ужас-6те трябва да слагам газ-инжекцион или обикновенна?Ис?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ужас-6те трябва да слагам газ-инжекцион или обикновенна?Ис?
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
За обикновенната газова, не се подлъгвай да слагаш, щото е да кажем 2 пъти по евтина.По добре (да не казвам задължително) щом си решил да слагаш слагаъ инжекцион.
За обикновенната мога да кажа от собствен опит, че създава доста проблеми-По трудно пали,оборотите играят,понякога гърми и др., особенно проблема с оборотите е доста гаден.А и с инжекцион е по мощна.
Аз обаче мога да ти кажа, че ако можеш най добре си я карай на бенз
Доста по евтино е с газта, ама аз честно да ти кажа ако си зема друга кола нито газ нито метан нито дизел. САМО БЕНЗ
За обикновенната мога да кажа от собствен опит, че създава доста проблеми-По трудно пали,оборотите играят,понякога гърми и др., особенно проблема с оборотите е доста гаден.А и с инжекцион е по мощна.
Аз обаче мога да ти кажа, че ако можеш най добре си я карай на бенз

Доста по евтино е с газта, ама аз честно да ти кажа ако си зема друга кола нито газ нито метан нито дизел. САМО БЕНЗ
АМи аз съм с "обикновенно" газово Lovato -не ми пали по трудно и нямам ядове с оборотите - на бензин е на 900 на газ 1000 - 1100 на свободна. Виж за гърменето е верно. Има предпазна клапа - преди смесителя- но по не знам какви причини -от време на време изплюва маркуча дето е под смесителя - никакава видимост а като е горещ двигателя е лека веселба
. Но и не го стягам нарочно - да си излиза - че датчика е каде каде по весело ако гръмнеш
.
В интерс на истината за 1 година вече -ми е излизал 4 пъти до сега.
Градско ( Варна) на газ харчи до към 13/100 -(318и) че и ги минава с по здраво ръчкане.
Извънградско обаче - направо не е за вярване - слязох на 8.2/100 газ.
Първия път като го засякох - не повярвах - след още две засичания - (8.1..8.3/100) мирясах.
Под обикновенно газово имам пред вид - че не е инжекцион - ама си е с допълнителната електроника ( избор на гориво ,автоматично превключване и т.н.) - щото без нея борд компа...

В интерс на истината за 1 година вече -ми е излизал 4 пъти до сега.
Градско ( Варна) на газ харчи до към 13/100 -(318и) че и ги минава с по здраво ръчкане.
Извънградско обаче - направо не е за вярване - слязох на 8.2/100 газ.
Първия път като го засякох - не повярвах - след още две засичания - (8.1..8.3/100) мирясах.
Под обикновенно газово имам пред вид - че не е инжекцион - ама си е с допълнителната електроника ( избор на гориво ,автоматично превключване и т.н.) - щото без нея борд компа...

FireWire написа:Под обикновенно газово имам пред вид - че не е инжекцион - ама си е с допълнителната електроника ( избор на гориво ,автоматично превключване и т.н.) - щото без нея борд компа...
Ако на един ключ му викаш електроника ... всяка газово го има

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Моята дойде от Италия с обикновена газ(с испарител).Сутрин си я паля на бензин,после я обращтам на газ като загрее и няма проблеми дори да я паля на газ,а за варвежа си има тяга не е като при бензина 100% тяга на газ някаде 80-90%.Правил сам 190км/ч и можеше и още но пътя сваршваше.И така с 2 думи сам доволен с обикновената газ. 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
има много писано по темата,но ако искаш да върви и да гори като на бензин слагай газов инжекцион на е36-цата съм с такъв тия дни ще слагам и на е46,при 50-процента по евтино гориво я избиваш за около 15-16000км-което си е една година .примоция брат. п.п.бензина няма да поевтинее-1.6.102к.с.,130-140км/ч за морето-7.3-7.5/100на газ.
- dimitarpanev
- Потребител
-
- Кара: BMW 645CI
Аз си сложих газов инжекцион преди две седмици и засега съм добре.Засякох градско София 13 на 100.Още не съм карал извънградско но се надявам и там да е добре.И от мен съвет ако карате малко градско движете се на бензин аз ги навъртам на около 50-70 километра и не му идва края.УСПЕХ!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Пичове всичко си зависи от майстора! Поради високите цени на бензина /а аз карам 130-150км/София на ден/ сложих LOVATO обикновенна с всичките му симулатори ,настройнха ми Я идеално. на празен ход седи 900 оборота,на бензин също! Проблем нямам с менене на обороти ,мощността е 3-5 сек забавяне на рязък старт спрямо бензина.Колата си върви идеално както на бензин така и на газ,разлика почти няма! Разход 11.23 газ в София на вкл.климатроник !!!
Двигателя ми е 316i седан 97г 102к.с.
Бутилката ми събира 24.5л-минавам 218км/София в задръстванията !!!!!
Миналата седмица я пробвах и извън градско ,5 човека ,вкл клима,180км/н без проблем ,може много още но все пак возех и дете на 1г. !
За мен тези показатели са повече от идеални!
Двигателя ми е 316i седан 97г 102к.с.
Бутилката ми събира 24.5л-минавам 218км/София в задръстванията !!!!!
Миналата седмица я пробвах и извън градско ,5 човека ,вкл клима,180км/н без проблем ,може много още но все пак возех и дете на 1г. !
За мен тези показатели са повече от идеални!

68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5