Rally Acropolis 29 05 - 01 06 2008

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Rally Acropolis 29 05 - 01 06 2008

Мнение от Totogada » 23 Май 2008, 15:06

Колеги някой ще ходи ли на предстоящия кръг от Световния Рали Шампионат в Гърция.Правя струвам,тази година не мисля да го пропусна. :confused: :roll:

На това рали Субару ще изкарат новата Импреза WRC 2008
Изображение

Изображение

Дано да видя с очите си това ново автомобилче как върви в ръцете на Petur и Chris. :lol:

Надявам се всичко да е ток и жица при мен и другият Петък да съм на ралито.Ако случайно някой колега от форума ме мерне по етапите нека се обади.....с отличителни белези ще съм :mhihi: :roll: :lol:

Ето много добро материалче за предстоящото Рали.
http://www.shakedown-bg.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=26
Последна промяна Totogada на 23 Май 2008, 15:14, променена общо 1 път
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Май 2008, 15:13

И аз съм много навит да ходя. На теб там всичко ли ти е уредено? Спане, програма? С кола ли мислиш да ходиш? Защото преди известно време имаше идея да ходим до Гърция една глутница...та няма да е зле да го съчетаем с рали Акрополис...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 23 Май 2008, 15:26

Biankonero написа:И аз съм много навит да ходя. На теб там всичко ли ти е уредено? Спане, програма? С кола ли мислиш да ходиш? Защото преди известно време имаше идея да ходим до Гърция една глутница...та няма да е зле да го съчетаем с рали Акрополис...

С кола мисля да ходя(дано да е всичко наред защото точно това ми е проблема сега колата).Програмата сам си я правя :mhihi: Спането на палатка по етапите.Ще има БГ групичка от рали фенове които за незнам си кой път вече ходят дано да ги намеря къде са точно,че с тях ще е много весело :mhihi:
Идеята за ралито я имам от много време но сега през последната седмица правя всичко възможно за да мога да отида,та и затова така на палатка...но все пак е нещо :)
Пътни карта,етапи ала бала....за първи път ще ходя,че затова си направих и това http://www.youtube.com/watch?v=qsIgNqmqoVY
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Назад към Извън Темата