Неприятно потропване от предницата-щитове на дискове или???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Неприятно потропване от предницата-щитове на дискове или???
Имам следния неприятен Звучен проблем.Когато минавам през неравности,особено павета се чува едно дрънчене от предницата на колата,сякаш някакви ламаринки се жулят или вибрират или от рода и е доста неприятно.Като я качвах колата на стенд един ден видях че точно зад колелата има едни големи кръгли дискове от ламарина,мисля че се падат зад дисковите спирачки точно.Консултирах се с един майстор и той ми каза че това са щитовете на спирачките.Поразклатих ги с ръка и ми се стори че наистина дрънчат точно така както го описах по-горе.Има ли някой идеи как може да се оправи това,тъй като почва АДСКИ много да ме дразни вече.
Ако има някакво значение,колата е 318ис купе.
Ако има някакво значение,колата е 318ис купе.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, това са предпазителите им, просто се парват лекичко с електрожена, но не само лекичко а и да държат читаво. Като заваряваш е желателно да изключиш акумулатора и компа ако не ги демонтираш.
ivko написа:TiGoNiSh написа:Колата е със зелените пружини и доста твърди амортисъори,доста е ниска и понякога ми закача на легнали полицаи,но едва ли окачването е проблема за потропването,защото на равно не го прави.
100% е от пружините..., треа си шлаух
Т.Е.

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
колега на прав път си това е от тези защитни ламаринени дискове и при мен го има , оправя се с заварка , кофти е само че да се заварят трябва да се разглоби всичко до там
BMW 318is
phantomas написа:колега на прав път си това е от тези защитни ламаринени дискове и при мен го има , оправя се с заварка , кофти е само че да се заварят трябва да се разглоби всичко до там
кажи ми някой кадърен и сръчен,който знае какво прави и няма да прецака всичко останало за да ги оправи тези скапани ламарини
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Колега ... предпазителите не са скъпи има доста теми по въпроса и това си е болест на по старите коли .. и при мен все още си е така
но бяха смешни цените не я карам и не съм ги оправил
виж колко са нови и ако не те устройва прибегни варианта заварка
Успех
но бяха смешни цените не я карам и не съм ги оправил

виж колко са нови и ако не те устройва прибегни варианта заварка
Успех
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-