Колко сме със Z-ки...?

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Колко сме със Z-ки...?

Мнение от Don_Diego » 06 Май 2026, 15:35

Аз пък продължавам да наливам пари без да я карам :mhihi:

Поднових си СБА картата…пак взех Златна + Спокойствие на пътя, пак важащо за цяла Европа

Яко са надули цените вече…от 69€ през 2023, сега е 94€ за същото нещо…поне има включен преглед :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Май 2026, 16:53

Don_Diego написа:Аз пък продължавам да наливам пари без да я карам :mhihi:

Поднових си СБА картата…пак взех Златна + Спокойствие на пътя, пак важащо за цяла Европа

Яко са надули цените вече…от 69€ през 2023, сега е 94€ за същото нещо…поне има включен преглед :mhihi:

Не и ли правиш каско :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 06 Май 2026, 23:09

ildivvy написа:Довърших нещата! Дисковете са сменени, сп.течност е сменена изцяло, дренажите проверени и проходни... Последния болт на последното колело, което свалях, за да обезвъздуша, не можах да го развия... Ходих до вулканизатора, за да го 'лашне'... Преди това си счупих един преходник на 3/8 де... Както и да е! Има голяма вероятност да си оправя и старото моторче на хидравликата на гюрука, макар, че поръчах ново... Ще видим! Е, иска да се сменят и предните дискове с накладките, но ще го оставя за есента. Сега ще търся канал/подемник на някой познат/приятел да сменя маслото в дифа и скоростите и нещата вече се нареждат, както трябва. Позанемарени бяха тези възли, няма какво да се лъжем.

После само каране!

Дон Диего, добре звучи с преглед, та то прегледът ти е 50 евро само.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Май 2026, 9:41

Ивански: не, без каско съм. Предвид колко малко се кара са си пари на вятъра…първите няколко години правих, но нямам нито една заведена щета до момента. Единствено ме притеснява кражба, но и там мисля че съм усложнил максимално нещата за мераклиите пък и колата изключително рядко нощува навън.

Sub_eleven: да, дори само заради включения гтп си е все още далавера картата от сба. Аз просто взимам важащата за цяла Европа защото не рядко излизам извън страната с нея и да не го мисля. Един-единствен път съм им ползвал услугите и бяха без грешка - дойдоха за 20 минути и след още 20 колата беше натоварена и закарана в сервиза
Изображение

Предишна

Назад към Други модели