Дейстивето преди мисълта...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Дейстивето преди мисълта...
Уффф Дойде и моя ред да пиша в този раздел.. За някой темата може да е смешна,но за мен не чак толкова...
Всичко започна снощи 21.05 към 9 часа когато Силни вилни 2 коли фарчат за любимия ни СЛЪНЧЕВ БРЯГ.Дни преди баловете да се посаберем в едно наше любимо апартаментче с басейнче и всичко.. Та всичко си беше 6 музиката,пиенето,компанията,финала на шампиоснката(не съм голям фен на англйския футбол ама ми беше интересен мача)И така до към 2 часа когато се попръснахме малко ,Някой хукнаха към Лазур,други си останаха там 3ти(Ний:Аз и още 2ма мой праители) решихме да се поразкараме ис сънито , може срещнем някой познат ,пак ида седнем някаде да пием нещо.Аз като примерен водач на МПС бях пил 2-3 бири което за моетотелосложение(90кг) може да причени само лека усмивка и весело настроение.. Та тръхнахме ние да се поразкараме мирни и кротки до момента в който не излязох на едно хубаво приятно,голямо и празно крастовище... Е всеки човек(за който карането не е просто да стигнеш от точка А до точка Б) карайки RWD ,а дори и FWD би се досетил какво следва..Мхмм та на 1ва в лютеницата изкочих си аз така с вратите напред (по точно при мен е вратата напред де
) и точно след малко изкочи и една палчица такава хубава шарена с някъв надпис СТОП
.Паганелите са бяха скрили точно зад едни казани след зажоя точно.Тъй като аз си бях така стабилно засилен и кукера скокна на 2-3 метра пред мен точно зад казана вероятноста да спра на момента си беше нулева...И знаеки,че бях пил ( а колко бях пил аз... повече от 0.6 едвали щеше да изкарам) мигновени си изгасих фавровете и смачках газта.. точно инстиактивно го направих все едно по навик(човек ще каже че секи ден бягам от пагоните) от този момент адреналина ми удари макс..както на мен така и на мойте приятели.. Веднага се чуха предложения завийй на ляво кам Тънково,не крйй са между хотелите те не са видяли номера..Аз от паниката завих първата в ляво и кавко да видя... Гарата пак там няма изход веднага обращам и паля гумите.Поглеждам че куките са зад мен с една изтърбушена ауди 80-тка ... След 2-3 пресечки гледам тамна улица и без да се замисля завивам ... и ето е още една грешка можеби най голямата.. (както са свикнали стоителните фирми рядко си оправят пътищата пред обектите който са строяли ..) и та директно в дупките.. те какви дупки цели окопи ,зенитни ровове.. а скороста си беше добра 90-100 и аз без фарове не виждам и само усещам как влизам някаде и бимата отскача 30-40 см от земята ако не и повече.. и се приземявам отново в окопите ... как не се обърнах само господ знае..Още като паднах се чу адски гаден звук отзад и колата веднага загасна ... викам си айде кардана са прееба заминахме.. обаче запалих и 10 метра след това е оставихме пред един хотел заключихме и са ометахме кат цигани за хляб... Трагваме напред и през една ограда скачаме при което аз се закачам ( точно тип Левски) за щастие не си останах там а паднах от другата страна .. та поркхиме се в една частна собственост до едни коли и видях как пагоните трагнаха да на тарсят , но се отказаха и се върнаха при колата... В този момент всичко беше ясно .. голям щяхме да го ядем поне аз..Но изкочи на пръв поглед една генялна идея: Сутрента да се обадим и да кежм че колата е изчезнала и все едно са е откраданли и съм е карал аз.. Пребирахме се в апартамента и цяла вечер умувахме.. заваля адския порой и кам 5 и нещо отидахме до колата... видях че никой няма.. обаче видях че и номер няма.. викам ясна е работата . Няма как ще се звани та.. званя аз ало полиция-та дрън друн открадната мие колата в слънчев бряг ,черно бмв и като казах черно бмв ония все едно ми каза ЕЙ ТВА ЧУКАНЕ чаках ..веднага смени тона и ми вика кабро с 2 врати ... викам 2 врати не е кабрио при което получавам отговор дайте си телефонас след малко ще ми ва са обадим.. След 2 мин, тела звани така и така елате до районото отивам аз с един приятел другия на чакаше отстрани..и Почвам аз да лъжа кат дърт циганин на пазара.. Как са ми паднали ключовете до колата че е няма и т.