Вибрации във волана от 90км/ч - нагоре
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Вибрации във волана от 90км/ч - нагоре
Според мен са гумите или джантите, защото сменях гумите преди 4 дена и уж не бяха криви джантите аз си мисля че баш там е проблема, обаче да попитам все пак.
та според вас?
та според вас?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега може да са или гумите или джантите. Аз лично когато имах такъв проблем се оказаха втулките КАто отидоха да ми ги сменят всичко се нормализира...имай и тях в предвид 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
при 90км тресе ако си натиснал може и леко спирачки-това е 100% крив диск! Ако е джанта 6те ти играе волана и в 20км/н !
Аз имам същия проблем леко крив диск ,нямам никви проблеми с тресене,но натисна ли леко педала за спирачки,започва леко да втриса ! не е проблем ! стига да не те дразни мноо и да не са ти адски криви дисковете де!
Аз имам същия проблем леко крив диск ,нямам никви проблеми с тресене,но натисна ли леко педала за спирачки,започва леко да втриса ! не е проблем ! стига да не те дразни мноо и да не са ти адски криви дисковете де!
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
Ако не е от джантите или спирачните дискове си погледни шарнирите пак така тресе при малко по-висока скорост като се разбият
4 мнения
• Страница 1 от 1