Въпрос за Е-30 318 М40
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Въпрос за Е-30 318 М40
И така колеги помагайте имам проблеми с една Е-30 318 М40-ка. Преди три месеца си я купих ударена и до вчера беше на тенекиджия днес реших да си я докарам като колата е работила само на газ допреди аз да я взема газовата я изхвърлих още в момента в който я взех. Запалих я на бензин дотук добре колата заработи ама менеше нещо оборотите помислих си ,че може да е от дюзите и тръгнах като по загря колата се оправи започна нормално да работи до един момент в който на изклучена предавка или при превключане на скоростите започнаха да се дигат оборотите до 5000 оборота. Започна и да гърми в ниските докато набирам направо няма каране едвам я прибрах в това движение.
Та дайте някакъв съвет от къде може да идва това менене на оборотите,гърмене на ниските и това при загряла кола да вдига на 5000оборота.

Та дайте някакъв съвет от къде може да идва това менене на оборотите,гърмене на ниските и това при загряла кола да вдига на 5000оборота.

Последна промяна ИЛИЯН на 28 Май 2008, 17:14, променена общо 2 пъти
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Бре да не заяжда жилото на газта нещо, щом не си я карал известно време? Тук за два дни с чук-а опраам две коли с залепнали ръчни спирачки.
Щом е била на газ, дали нещо гарнитурата на главата да е дала фира и да меша туй-онуй? Дебитометъра как е? Дюзите са си за чистене според мен при всички случаи. Колко години е била на газ?
Щом е била на газ, дали нещо гарнитурата на главата да е дала фира и да меша туй-онуй? Дебитометъра как е? Дюзите са си за чистене според мен при всички случаи. Колко години е била на газ?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
Юзър написа:смени маторя
Сакън пепел ти на устата само това устава и мотор да сменям

Дебитомера е добре гледах го а на газ е карана поне 3/4години. Жилото не заяжда студена работи ама мени оборотите като загрее се вдигат на празен до 5000 .Резервуара и беше празен капка бензин нямаше в него. Абе изобщо самата кола е подържана доста зле. Кабелите за свещите са всичките увивани с тиксо.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
А дано поне купето да става, ма викаш удряна...Кажи кое те изкефи, че си я купил? Картера здрав ли е?
Влезнал си в филма, дано е с добър край.

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да бе,я кажи кво й хареса и колко даде
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
Какво има да му харесвам на едно БМВ това да не е Опел та да избирам кой е по малко изгнил.
А и не съм чувал да има БМВ което да не е удряно само ,че предпочит да си го купя ударено за да си го направя сам щото съм мазохист и поне ще знам какво правя и как го правя.
Реших си проблема . Прави бяхте заяждаше жилото.
И е загрявала защото като е свалена газовата е изтекъл час от антифриза.

Реших си проблема . Прави бяхте заяждаше жилото.

И е загрявала защото като е свалена газовата е изтекъл час от антифриза.
9 мнения
• Страница 1 от 1