Сам в BMW Welt : )
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Сам в BMW Welt : )
Здрасти на всички маниаци. Реших да ви разказа набързо за късмета които ме споходи преди 2 месеца. Имах ходене до Германия и минавах през Мюнхен като и миналата година все се навивах да се отбия и намеря свещенното място но и на отиване и връщане преди и сега на отиване все нямаше време и т.н.. Този път обаче си казах - НЕ - трябва да отида - подразних се 4е беше много късно 22:00 и си знаех 4е ни6о няма да е отворено и че няма да мога да видя музея и т.н. ....... радвам се че го направих защото ми се случи нещо което не очаквах въобще ... а именно ...
Лесно намерих лудата сграда и адреналина започна да бушува когато лъсна едно Х6, М5 и 4 вратно Mini отпред - бях със сестра ми и естествено доста снимки се изщтракаха ... нямаше никои и бе6е супер спокойно ... сградата светеше зверски и след 35-40 минутно мотане отпред решихме да обиколим още малко ...

и тука почна филма
пресичаме улицата и .... БУМ ... адската сграда насреща с лудите форми и стъкла и т.н. ... вътре тъпкано с БМВенца .... аууу ... луднах
да ама веднага ми стана гадно че е затворено и че ни6о няма да мога да видя ... готов ве4е да проклинам съдбата ... виждам някви работници вътре да местя някви работи и да се насочват да излизат към вратата до нас .... така лиииии .... ооо бързо дърпам единият за ушите и така и така културно го запитах дали е ок да влезен за 5 мин .... пича се оказа някъв лек и вика влизай смело ей там има от охраната питаи и тях и готово ... аууу луднах пичове ... вратите на рая стояха отворени ... вътре зверските модели, Individuali, формули, Hydrogen-a, двигатели и още и още ... аааааааааааааааа и най яакото - нямаше никой в огромната зала .... е честно няма толкова сладки 30 мин.
Смигнахме и на охраната ... тои о6е по голям пи4 ... и се потопих в Светът на БМВ / BMW Welt http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Welt
намя какво да пиша повече ... снимките са достатъчни ...
...като се прибрах порових в нета .... и като видях колко хора има през деня по принцип и ква лудница е ... и като се сетя как
Светът на БМВ са въртеше само за мен за 30 мин ... ми става весело всеки път ...
поздрави на всички, надявам се че ще ви харесат снимките

естествено видех ли нещо из пътищата веднага се снимаше:

Лесно намерих лудата сграда и адреналина започна да бушува когато лъсна едно Х6, М5 и 4 вратно Mini отпред - бях със сестра ми и естествено доста снимки се изщтракаха ... нямаше никои и бе6е супер спокойно ... сградата светеше зверски и след 35-40 минутно мотане отпред решихме да обиколим още малко ...
и тука почна филма
пресичаме улицата и .... БУМ ... адската сграда насреща с лудите форми и стъкла и т.н. ... вътре тъпкано с БМВенца .... аууу ... луднах
да ама веднага ми стана гадно че е затворено и че ни6о няма да мога да видя ... готов ве4е да проклинам съдбата ... виждам някви работници вътре да местя някви работи и да се насочват да излизат към вратата до нас .... така лиииии .... ооо бързо дърпам единият за ушите и така и така културно го запитах дали е ок да влезен за 5 мин .... пича се оказа някъв лек и вика влизай смело ей там има от охраната питаи и тях и готово ... аууу луднах пичове ... вратите на рая стояха отворени ... вътре зверските модели, Individuali, формули, Hydrogen-a, двигатели и още и още ... аааааааааааааааа и най яакото - нямаше никой в огромната зала .... е честно няма толкова сладки 30 мин.
Смигнахме и на охраната ... тои о6е по голям пи4 ... и се потопих в Светът на БМВ / BMW Welt http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Welt
намя какво да пиша повече ... снимките са достатъчни ...
...като се прибрах порових в нета .... и като видях колко хора има през деня по принцип и ква лудница е ... и като се сетя как
Светът на БМВ са въртеше само за мен за 30 мин ... ми става весело всеки път ...
поздрави на всички, надявам се че ще ви харесат снимките
естествено видех ли нещо из пътищата веднага се снимаше:

Последна промяна 7BREYTON на 25 Май 2008, 2:15, променена общо 4 пъти
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
eeee сестра ми сега как се казвала ... омъжено е момичето имам племенница, нека говорим по темата
))
ПС. качвам о6е снимки ...

ПС. качвам о6е снимки ...
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Минавал съм през Мюнхен точно покрай главната сграда и е нещо Уникално, но чак до музея не съм стигал. Бих отишъл винаги, със сигурност е нещо невероятно. Голям късметлия си, завиждам ти 

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Браво колега, било е невероятно преживяване
, останах без думи. Пожелавам си, а и на всички фенове тук поне един път да видят това чудо на света 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Темата е доста маняшка
, както повечето във форума. Представям си какво си изживял
и се радвам за теб!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
e добре де са не ти ли е неудобно малко....!?!?
евала-страхотно изкарване! тва като да пуснат малко дете с лъжица у заключена сладкарница! грЕби,грЕби...!!!
добре си си изкарал...

евала-страхотно изкарване! тва като да пуснат малко дете с лъжица у заключена сладкарница! грЕби,грЕби...!!!
добре си си изкарал...
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-