нац ефир

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

нац ефир

Мнение от павката » 25 Май 2008, 11:29

отново ще споделя разочарованието си от българската простотия,която ни залива!
става въпрос за тв и радио ефирът и пълния непрофисионализъм в него.та значи сутрин,кога пристигне човек на работа и си пусне радиото,очаква да си оправи настроението с хубава музичка или интересна дискусия.да ама не.от 08ч до 12ч има възможност да се чеу една песен по 2 пъти,след обед се повтаря същото и така всеки ден.след седмица си запомнил коя песен кога следва и можеш да смениш станцията,щот разбираш,че те правят на заухав и определено се подиграват със слушателите.пускат се доста умрели песни,новите се пренебрегват,а за българска денс музика няма смисъл!
сменяш станцията в очакване на нещо по-различно и наиститна откриваш,че рекламите са в различен ред,другото си е същата тъпня,малко ретро се вкарва и това е.радиата за бг музика и ретро не ги слушам,щот песните ги знам наизуст отдавна-тва бтр-и,илия ангелов,щурци и всякви такива вече заминали по пътя си не ме радват.
подкарваш копчето за честотата от начало и въртиш като слушател по време на бомбадировки в очакване да чуеш какво се е случило в последния час,надал си ухото и трепнеш за нещо различно,ама няма...
новинарските медии са пълна скука,през 15мин ти повтарят едно и също,ама за пътищата,евентуални ВиК ремонти,ел такива не се споменава,само политика и курса на еврото.спираш някъде къде има водещи,ама и там умряла работа-например ен ер джи,водещия всяка сутрин задава тема със сексуална насоченост и след месец нвече се чудиш,тоз човек въобще сутиен свалял ли е :twisted:
спенснята и той бълва разни простотии,не помня в кое радио беше водещ,ама си личи цензурата и се прави на смирен.
и така в търсене на развлечение или да научиш нещо интересно в някоя дискусия на интересна тема,ти минава деня с по-малко удоволствие от работата!
идва и момента кога ти писва и пускаш някое чалга радио колкото и да не ти се иска :twisted: ,белким малко разнообразие!и посред ден ти праскат няква мазна цигания,която те изкарва извън нерви,или някоя просташка песен с невероятен текст,например на мира-дай ми моля ти се боже :twisted: е нали уж се пресявали текстовете последните години и оставали най-смислените?а на теодора-гаси тока :shock: е то бива простотия,ама тва е безгранично!
и после децата се извращавали,ми как няма като наобяд вървят такива елементарни песни!и ако си слушал цял ден чалгата,на другия ден почват да ги повтарят от сутринта,ако си ги пропуснал или незапомнил.
за тв ефира е направо трагична работата.имам чувството ,че филмите ги повтарят по 3пъти в годината,сериали,които въобще не гледам,ако ги хвана по 2пъти в годината случайно са едни и същи серии :roll:
в неделя вечер,кога хората са си по домовете и гледат най-много тв,се пускат едни такива мрачни,тъжни,отчайващи филми,които те хвърлят в депресия за началото на работната седмица.е не можели някоя комедия,да се посмееш?и после сме били намръщени,ми то кое ни е наред,че да сме весели!
и двеста тв-та да има,пак ще е същия хал.прави се едно и също,само екипа различен.предаването пирамида е интересно,ама с това засичане на времето,то става бетер минута е много-само гонг се чува и никой неможе да се изкаже.
а иначе вучков разполага с всичкото време на земята да мята бели зъбки и да плюе в екрана!
все едни и същи лица по всички игри-преди беше део,сега станаха и део, и иван и андрей,митко попов,разни айдъли,луканов.... и още и още.баси връзкарщината или се свършиха кадърните хора в бг?
направо ни правят на лумпени!а за рекламния пазар,дето гергов го държал-ми кво държи и от какво печели милиони.то едни реклами вървят по 2-3години,просташки направени до небесата,оная дебелата с праха за пране,шоколадите милка,кредите на райфайзен и много рядко нещо ефектно с маке наденицата,водката приканваща ни за довечера и други такива!
за новините пак няма смисъл-направо си слагаш въжето и се хвърляш.юкселчо му е през рязаната чурка кой умрял и за кво умрял,анито салич не се побира на екран,гена й е много смешно както винаги,сигурно я закачат под масата :roll:
оная китайка с времето все не го улучва и все радостна кога вали.
бе то вече няма смисъл нищо,направо да върви чалгата от сирените за 2-и юни,силикона да се продава по хранителните вериги,момичетата да се задължат със закон да се плющят и да са върли к**ва,момчетата да са с прически и прашки,и да простеем тотално :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 25 Май 2008, 11:43

Покланям се пред автора!!!
No time like the present.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 25 Май 2008, 11:43