н. и те са сабраха там да ме слушат 6-7 паганела ... До момента когато искочи единия и вика ела да ти покажа едно записче ... и та всичко измислено само че как ще забравя за камерите.. Иначе и 2мата обедени поне като лажим да лажим обедително с 1 теза.. та така срама направо изплува от дълбините на океана.. донесаха ми номера на колата и както обедително говорих млакнах и не казах нищо като чух за записите и та единия ме дръпна в една стайчка (как не на измляха от бой че лъжим и аз нз ) взе да ми се обеснява че просто сам нямал избора чкали са ме пред нас и на ахелой.. видях си аз изпалнението и даже и свидтели е имало бармана на хотела на е видял..Потънах от срам извиних са с квато гордост беше останала и той ми изваде едно хубаво актче със ( не спира на стоп палка,кара без светлени и прави реална заплаха, не спира на знам б2(стоп мисля че беше)) разписах са аз нямах избор.. и когато останхме сами ми вика: ако беше спрял щеше да ти излезе пъти по евтино нали знаеш някой пат са прави компромис и са прощава ) ейй като го чух това се изядах... с подвити опашки и с номера в ръка тръгнахме ний към колата сложих и номера и трагвам аз гледам свети за акумолатора джантата отзад играи и опира (да се надяваме че само джантата е крива) и есте по закона на мърфи нямах ключ да си сменя гумата а тя играйше и играйше и си тракаше страното че беше само 1та.. нямах хидравлика това веднага ме усамни отварям капака. и какво да видя ремаците дроп паднали единия въобще го няма другите изкарани.Мале мале викам айде да си ходим ,че много филми за 1 вечер и какво стана:тръгваме аз този мой приятел с който бяхме в районото и 2 приятелки колата трака не се трай и по пътя виждам стрелката за температурата ударила лютеницата... немога да спра да спирам отварям гледам ремака за вентилатора паднал неможе да се охлаждаа... напрао ми се прерива званя веднага на един приятел да идва да ме дърпа .. през това време карам на почивки .. щото няма как .. ужас след час дойде .. но пак по заона на мърфи нямах и ухо да сложа отпред за важе че какво ли не правихме накрая е вързахме за десния носач и та така... Но до тук не свършва шума отзаде направо ти пронизва мозака бам бам бам бам бам.. аз трябва да земам приятелката ми от тях сутринта (има рожден ден) мен ми падна батерията.. и закаснях с 2 часа .. тя милата ми влезе в положението но аз се почуствах още по гадно.. и за капак навръщане ни са скъса важето пред магазина на БМВ хората от вътре доста страно на изгледаха.. направих една анти реклама ама няма как .. та пребрах са и затових очи с мисълта че това е било само сън но за мой "късмет" като се събудих си беше сичко както бях го оставил
Я кажете какво може да е станало с това отзад само джантата ли може да е крива или нещо доста по сериозно .. гумата играй но само едната и отпред тези ремъци какви пари са .. общо взето една сума ме инт.
а и та така сега се обадих на един приятел който баща му са близки в кат и така ме зарадваха със от 150-500 лв глоба и от 2-6 месеца без книжка .. е какво повече му трябва на човек , да се надяваме че немогат да вдигнат обвинение..
П.С. извинявам се за безраборното ми писане и грешки и не използване на препинателни знаци,но пиша темата за 2ри път ,тъй като мърфи пак ми са оабди и ми спря тока почети на края ....
P.S. много хора сигурно ще ме критикуват за това нно станалото станало .. и да искам немога да върна времето
Всичко започна снощи 21.05 към 9 часа когато Силни вилни 2 коли фарчат за любимия ни СЛЪНЧЕВ БРЯГ.Дни преди баловете да се посаберем в едно наше любимо апартаментче с басейнче и всичко.. Та всичко си беше 6 музиката,пиенето,компанията,финала на шампиоснката(не съм голям фен на англйския футбол ама ми беше интересен мача)И така до към 2 часа когато се попръснахме малко ,Някой хукнаха към Лазур,други си останаха там 3ти(Ний:Аз и още 2ма мой праители) решихме да се поразкараме ис сънито , може срещнем някой познат ,пак ида седнем някаде да пием нещо.Аз като примерен водач на МПС бях пил 2-3 бири което за моетотелосложение(90кг) може да причени само лека усмивка и весело настроение.. Та тръхнахме ние да се поразкараме мирни и кротки до момента в който не излязох на едно хубаво приятно,голямо и празно крастовище... Е всеки човек(за който карането не е просто да стигнеш от точка А до точка Б) карайки RWD ,а дори и FWD би се досетил какво следва..Мхмм та на 1ва в лютеницата изкочих си аз така с вратите напред (по точно при мен е вратата напред де

