Емблема за Капака.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Емблема за Капака.
Я кажете как подяволите да си сваля емблемата на предния капак без да направя някоя поразия. Като погледнах има някакви ху*ни, които май са гумени, седят на двата пина за захващане и мисля че функцията им е да задържат самата емблема да не се вади. Та как мога да ги махна без да ги нараня, щот емблемите дето си взех нямата такива "приставки" а са си само с пиновете и не знам дали ще се застопори новата емблема?
П.С: За въпроси от типа "Провери в Търсачката" --> Вече проверих!
Благодаря Предварително.
П.С: За въпроси от типа "Провери в Търсачката" --> Вече проверих!
Благодаря Предварително.

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
с тънък нож --- можеш да подложиш нещо меко между него и капака за да не вземеш да надраскаш боята на капака, като напъваш нагоре и ще излезе емблемата..., двете гумени са като тапички който придържат емблемата към капака..,при положение че изкараш емблемата и една от тапичките падне в капака и няма как да я изкараш ако имаш кора отдолу.., можеш съвсем спокойно да напълниш дупчицата където влиза пина със силикон и да боднеш емблемата... същата работа върши 1:1 и е също толкова здраво...
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
имоя савет е кат на колегата, брат лепи еблемата с нещо здраво квот се сетиш щото виждаж как е емблеми никои не си купува просто отиват и си я свалят..поне в софия е така.. кофти практика ... ама неможе всички да сме еднакви...
успех в начинанието..дано мине без жертви... 

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
аз мисля да го реша проблема с тези емблеми , отзад и отпред кит без емблеми ,тотака и така се знае какво е превозното средство и нова боя и така да си нямаме ядове..но това според мен

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
Абе питах ви, не че искам да си сменям мойта, ами щото купих от колега две М-кови емблеми за мой приятел, ама нещо от вътре ме човърка да ги сложа ей така за малко да видя дали ще и отиват, пък може и да дигна някой кон отгоре
. А и после да знаем как да ги сложим при него. Ей сега излизам на вън да пробам. Дано само не прееба нещо ей така заради ескперимента

booovd написа:Абе питах ви, не че искам да си сменям мойта, ами щото купих от колега две М-кови емблеми за мой приятел, ама нещо от вътре ме човърка да ги сложа ей така за малко да видя дали ще и отиват, пък може и да дигна някой кон отгоре![]()
. А и после да знаем как да ги сложим при него. Ей сега излизам на вън да пробам. Дано само не прееба нещо ей така заради ескперимента
![]()
Кон се съмнявам да вдигнеш, не е Голф това

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
ААА, батка ще те зарина с такива емблеми, оригинълдъ да знаеш. Последно си взех една за багажника само за 5 камъчета, точно така с двата пина дето я крепи, направо си заспа на място, никакъв силикон. Голям кеф за 5 лв., а в другите АВТОРАЙ и т.н. над 20 лв. бая пластмасата.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Тея за по 5лВ,после като е измиеш с водоструиката и остава само пласмасата,така че ако вземеш от тях,залепи двете части здраво и после я монтираи,че иначе оставаш само с пласмасата.УСПЕХ
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
АА, нищо не лепя и никакви проблеми с водоструйки, мия на ръка и на четки - то майсторите си оставиха ръцете по цялата кола - от градушката миналата година
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Искам само да добавя че оригиналните емблеми са метални (алуминни мисля)
Не всичко което лети се яде
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Освен двете пластмасови втулки в които влизат пиновете има е 2 зегерки които държат отвътре пинчетата.Отвори капака и с нещо избутай емблемата нагоре,но внимавай къде ще паднат пинчетата та пак да си ги сложиш на новата емблемка.
Проблема с кражбите им е всеизвестен и исторически,но аз го реших по следдния начин,сложих им по един малък нит в центъра и сега явно на джамбазите им стана ясно че ако махат с отверка емблемата тя ще се изпокриви,а и както е с дупка по средата никой няма да им я купи
.Слагайте малки нитчета,така че да не се забелязват много много.
Проблема с кражбите им е всеизвестен и исторически,но аз го реших по следдния начин,сложих им по един малък нит в центъра и сега явно на джамбазите им стана ясно че ако махат с отверка емблемата тя ще се изпокриви,а и както е с дупка по средата никой няма да им я купи

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
Готово. Справих се. Значи пиновете влизат в две гумени втулки, които застопоряват самата емблема за да не се получават луфтове. Само, че леко си счупих едниния пин на оригиналната емблема( която е АБС Пластмаса, а не метална, както някой колега спомена по-нагоре) докато я избутвах нагоре( мамицата му на пина).След това 30 мин се мъчих да изкарам въпросния пин. Но в крайна сметка видях как става и сега ше си карам така докато не си купя нова емблема
. Важното е, че не си одрах боята. Аз използвах лекопласт, като облебих хубаво и след това натиснах емблемата. Препоръчвам на всеки който тръгне да прави процедурата да подложи нещо, че тоя лак лесно се жули
П.С: Я кажете как се сваля пластмасата, която се намира от вътрешната страна на багажника
Извод: Деца не се занимавайте с глупости, когато няма какво да правите

П.С: Я кажете как се сваля пластмасата, която се намира от вътрешната страна на багажника

Извод: Деца не се занимавайте с глупости, когато няма какво да правите

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2