Въпрос за реле
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Въпрос за реле
Колеги,порових се,но неможах да открия схема на бушонното табло и релетата за мойта колица,тя е Е36 91г. 318i M40.Тези неща които открих,несъответстват за мен.Ако някой помогне ще бъда благодарен.
.Проблемът е че спряха да ми светят халогенните,смених релето,но сега пък щом запаля фаровете и се палят и халогенките.Искам да проследя цялата система на схема за да ми стане ясно за какво иде реч 

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Бах и аз имам някви интересни проблеми с халогените.. Светят когато искат, смених релето, разменихме и 2 проводника за съответното реле, щото крачетата са разменени спрямо тези на оригиналното (каквото не можах да намеря никъде или ми казаха 50лв за реле в ауто+.. да бе да..).
Та сега ту единия свети, ту и той гасне когато му скимне и не знам кво да го прая.. не им се ядосвам вече, ама бих се радвал ако ми светеха и двата, когато АЗ искам
Надявам се някой да е по-запознат с тоя проблем, тъй като виждам не е сам при мен
Та сега ту единия свети, ту и той гасне когато му скимне и не знам кво да го прая.. не им се ядосвам вече, ама бих се радвал ако ми светеха и двата, когато АЗ искам

Надявам се някой да е по-запознат с тоя проблем, тъй като виждам не е сам при мен

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
хмм,купих реле сложих го,но халогенките започнаха да се палят винаги щом светна фаровете,оказа се че са ми дали грешно реле
,аман от пишман магазинаджии....утре в дару и готово 

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
valeto написа:хмм,купих реле сложих го,но халогенките започнаха да се палят винаги щом светна фаровете,оказа се че са ми дали грешно реле![]()
,аман от пишман магазинаджии....утре в дару и готово
Така направи и при мен с реле БОШ

5 мнения
• Страница 1 от 1