няма ток ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
няма ток ?
загуби токове на свештите и не мога да си го обесня зашто ,тьи като остажих колата да ми е изният без двигателя и като реших да я запаля нестажа ,изкарах свештите напрьскани са сьс бензин амь ток вьрху тях няма и не идва ,според мен бензиновата помпа си работи амь това с кабелите за токоветв бобината мисля 4е и викат не дава грам ток ,да не би да има някои бушон или не6то

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Re: няма ток ?
ami neznam to spored men nqma kak da se namokriigra4a_bmw написа:загуби токове на свештите и не мога да си го обесня зашто ,тьи като остажих колата да ми е изният без двигателя и като реших да я запаля нестажа ,изкарах свештите напрьскани са сьс бензин амь ток вьрху тях няма и не идва ,според мен бензиновата помпа си работи амь това с кабелите за токоветв бобината мисля 4е и викат не дава грам ток ,да не би да има някои бушон или не6то![]()
![]()
- agent smit
- младши ентусиаст
-
За съжаление има как, колега. Не пречи да го провериш нали. Щом е направила проблем веднага след миене си е подозрително. Изключи акумулатора и го провери ако искаш.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Re: няма ток ?
igra4a_bmw написа:загуби токове на свештите и не мога да си го обесня зашто ,тьи като остажих колата да ми е изният без двигателя и като реших да я запаля нестажа ,изкарах свештите напрьскани са сьс бензин амь ток вьрху тях няма и не идва ,според мен бензиновата помпа си работи амь това с кабелите за токоветв бобината мисля 4е и викат не дава грам ток ,да не би да има някои бушон или не6то![]()
![]()
колеги закарах е в сервиз и я оправиха за 1 4ас -повредата е била в окисляване платка на комп

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
6 мнения
• Страница 1 от 1