каде ми е водата ?!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e70 40d

каде ми е водата ?!

Мнение от Harry^racinG » 26 Май 2008, 13:44

здравейте.. имам следния проблем .. вече 2 месеца имам 25цата и проблеми от такова естество не съм имал .. вчера бех по баловете с нея и както си палех гумите гледам температурата мрадна от средата .. веднага върнах гъзта направих едно кръгче нормално и се нормализира ,оставих я да изтине и когато отворитих казанчето беше много много на долу водата .. направи ми впечатление че до като я помпах се изпоти предния прозорец ,на 35 градусова жега ? което ме навежда на мисълта че ми се е спукало парното .. възможно ли е от там да губи толкова много вода ? чувал че смяната е доста трудна треа да се обезкости целото табло .. та как да провера какво се случва ? огледах за течове ,няма никаде .. маслото не е пресякло .. и другия ми сериозен проблем ,от време на време ,даже доста често не ми отчита бензина и температурата на водата .. и след малко се оправи а иначе изобщо не мърдат ,все едно е загасена колата и не е на контакт .. някой ако има некви идеи ще съм много благодарен ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 26 Май 2008, 16:19

Мери си водата когато е студен двигателя - трябва да е до чертичката с надпис "колд", а не до горе! Ако е ок отиваш да ти проследяват тръбопровода[/url]
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 26 Май 2008, 17:31

провери дали под стелките ти е мокро.ако е мокро търси проблема под таблото.

Потребител
Аватар

Мнение от peter85 » 29 Май 2008, 15:29

бях срещнал подобен проблем зад двигателя има едно разклонениице пластмасово точно кадето е терморелето провери дане е спукано евтинко е тука в русе е около 18 лв мисля

Назад към E36