конверсия 316към318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
конверсия 316към318is
интересува ме от 316i кам 318is конверсия става на въпрос да си остане кутията кардана деферинцяла става ли захващанетои.мисълта ми е да се смени само двигатела без другото.ако някои кара с такава конфигорация да даде инфо как върви .каква максимална скорос има.Благодаря предварително.
само най-добрите умират млади
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
зарежи максималната скорост...по принцип скоростите дифа и кардана на 316,318,318is са еднакви..но в твоя случай трябва да направиш интервенцията барабани - дискове отзад,защото ще се видиш в приключение в противен случай...трябва да се смени и електрониката на колата,километража и още няколко неща...но невъзможни неща няма,нали знаеш 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Бах тва нема да го разбера с тия дискове и тва е, аи обяснете ми: слагам на мястото на м40-то или м43-то едно М42. По колата на практика масата по4ти не се променя. Максималната скорост е друга тема, ама като тръгне6 да спира6 от 220 и с дисковете няма да е приятно така или ина4е... Кво му пре4и на 4овека да си спира с барабаните при положение 4е масата е съ6тата и кара както си е карал 316-то (и с 316 ни6то не пре4и да се засили6 с 200, хората са преценили 4е барабаните стигат). 4е барабаните не са стока не са, ама според мене ако не те 4овърка да си ги смени6 независимо от тва с къв мотор си...къде е смисъла едва ли не да не смее6 да сложи6 м42-то, 6тото 6тяло да има приклиу4ения...
Сори за правописа, ма съм на ба4кане;)
П.П Некой нема ли да каже на края, генерацията от другите 4-цилиндрови става ли на м42??
П.П Некой нема ли да каже на края, генерацията от другите 4-цилиндрови става ли на м42??

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: конверсия 316към318is
biko написа:интересува ме от 316i кам 318is конверсия става на въпрос да си остане кутията кардана деферинцяла става ли захващанетои.мисълта ми е да се смени само двигатела без другото.ако някои кара с такава конфигорация да даде инфо как върви .каква максимална скорос има.Благодаря предварително.
а ако шофьора ще си ти... задължително ще трябва да смениш и задкормилното устройство... защото ще е много дърто за тези коне и ракциите му ще са много бавни

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
biko написа:а ти като си малт келеш затуи продаваш 316компот на части![]()
Продава го на части заради рейсърче като теб,което не е от младите келеши и е решило,че е безсмъртно на двупосочен път в зимни условия със 150+...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
///MapTo написа:biko написа:а ти като си малт келеш затуи продаваш 316компот на части![]()
Продава го на части заради рейсърче като теб,което не е от младите келеши и е решило,че е безсмъртно на двупосочен път в зимни условия със 150+...
той много добре знае що го продавам на части

опитва се да се заяжда ама не знае че нашето поколение разбира майтапите по друг начин

бико давай да та хапа с фиата

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Митко Ганчев написа:Бах тва нема да го разбера с тия дискове и тва е, аи обяснете ми: слагам на мястото на м40-то или м43-то едно М42. По колата на практика масата по4ти не се променя. Максималната скорост е друга тема, ама като тръгне6 да спира6 от 220 и с дисковете няма да е приятно така или ина4е... Кво му пре4и на 4овека да си спира с барабаните при положение 4е масата е съ6тата и кара както си е карал 316-то (и с 316 ни6то не пре4и да се засили6 с 200, хората са преценили 4е барабаните стигат). 4е барабаните не са стока не са, ама според мене ако не те 4овърка да си ги смени6 независимо от тва с къв мотор си...къде е смисъла едва ли не да не смее6 да сложи6 м42-то, 6тото 6тяло да има приклиу4ения...
абсолютно съгласен....то понеже и много се вдига макс скороста има няма 20 км

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
абе тая Анаконда още ли е посещавана?biko написа:кажи кога и каде аз сам зада ти отупам балите и да варвиш да си ближиш раните но при едно условие които падне поема сметката в Анаконда
МарТо ние си се заяждаме така няма лоши чяуства.

10 мнения
• Страница 1 от 1