Жената се вари Помош
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Жената се вари Помош
Колеги става въпрос за компакта на жената, нема клима, та проблемът е следният, прозорците отказаха извенъж, ако някои има идея от какво може да е нека я сподели, не са коп4етата пробвах ги, проверих и бушоните тез в двигателният отсек, но не знам тез за прозорците каде се намират
, та ако можете помагаите

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
- jullydjs
- ентусиаст
-
Мммм да има доста изписано по темата та попро4етох малко за туи реле, поразглобих леко компота, аз имам само( едно )реле под волана,синио зеленикаво такова в него влизат някакви дебели жици, та за него ли става въпрос , компота е 94 година
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
jullydjs написа:Мммм да има доста изписано по темата та попро4етох малко за туи реле, поразглобих леко компота, аз имам само( едно )реле под волана,синио зеленикаво такова в него влизат някакви дебели жици, та за него ли става въпрос , компота е 94 година
Баш за него става дума.

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Имах същия проблем зимата (естествено прозорците запецнаха в отворено положение), ходих при някакъв жичкаджия и той ми каза, че е изгорял "комфорт модула", но така и не разбрах къде се намира въпросният модул 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- jullydjs
- ентусиаст
-
BFM написа:Имах същия проблем зимата (естествено прозорците запецнаха в отворено положение), ходих при някакъв жичкаджия и той ми каза, че е изгорял "комфорт модула", но така и не разбрах къде се намира въпросният модул
Кокфорд модула се намира зад жапката, аз разглабях и там но нищо не може да се разбере, неви жици яко и тва е

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ела да ти дам кабриото - то си има и клима и 4 ел. отварящи се джама та даже и гюрука може да си сваля жена ти ако не й стига стига въздух, пък ти ще ми направиш отбивка от цената за сватбата
Юли, бих те посъветвал да не си правиш експерименти, а да отидеш на жичкаджия за да не направиш по-голяма беля

Юли, бих те посъветвал да не си правиш експерименти, а да отидеш на жичкаджия за да не направиш по-голяма беля

Не съм сигурен колко ще ти помогна, но като си сменях филтъра на климатика, попаднах на едни букси, които ми отговарят за тоците към стъклата. Поне докато ги размествах, стъклата си парвеха каквото си искат
Става дума за тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=46732&start=0
След като свалиш жабката, при мен бяха синьо и жълто като букси, имат едни закопчалки, може да са се разместили. Става дума за купе, незнам с компакта дали са пак така ...

Става дума за тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=46732&start=0
След като свалиш жабката, при мен бяха синьо и жълто като букси, имат едни закопчалки, може да са се разместили. Става дума за купе, незнам с компакта дали са пак така ...
bmw
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
ОФФ:
нененененне счупих се от смях при името на темата
хахахах няма такъв хилеж
пич дано се оправи компакта ама името на темата е адско
нененененне счупих се от смях при името на темата
хахахах няма такъв хилеж

пич дано се оправи компакта ама името на темата е адско

- jullydjs
- ентусиаст
-
X-citer написа:Ела да ти дам кабриото - то си има и клима и 4 ел. отварящи се джама та даже и гюрука може да си сваля жена ти ако не й стига стига въздух, пък ти ще ми направиш отбивка от цената за сватбата![]()
![]()
Ми Юбе навит съм бате, давам ти компота за жена ти, и взимам кабриото = а сватбата я правиме без пари

Последна промяна jullydjs на 26 Юни 2008, 21:36, променена общо 1 път
- jullydjs
- ентусиаст
-
Най лошото оба4е е 4е при мен тоо4но това не саществува
това което имам е зелено и е само едно, има гнезда за още 2 релета но няма нищо там даже и жици нема. ако някои може да каже нещо да заповяда

jullydjs написа:Най лошото оба4е е 4е при мен тоо4но това не саществуватова което имам е зелено и е само едно, има гнезда за още 2 релета но няма нищо там даже и жици нема. ако някои може да каже нещо да заповяда
Тачно така!
Но за да сме сигорни;извадиго и ако спре да работи и осветлението в купето е вапросното реле.При мен беше така.
- jullydjs
- ентусиаст
-
TEODORO6 написа:jullydjs написа:Най лошото оба4е е 4е при мен тоо4но това не саществуватова което имам е зелено и е само едно, има гнезда за още 2 релета но няма нищо там даже и жици нема. ако някои може да каже нещо да заповяда
Тачно така!
Но за да сме сигорни;извадиго и ако спре да работи и осветлението в купето е вапросното реле.При мен беше така.
Мерси колега за това не знаех но утре ще пробвам
забравих да спомена 4е извадих въпросното (зелено) реле, разглобих го и вътре имаше бобинка а под нея едно сапротивление което въобще не е запоено в единият край, като го поставих така без капа4е ми се стори 4е леко грее докъто колата работеше
пп. Има ли още колеги с блестящи идеи - и ще има бираааа

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2