NAVI за X5 откъде ?
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- assos
- Потребител
-
- Кара: Е53 3.0Д
NAVI за X5 откъде ?
Колеги ако някой знае да помогне моля.
Колата е Х5 2002г. има ДВД в багажника за навигационните дискове,
имам дискове за германия и франция само. От къде да намеря такъв за България?
Колата е Х5 2002г. има ДВД в багажника за навигационните дискове,
имам дискове за германия и франция само. От къде да намеря такъв за България?
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
В техномаркет Европа продават български навигации , пробваи с тях , ако не питаи някои от дилърите на бмв.
It`s party time !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
SP 2022 написа:cecoboy написа:vesko06 написа:ДВД Навигация, в която да я има България няма! И едва ли ще излезе скоро....
Бъркаш!
Ок, дай линк тогава:)
Колега скоро закарахме ауди а8 при някви момчета , мисля че кракнаха нещо и сега слагаме вътре българска навигация и върви като пушка. Ако те интересува ще распитам и ще ти кажа.
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:SP 2022 написа:cecoboy написа:vesko06 написа:ДВД Навигация, в която да я има България няма! И едва ли ще излезе скоро....
Бъркаш!
Ок, дай линк тогава:)
Колега скоро закарахме ауди а8 при някви момчета , мисля че кракнаха нещо и сега слагаме вътре българска навигация и върви като пушка. Ако те интересува ще распитам и ще ти кажа.
Благодаря ти:) Интересува ме и ако за теб не е проблем ще те помоля да провериш
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Аз не бих оставил някой да ми човърка електрониката на колата... Сега това е мое мнение
А иначе, ако намерте оригинална BMW ДВД Навигацияи вътре да я има България м се обадете
То Румъния я няма, а Гърция от скоро е сложиха, камо ли за България... Казват,че ще ни добават, но кога...никой не знае 

в началото на 2007-ма когато беше Х-драйва на банско питах инстукторите точно по този въпрос и ми казаха чесе работи по въпроса за българска навигация, дори каза че до няколко месеца щяло да има работеша версия, обаче до този момент не съм видял такова нещо
.
Питах последно преди месец нащите дилари и смотолевиха нешо че чакали Мтел да направи нешо си... не ми стана много ясно. Иначе и аз съм чувал че имало кракнати версии някакви дето ставали за БГ

Питах последно преди месец нащите дилари и смотолевиха нешо че чакали Мтел да направи нешо си... не ми стана много ясно. Иначе и аз съм чувал че имало кракнати версии някакви дето ставали за БГ
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Те така кават от сумати време, но резултат няма, и според и в скоро време няма и да имапитах инстукторите точно по този въпрос и ми казаха чесе работи по въпроса за българска навигация, дори каза че до няколко месеца щяло да има работеша версия, обаче до този момент не съм видял такова нещо Sad
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
поогледай се дали някой колега няма такава карта на България за да копираш диска от него
интересно ми е ако седна и разровя диска за франция или германия
дали няма да измайсторя нещо
ама това си е за далечното бъдеще
интересно ми е ако седна и разровя диска за франция или германия
дали няма да измайсторя нещо
ама това си е за далечното бъдеще

- vesko06
- старши ентусиаст
-
BMW NAVI DVD 08-01 Road Map Europe High

Но както виждате България все още я нямаDiese DVD enthaelt aktuellste Informationen fuer den Einsatz in folgenden Laendern:
Andorra, Belgien, Daenemark, Deutschland, Finnland, Frankreich, Griechenland, Grossbritannien, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Norwegen, Oesterreich, Portugal, San Marino, Slowakei, Spanien, Schweden, Schweiz, Tschechien und Vatikanstadt.

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Няма и да я има скоро. Четох една статия колко километра магистрали ще построят румънците за не си спомням колко години. За същия период ние ще построим 1/3 от дължината на комшиите а само ще наблегнем на ремонтите. Та и за какво ни е навигация дет имаме 2 ,,магистрали,, с обща дължина 300 км освен за еднопосочна дестинация към Западна Европа....
Няма и да я има скоро. Четох една статия колко километра магистрали ще построят румънците за не си спомням колко години. За същия период ние ще построим 1/3 от дължината на комшиите а само ще наблегнем на ремонтите. Та и за какво ни е навигация дет имаме 2 ,,магистрали,, с обща дължина 300 км освен за еднопосочна дестинация към Западна Европа....
- assos
- Потребител
-
- Кара: Е53 3.0Д
SP 2022 написа:
xaxa, така си е.. ама просто ми се щеше там на екранчето да се мърда нещичко...като на запад

пак ще мърда...координатите ти..едни цифрички при което ще хващаш обикновената карта и ще имаш чувството че си Христофор Колумб на път за новия свят
аз не мога да разбера всяко куцо и сакато е изкарало нави карти за източна европа пък бмв продължава да се излага по тоя начин..карай
ПП. Ассос със или без филтър бате?

ПП. Ассос със или без филтър бате?

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2