Repair the damage

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Repair the damage

Мнение от Franio » 08 Фев 2008, 11:03

Колеги имам нужда от съвет.Снощи колата ми е станала жертва на набега на някакви рожби на любовта между ялова вещица и скопен дявол.Тези келемета са се опитали да откраднат нещо от колата ми, но не ми е ясно какво.Разбили са ключалката на шофьорската врата и са се опитали да отворят самата врата с щанга.Колата ми явно е инат също като мен ,тъй като не е поддала и вратата по принцип е останала затворена и заключена,но горката ми вратичка е изкривена доста и отгоре отзява.Та питането ми е, дали тази врата може да се поправи по принцип(знам,че е трудно да се каже без да сте наясно точно със състоянието й) или ще купувам друга врата.Ако ще купувам пък как стоят нещата точно.Пак трябва да е със ел.стъкла и ел. огледала или тези шукарийки могат да се пренесат от моята.А въпроса със централното както стой и накрая ключалката...няма как да намеря ключалка ,която да отговаря на същият ключ нали?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stilkoood » 08 Фев 2008, 11:39

...Ако щекупуваш нова врата, тя най вероятно няма да има по нея нищо и трябва да си пренесеш твоите неща, ако вземеш врата втораупотреба, може и да намериш оборудвана ... но за клщчалкитемисля, че ако твоята неможе да се отремонтира трябва да си вземеш комплект или да я отклщчваш с отделен ключ. Ако е много изметната, най добре търси друга, защото колкото и да я оправят няма да уплътнява така добре! :wave:
Наздраве !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 1,8 97g

Мнение от maksim_uk » 08 Фев 2008, 12:08

като си купиш "нова" врата тя трябва да баде с дрьжка и ключалка която аз ще пренаредя по твоя ключ.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Фев 2008, 12:20

maksim_uk написа:...

:OT: ключалки на багажник можеш ли да пренареждаш и къде да те посетя за тази процедура? :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 08 Фев 2008, 16:35

здравей колега,
Когато ме блъсна един таксиметров шофьор и огъна вратата ми(счупи ми и огледалото)
Изображение
доста поразпитах да ли да я оправям или да си взема друга, но съветите бяха да си купя оригинална втора употреба, поради факта че кита нямало да издържи върху вратата защото е най често използваната :dunno: . За мой късмет :lol: си намерих вратата със същата боя за прилична цена(гола без нищо във вратата). Никога преди не бях разглобявал врата но с помоща не един колега около 2.5~3 часа преместихме всички чаркулаци от едната на другата и се получи така:
Изображение
Ако и твоята е горе долу в такова състояние да си потърсиш първоначално същия цвят и да пренесеш всички части от едната на другата. И ключа да се пренареди за твоя.
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Franio » 08 Фев 2008, 20:02

Мерси за отговорите.Аз също се ориентирах към купуване на цяла врата ,а не преправяне просто защото съм такъв човек.Дори нямам претенции към цвета... ще я пребоядисам.В момента съм на тръни, тъй като на практика колата ми е полу отворена, тъй че ще взема първата читава врата ,която намеря и ще си пренеса шукарийките.Долу горе какви пари вървят вратите?

Поздрави

П.С-Да ми кажете някой охраняем паркинг в район-а(Дианабад студентски),че докато намеря врата ми се ще да си ми е при мен и возилото все пак :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 09 Фев 2008, 21:17

Здравейте,
За паркинга не знам, врата мисля че бях я купил за около 150 лв(не съм си го записал и може да се лъжа с някой лев на горе или надолу). Провери също в отдела 'Продава' може също да си пуснеш тема в 'Купува'
Поздрави

Назад към E36