Честито и на мен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Честито и на мен

Мнение от Zapa » 26 Май 2008, 13:11

И аз съм хабитюрент :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ташак бря
А иначе вижте какво се случи тази нощ в иначе привидно тихият и спокоен квартал Гео Милев :twisted:
Отивайки уж на работа си викам айде да се повозим малко днеска и хооооп изненааадаааа :evil:
Пожелавам на хубавците дет са ми чупили джама и са взели един панел за CD само без самото цеде, да го продадат някъде за 20лв, да си купят спинозни спринцовки, да им продадат гипс и аспирин и да се одървят като московски клошари по Коледа 8)
Аз колата ще се и е оправя така или иначе

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Май 2008, 13:18

как не им е излязал късмета да ги чуеш или видиш от некъде... :evil:

Иначе да ти дам адресите на неколко автомивки... :mhihi: (това за да се усмихнеш малко, майната му на стъклото ;) )

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 26 Май 2008, 13:21

че кво му е на камуфлажа бря :mhihi:
Изображение

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 26 Май 2008, 13:25

Изключително ши*ана ситуация. Много ги мразя тея изпълнения да *ба :evil: Бахти за един панел от ЦД :evil:

Zapa написа:че кво му е на камуфлажа бря :mhihi:

Ти мани да не показвам моя камуфлаж :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 26 Май 2008, 14:55

Нещастници какво да ги правиш :evil: Това може да са го направили наркомани :evil: Те гепят каквото им падне :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 26 Май 2008, 16:13

И на мен ми се случи преди месец - само че по-културно, през триъгълното прозорче. Застрахователите ми обясниха, че след като съм регистрирал по телефона разбито стъкло и недай си боже ми откраднат колата - то в този случая не се изплаща обезщетение при кражба на автомобила. Така че имай и това впредвид. Аз я закарах на платен паркинг за по-сигурно. От там пък ми откраднаха мигач и лайсна - вероятно някой колега си е помислил, че колата е за части. Та и платения паркинг не е гаранция, пък и каско и паркинг - много пари се връзва нещо на година.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Май 2008, 16:28

johnniewalker написа:И на мен ми се случи преди месец - само че по-културно, през триъгълното прозорче. Застрахователите ми обясниха, че след като съм регистрирал по телефона разбито стъкло и недай си боже ми откраднат колата - то в този случая не се изплаща обезщетение при кражба на автомобила. Така че имай и това впредвид. Аз я закарах на платен паркинг за по-сигурно. От там пък ми откраднаха мигач и лайсна - вероятно някой колега си е помислил, че колата е за части. Та и платения паркинг не е гаранция, пък и каско и паркинг - много пари се връзва нещо на година.

я малко разясни за това с дебелите букви, че е притеснителна работа :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Май 2008, 16:38

И вие сте прави всичките от една страна,и от друга...не знам...във всяка тема за нещо счупено и откраднато по кола гледам едни клетви,едни проклетии...не че ще постигнете нещо...
Ама здраве да е.Погледнете го от добрата страна.
Представи си,че са ти чопнали една лайсна за 30лв. от колата и си легнал да дебнеш след няколко нощи в колата,да не дойдат пак. И те идват. Двама спинозни наркоса, ама такива със фьешан дрешки(и такива ги има,разглезени богаташки дечица), абстинентни. Скачаш ти,мислейки си "Е са им ебах мамата", при което те не тръгват да бягат, а едното детенце, което по случайност е синче на митничар примерно вади газов и стреля по теб...или вади нож и ти скача...
Помислете кое е по-важно-цял живот в белези(в добрия случай) или с 30лв. по-олекнал заради лайсна?
А за клетвите-и да ги кълнете и да не ги кълнете-нито ще станат по-малко,нито ще спрат да крадат, нито ще им се случи това, което им желаете.
Те са си ходещи трупове и рано или късно ги застига участта, която им се полага. Аз вярвам, че на всекиму някъде някога се връща всичко добро/лошо, което е направил и затова им желая само по-скоро да разберат какво е то.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 29 Май 2008, 20:04

Doberman_vas написа:
johnniewalker написа:И на мен ми се случи преди месец - само че по-културно, през триъгълното прозорче. Застрахователите ми обясниха, че след като съм регистрирал по телефона разбито стъкло и недай си боже ми откраднат колата - то в този случая не се изплаща обезщетение при кражба на автомобила. Така че имай и това впредвид. Аз я закарах на платен паркинг за по-сигурно. От там пък ми откраднаха мигач и лайсна - вероятно някой колега си е помислил, че колата е за части. Та и платения паркинг не е гаранция, пък и каско и паркинг - много пари се връзва нещо на година.

я малко разясни за това с дебелите букви, че е притеснителна работа :(

Ами поне на мен така ми обясниха от Булстрад: (сигурно и при други застрахователи е така)
че след като си регистрирал по телефона щета за разбито стъкло(задължително трябва да го направиш в срок от 3 дни, от датата на произшествието) - то напрактика автомобила се води отворен и незащитен и в този случай, когато ти го откраднат - щета за кражбата не се изплаща.

Назад към Извън Темата