно тъпи теми и т.н.- ми аз на първата ми кола незнаех къде е капачката на маслото- ама хората са казали-С ПИТАНЕ И ДО ЦАРИГРАД СЕ СТИГА

Сега си правя интервенции по колите които и някои МАИСТОРИ не биха направили със същия добър резултат- ама минаха години......

t0sh написа:влизам доста по-отдавна, но спрях защото според мен не е нормално 95% от темите да са 'как да монтирам части от голф и лада / защо ми харчи 18/100 по инерция' и подобни. Само погледнете темите сега, и темите преди 2007-ма когато нямаше на горубляне е36 по 2500 най-малкото заради митото.
е пречи да си кажа мнението, въпреки че това едва ли ще се промени, все пак сме в България.
Не разбрах за темите ли те е яд или за това че куцо и сакато кара е36... хубава кола за тва се кара и няма как всеки да разбира перфектно от коли за тва са и понякога въпросите такива...
Между другото тва е още една тема която спада към тези за които ти говориш....
Нищо лошо не казвам и нищо лошо против теб

Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
ас
tosh стига си злобял бе брат...
Кво да направиме, като ти си дал за твойта Бима 10К, а сега за по 5к има къде по-запазени....Всеки сам решава колко може да даде и толкова дава. Ако искате си направете подраздел Е36 за 10К.
Друг е въпроса, че доста наистина се прекалява с фолк шукарийте...
Кво да направиме, като ти си дал за твойта Бима 10К, а сега за по 5к има къде по-запазени....Всеки сам решава колко може да даде и толкова дава. Ако искате си направете подраздел Е36 за 10К.
Друг е въпроса, че доста наистина се прекалява с фолк шукарийте...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Eто Дзвер даде отговора отново

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
а D3BEP, ти си се върнал, не си се предал, учудващо
welcome
а че писах беше да те подкрепя да, мен не ме интересуват интриги изобщо, спокойно
ами коментара ми е само че погледнато за модела, по-скоро ми е вече кофти че карам е36, ебати масовата кола с ебати проблемите. Като цяло просто нека да го кажа по-неагресивно да се направи 'е36 - оправям си колата сам' отделна секция.
от първите 20 теми в момента, има 2-3 да кажеме смислени - колкото и да са повтарящи
- инфо за предавателните числа
- нещо там за м-броня че е СЛОЖЕНА - информативна тема (!!!) а не 'как да шибнем двата болта улево шот неам и отверка'
- разход 6.5 - а и пича е прав отделно
и т.н. една от пет-десет теми средно. преди 2007-ма бяха над половината да не кажа 80% интересните теми и спорове. тва е идеята
заключение: пиша това, защото ако идеята ми се приеме, аз отново ще следя форума защото ми е интересно по принцип. И само чат-пат ще има объркана тема сбирщайн, а няма да трябва да ровя през 5-10 теми дали има нещо интересно въобще и изобщо.

welcome

а че писах беше да те подкрепя да, мен не ме интересуват интриги изобщо, спокойно

ами коментара ми е само че погледнато за модела, по-скоро ми е вече кофти че карам е36, ебати масовата кола с ебати проблемите. Като цяло просто нека да го кажа по-неагресивно да се направи 'е36 - оправям си колата сам' отделна секция.
от първите 20 теми в момента, има 2-3 да кажеме смислени - колкото и да са повтарящи
- инфо за предавателните числа
- нещо там за м-броня че е СЛОЖЕНА - информативна тема (!!!) а не 'как да шибнем двата болта улево шот неам и отверка'
- разход 6.5 - а и пича е прав отделно

и т.н. една от пет-десет теми средно. преди 2007-ма бяха над половината да не кажа 80% интересните теми и спорове. тва е идеята
заключение: пиша това, защото ако идеята ми се приеме, аз отново ще следя форума защото ми е интересно по принцип. И само чат-пат ще има объркана тема сбирщайн, а няма да трябва да ровя през 5-10 теми дали има нещо интересно въобще и изобщо.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз от трите ти теми бих класирал веднага две в кофата. Виждаш ли? Хората сме различни... Не искай да сме еднакви.
На мен пък не ми е интересно че някой накрая си сложил М- броня - ко ма интересе?, нито пък бих написал 10 страници за еднократно постигнат по груби сметки 6,5 разход. И аз съм го правил. И кво от туй... Не е туй разхода на Е36.
На мен пък не ми е интересно че някой накрая си сложил М- броня - ко ма интересе?, нито пък бих написал 10 страници за еднократно постигнат по груби сметки 6,5 разход. И аз съм го правил. И кво от туй... Не е туй разхода на Е36.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
в по горниния раздел тоя проблем е решен, ма при нас по редки проблемите от рода на "не ми слвятят крушките как да ги сменя" 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Вижте как са направили форума на опел. Няма модели има форум технически въпроси и след него си избираш двигатели, ходова част и т.н.. Наистина всичко там е много подредено и там някой ако пусне глупаво мнение не на мястото му веднага се трие или се премества. Не като тука скоро имаше една тема "Честито" в Е36.
http://www.opelclub-bg.com/forum/
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
mihal написа:Вижте как са направили форума на опел. Няма модели има форум технически въпроси и след него си избираш двигатели, ходова част и т.н.. Наистина всичко там е много подредено и там някой ако пусне глупаво мнение не на мястото му веднага се трие или се премества. Не като тука скоро имаше една тема "Честито" в Е36.
ММММ?
Ае моля ти се, форума на Орел го знаеме.
Секция "електроника". Първа тема: Проблем с десния мигач...
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45905
Секция "купе и екстериор", трета тема: Ръжда, помощ, снимки....
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=41434
Секция: Интериор, първа тема, забележете: Духа ми топло ПАРНОТО
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=46093
Ае не се занимавайте с глупости, нашият форум си е мног одобре уреден и проблема с това темите да се харесват на всички никъде не е решен!!!!
Поздрави!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2