Счупено предно стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
Счупено предно стъкло
Здравейте колеги!
Счупих си предното стъкло. Ще се ходи по застрахователи и сервизи, но искам да съм подготвен и затова питам:
1. Какво става с лепенките за винетка, преглед и застраховка при смяна на стъклото?
2. Стъкларите ли лепят огледалото или всеки си има грижата за него?
3. За "Кобра" четох противоречиви мнения. Дали да рискувам при тях или има и по-добри сервизи? Аз други и не знам.
На отговорилите предварително благодаря!
Със здраве.
Счупих си предното стъкло. Ще се ходи по застрахователи и сервизи, но искам да съм подготвен и затова питам:
1. Какво става с лепенките за винетка, преглед и застраховка при смяна на стъклото?
2. Стъкларите ли лепят огледалото или всеки си има грижата за него?
3. За "Кобра" четох противоречиви мнения. Дали да рискувам при тях или има и по-добри сервизи? Аз други и не знам.
На отговорилите предварително благодаря!
Със здраве.
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Стъкларите ще ти отлепят всичко залепено на стъклото о ще ти го монтират...освен ако не забравят и зависи кои стъклари ти го демонтират и монтират!
Като отидеш при застраховател...и щом имаш каско стъклото ще ти го изплатят на 100%,а при стъкларите им напомни че си искаш стикерчетата и огледалото на новото стъкло
Като отидеш при застраховател...и щом имаш каско стъклото ще ти го изплатят на 100%,а при стъкларите им напомни че си искаш стикерчетата и огледалото на новото стъкло

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Кобра взимат 5лв мисля че беше за да ти махнат всички стикери от старото стъкло. Абе и в кобра има кадърни ама кажи им че ще ги черпиш 10лв за добре свършена работа и може и да се постараят повечко.
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
Аз съм ходил 2 пъти при тях за смяна на предно стъкло и ако не друго,поне стикерите добре ги отлепят! 

- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
145лв ти е стаклото,и смяната на стикерите влиза в тая цена,така че ако нещо забравят им напомни,а за огледалото новото стъкло си има залепена тая триъгълна гайка и огледалото го монтират за секунда
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
те стикерите ги прехвърлят ама при монтажа на новото стъкло редовно си оставят ръцете + осиране на купето с мръсотия и стъкла 

7 мнения
• Страница 1 от 1