Преминава на Гръцката граница с автомобил?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Май 2008, 12:58

Archangel написа:Така,не знам сега доколко сте чели какво пише по тия зелени карти.
Зелената карта представлява международната ви застраховка ЕДИНСТВЕНО за страните, отбелязани на нея със утвърдените от ЕС съкращения. Когато сключвате застраховка или си правите добавък за международна такава ви се издава и зелена карта, която покрива застраховката в случай, че нещо непредвидено стане, докато сте извън ЕС.

В Гърция за какво са ви тия зелени карти? Не че е много тежка, но все пак е ненужна.
;)

Ми баце,на границата не ти трябва но като те спре мазния маляка първо там гледа да те чепне.А не дай си боже стане сакътлък и не носиш оригиналната зелена карта го духаш суполив.Нема смисъл да се правите на тарикати при положение ,че отрязъка на зелената карта си върви с застраховката .А ,че не можиш да спориш с тях е факт,не,че са неподкупни ама се прават на нещо повече от българите.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Май 2008, 13:01

няма неподкупни хора...!!има неправилно подадени подкупи! факт! верно ,че с езика е малко трудно там...ма става!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Май 2008, 13:07

SKISA написа:няма неподкупни хора...!!има неправилно подадени подкупи! факт! верно ,че с езика е малко трудно там...ма става!

А бе те в Италия ни отнесоха 50 евро та маляките ще ти простят. :mhihi: Иначе Румънците са №1 взимали са ми сандвичите от колата. :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Май 2008, 13:14

GVT написа:
SKISA написа:няма неподкупни хора...!!има неправилно подадени подкупи! факт! верно ,че с езика е малко трудно там...ма става!

А бе те в Италия ни отнесоха 50 евро та маляките ще ти простят. :mhihi: Иначе Румънците са №1 взимали са ми сандвичите от колата. :mhihi:

сърбите ми взеха наяден сандвич и отворен сок/ако знаех щех да се изплюя вътре/!!!!мамалигите са ми зимали касетките от касетофона и в жабката!!!! ма говоря за митничарите...
гърците са ми зимали кинти-нема провлима!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 27 Май 2008, 13:15

Правят проблем не за основните фарове, а за тези за мъгла (халогените). Глобата е 50 евро. Гледам, че много хора карат на габарити и с включено халогени. Тук се приема само за селско, ама там глобяват.

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Май 2008, 13:21

Anthony_J написа:Правят проблем не за основните фарове, а за тези за мъгла (халогените). Глобата е 50 евро. Гледам, че много хора карат на габарити и с включено халогени. Тук се приема само за селско, ама там глобяват.

то не е проблема ,че караш на фарове-никой нема да те глоби за тва-говоря за къси!проблема е ,че те познават по тва ,че караш на фарове ,че си некъв турист-балък и те спират и се почва...!гамо ти панагия су,малака,ела на то фисас,та се гемисо...!!!тия последните ви препоръчвам да не ги използвате в разговор с ченгета!!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Май 2008, 0:32

Пепинко написа:Искат ли още международна книжка?

Това пък какво е? Тука половината хора не знаят какво е международна книжка, а ти питаш дали искат... Това беше мнооого отдавна в едни други времена...
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Май 2008, 0:55

Ей това за международната книжка ме върна и мен десетилетки назад ,даже векове :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 28 Май 2008, 10:19

Единственето ми притеснение е ГАЗ-Станциите.Бутилката ми побира 30л,затова май ще тръгна с другата ми кола(а каква е само тя :mhihi: ) която има 60л.(тук да не ме нахраните излишно :mhihi: БМВ-то ми НЯМА АГУ,другите ми 2 возила имат)Направил съм си списък с газстанциите да се надявам,че в това отношение няма да имам проблем.
Чудя се през кое "ГКПП" да мина(тръгвам от Сливен) - това до Златоград или другото до Свиленград :roll: май по добре е Златоград...предложете.

Мисля да минавам по този път За Ксанти>(240km)Солун(до тук Е90) и от там Е75
Солун>(175km)Лариса>(85km..по този път има Газстанции)Волос и от там(360km) за Атина.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Май 2008, 10:37

е ти газ-станции!! колегата се е потрудил:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93278

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Totogada » 28 Май 2008, 10:47

SKISA написа:е ти газ-станции!! колегата се е потрудил:

Благодарско колега, тези вече ги научих на изуст :mhihi: :P

Една питанка,има ли много полийсмани по магистралите...колата си ми е уред(горе долу :mhihi: ).Ако си караш в нормите(без нарушения) спират ли коли..честичко.
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Май 2008, 12:21

мен не ме спряха тоя път нито веднъж! имаше до втория ръкав на халкидики на две места полицейски коли...!общо взето не ми направи впечатление да има много навалица от полицаи,а радара ми свирна на три места само -едното покрай солун и после надолу преди неа мудания и преди тва на завоите!!мисля,че не спират чак за без нищо!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 28 Май 2008, 12:58

Totogada написа:Единственето ми притеснение е ГАЗ-Станциите.Бутилката ми побира 30л,затова май ще тръгна с другата ми кола(а каква е само тя :mhihi: ) която има 60л.(тук да не ме нахраните излишно :mhihi: БМВ-то ми НЯМА АГУ,другите ми 2 возила имат)Направил съм си списък с газстанциите да се надявам,че в това отношение няма да имам проблем.
Чудя се през кое "ГКПП" да мина(тръгвам от Сливен) - това до Златоград или другото до Свиленград :roll: май по добре е Златоград...предложете.

Солун>(175km)Лариса>(85km..по този път има Газстанции)Волос и от там(360km) за Атина.

кога го отвориха от златоград бе колега????? :shock: :shock: :shock: мале всеки ден в ксанти на кафе ще бъда :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Май 2008, 13:09

Totogada написа:
SKISA написа:е ти газ-станции!! колегата се е потрудил:

Благодарско колега, тези вече ги научих на изуст :mhihi: :P

Една питанка,има ли много полийсмани по магистралите...колата си ми е уред(горе долу :mhihi: ).Ако си караш в нормите(без нарушения) спират ли коли..честичко.

Ако не правиш нарушения шанса да те спрат е едно на сто.иначе полиция доволно,по пътя повечето са с черокита,няма как да ги объркаш ама опасните са тия с шкодите,нема надписи нема нищо,а снимат ли снимат,ебати журналистите. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Totogada » 28 Май 2008, 14:30

grnka написа:
Totogada написа:Единственето ми притеснение е ГАЗ-Станциите.Бутилката ми побира 30л,затова май ще тръгна с другата ми кола(а каква е само тя :mhihi: ) която има 60л.(тук да не ме нахраните излишно :mhihi: БМВ-то ми НЯМА АГУ,другите ми 2 возила имат)Направил съм си списък с газстанциите да се надявам,че в това отношение няма да имам проблем.

кога го отвориха от златоград бе колега????? :shock: :shock: :shock: мале всеки ден в ксанти на кафе ще бъда :)

Колега не съм сигурен дали са го отворили,точно това ме подсети един друг колега.Пътя през Кърджали обаче бил жив зян там и май ще си мина през Йвайловград.

Тези Черокита много страшно звучат...дано да не спирам до тях :mhihi: 8)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата