каде ми е водата ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Harry^racinG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e70 40d
каде ми е водата ?!
здравейте.. имам следния проблем .. вече 2 месеца имам 25цата и проблеми от такова естество не съм имал .. вчера бех по баловете с нея и както си палех гумите гледам температурата мрадна от средата .. веднага върнах гъзта направих едно кръгче нормално и се нормализира ,оставих я да изтине и когато отворитих казанчето беше много много на долу водата .. направи ми впечатление че до като я помпах се изпоти предния прозорец ,на 35 градусова жега ? което ме навежда на мисълта че ми се е спукало парното .. възможно ли е от там да губи толкова много вода ? чувал че смяната е доста трудна треа да се обезкости целото табло .. та как да провера какво се случва ? огледах за течове ,няма никаде .. маслото не е пресякло .. и другия ми сериозен проблем ,от време на време ,даже доста често не ми отчита бензина и температурата на водата .. и след малко се оправи а иначе изобщо не мърдат ,все едно е загасена колата и не е на контакт .. някой ако има некви идеи ще съм много благодарен ..
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Мери си водата когато е студен двигателя - трябва да е до чертичката с надпис "колд", а не до горе! Ако е ок отиваш да ти проследяват тръбопровода[/url]
4 мнения
• Страница 1 от 1