Колега напълно те подкрепям. ТВ-то ми беше се прецакала нещо и една година с замазана картина и чак след година си купих ново. В нас радио нямам и то замина след токов удар ... на работа само дискове и весници на които все пишат кофти истории и по цяла седмица и тях почнах да не ги чета вече. Направо се чудя вече кой гледа тв ? кой слуша радио ? То винаги едно и също.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Май 2008, 12:09

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:27, променена общо 1 път

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 25 Май 2008, 12:12

Пафчо, то ясно, че нещо напоследък ти е много криво, ама тука си много прав. Има десет български радиостанции, ите си пускат техни си десет песнички всеки ден, и вече ти е пределно ясно ако искаш да чуеш някоя песен, кое радио и в колко часа да си пуснеш, безгранична глупост. А за тв не ми се коментира, гледам все по-малко и по-малко, и то само някакви безмислени предавния, които поне малко ти дават да се засмееш и да ти е все едно, а филмите са възможно най-нечуваните. неам думи ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Май 2008, 12:15

Абе където и да чета темите на колегата, все го обвинявате, че бил черноглед...
Еми прав е, хич не е черноглед.
Простотията ни залива със страшна сила...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 25 Май 2008, 13:09

Българските телевизии са абсолютна пародия.
Пускаш новините и се почва-толкова убити,толкова изнасилени,цените на нещо си се вдигнали с 10000%.Решаваш да гледаш спортните новини с надеждата да пуснат някой мотор-спорт репортаж без значение от България или чужбина....ама си оставаш само с желанието,за сметка на това научаваш как са свършили всички мачове от Б група и световното по футбол за жени.
Всеки ден има "Часът на мама",но няма едно читаво предаване за бизнес и икономика."Бизнесът" по БТВ всеки път дават за някви оФце и трактори, явно за анализи и коментари на валутните и фондови пазари не са чували.
Всеки ден в най-гледаното време те приканват да решиш съдбата на някой идол или дует със СМС,а след това някакви хорица набедени за комици се опитват да ти оправят настроението,което обаче не им се отдава :help: .

ентусиаст
Аватар

Re: нац ефир

Мнение от Louis » 25 Май 2008, 13:16

pavlin_e30 написа:за новините пак няма смисъл-направо си слагаш въжето и се хвърляш.юкселчо му е през рязаната чурка кой умрял и за кво умрял,анито салич не се побира на екран,гена й е много смешно както винаги,сигурно я закачат под масата :roll:
оная китайка с времето все не го улучва и все радостна кога вали.
бе то вече няма смисъл нищо,направо да върви чалгата от сирените за 2-и юни,силикона да се продава по хранителните вериги,момичетата да се задължат със закон да се плющят и да са върли к**ва,момчетата да са с прически и прашки,и да простеем тотално :roll:

е тука просто паднах :mhihi:

вярно е че сичко стана шит ... чалгата емотата и италиянските прически са на мода тва е :confused:
няма см даже да се коментира ... дано им просветне някой ден :roll:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 25 Май 2008, 14:48

1000% подкрепям мнението!!! :!:
(С изключение на персонализирането на забележките - все едно е от чия уста ще излязат неприятните съобщения... :roll: )

П.П. "...персонален компютър да дам за Човек, с който да помълчим..." ;)
"... _ _ _ ..."

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Май 2008, 22:46

Вие сте луди да пускате радио, тв не гледам, дори кабелна нямам. :mhihi: Музиката в колата като съм си записал 20 диска, перфект.
Дори по-нататък, ако имам повече $ си слагам един преносим хард 120gb яко с хитовете, които ме кефят и туй е.
За жените ще ви кажа, че не можем, ама грам да се оплачим.
Рускините след 30 стават слонове, американките се раждат такива, испанки черни като нощта, италянки само пасти ядат и стават и те слонове. Българската жена поне се уважава, вярно, че 90% са материалистки, ама в такъв свят живеем. Поне можеш се запознаеш с готина мадама, по главната като ходя и ми се оплакват очите, :mhihi: а за повече по дискотеки. :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 25 Май 2008, 23:05

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:27, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Май 2008, 0:01

За кво да се обидя бе, аз да не сам жена.
За дискотеките е нормално това, просто не се оставяй така да ти говорят на въпреки. Повярвай ми има много по-лоши дискотеки, говоря за тези от по-малките градове, където всички се познават.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 26 Май 2008, 0:32

2shae написа:Покланям се пред автора!!!
:idea: :idea: :idea: :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 26 Май 2008, 5:22

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Май 2008, 20:56

бе пускам тв и радио,за да науча нещо ново,не да съм кон с капаци и само прически да са ми в главата :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Страхотни истории