Я кажете какво може да е станало с това отзад само джантата ли може да е крива или нещо доста по сериозно .. гумата играй но само едната и отпред тези ремъци какви пари са .. общо взето една сума ме инт.
а и та така сега се обадих на един приятел който баща му са близки в кат и така ме зарадваха със от 150-500 лв глоба и от 2-6 месеца без книжка .. е какво повече му трябва на човек , да се надяваме че немогат да вдигнат обвинение..
П.С. извинявам се за безраборното ми писане и грешки и не използване на препинателни знаци,но пиша темата за 2ри път ,тъй като мърфи пак ми са оабди и ми спря тока почети на края ....
P.S. много хора сигурно ще ме критикуват за това нно станалото станало .. и да искам немога да върна времето

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Колега голяма каръщина голямо нещо. Кофти тръпка, ама станалото станало. Книжката със сигурност ще ти я вземат. Ама и ти си луда глава, да не спреш на стоп палка и да тръгнеш да се криеш
Друг път първо се увери, че няма куки, пък тогава се отдай на звяра в теб 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
bam-bam написа:кофти .. е поне за 1 миг си се чуствал като у екшън филм
А сега като у драма

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Уууууужас!!!
Дано докато ти върнат книжката изтече и абонаментът ти при Мърфи...
и при онзи, рогатия, дето все ти казва на ушенце: "Я да видим какво ще стане, ако..."
Но може тази историйка да я пратиш до Холивуд - като комедиен сценарий, щот' за екшън липсва оръжие...
И слава Богу!!!
Ако я харесат... може да си избиеш паричките за ремонта...

Дано докато ти върнат книжката изтече и абонаментът ти при Мърфи...

Но може тази историйка да я пратиш до Холивуд - като комедиен сценарий, щот' за екшън липсва оръжие...

Ако я харесат... може да си избиеш паричките за ремонта...

"... _ _ _ ..."
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Ми заготвям кам 700-800 лв сега за ремонт и за акта... Щях да слагам нов съединител с музика ама уви
друг пат ще е

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз не разбирам защо си се оплашил??? Куките и те са хора, пък и в Сл бряг сезона не е в разгара си и са прегладняли....демек една 50ка да беше дал и вече щяхте да сте приятели.
Хубаво че не са те хванали на място щото такъв бой с палки щяха да ти метнат + 24 часа на топло.
Хубаво че не са те хванали на място щото такъв бой с палки щяха да ти метнат + 24 часа на топло.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
Имайки предвид какъм филм си забъркал доста добре си се отървал, как не са ви били незнам
Аз веднъж съм бягал от куки ама беше в Сливен и със затворени очи мога да карам там... избягах им ама после 2 месеца не съм се прибирал там
следващият път (не ти пожелавам да има следващ) просто отдели 20-30 лв и всички ще бъдат щастливи...

Bързо Mощно Wечно
- Andronoff
- триногата
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
За един "изпуснат"
завой си щял да се размнеш много леко! Да не говорим, че 2 бири (при 90кг и тренинга,който предполагам имаш
) изобщо нямаше да ги усетят! С чий .... си тръгнал да им бягаш
! Това мога да го разбера само ако си бил с мацки в колата и си решил да се правиш на мъж (то и това е едно извинение, ама айде....
), но иначе наистина не мога да го проумея!

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Maverick_VS написа:За един "изпуснат"завой си щял да се размнеш много леко! Да не говорим, че 2 бири (при 90кг и тренинга,който предполагам имаш
) изобщо нямаше да ги усетят! С чий .... си тръгнал да им бягаш
![]()
! Това мога да го разбера само ако си бил с мацки в колата и си решил да се правиш на мъж (то и това е едно извинение, ама айде....
), но иначе наистина не мога да го проумея!
бе мани човек никви мацки и да имаше мацки се 1,виж колкото и приателката ми да ми реве за колата и т.н. ако беше там щеше да ми збаере ключове всички

Абе то принципно много варянта имах ама наистена ако бяха на фанали... такъв бой щяхме да ядем

П.С. днес пробвах да си сменя гумата която опира някаде си отзад и неможах да е извадя развих си 5-те болта (нямам секретен с оригиналните джанти на бмв) и не излиза да не се е смачкала нещо отзад

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2