Енджъл айс монтаж за София?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Енджъл айс монтаж за София?

Мнение от mafia » 04 Яну 2008, 1:45

Понеже съм с две леви ръце...можете ли да ме насочите към някой който монтира енджъл айс в София :roll: :?: Имам предвид - да му дам комплекта за слагане, да му дам пари - а той да ми ги свали фаровете, да ги разглоби, да го монтира, да ги обезвъздуши пак да ги сглоби без да ги прецака :idea:

Мерси предварително ;)
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Енджъл айс монтаж за София?

Мнение от Ivo III » 04 Яну 2008, 2:01

mafia написа:Понеже съм с две леви ръце...можете ли да ме насочите към някой който монтира енджъл айс в София :roll: :?: Имам предвид - да му дам комплекта за слагане, да му дам пари - а той да ми ги свали фаровете, да ги разглоби, да го монтира, да ги обезвъздуши пак да ги сглоби без да ги прецака :idea:

Мерси предварително ;)

Lacho от форума .. добре работи
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Аватар

Мнение от mafia » 04 Яну 2008, 2:35

Мерси...сега ще го издиря ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 04 Яну 2008, 11:27

Само това с обезвъздушаването незнам как става ,понеже в завода в някви камери ги зглобяват :roll:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Яну 2008, 11:45

Няма никакво обезвъздушаване :!: Нали като сменяш крушките и пак влиза въздух, важното е уплътненията да са наред и се правят на сухо място, за да не влиза влажен въздух ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 04 Яну 2008, 13:08

Абе няма обезвъздушаване, на мене фара ми има заводски улеи :shock: Само някой ако може да обясни как точно става свалянето на най-предното стъкло, че то това е единствения проблем :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 04 Яну 2008, 13:36

стан написа:Абе няма обезвъздушаване, на мене фара ми има заводски улеи :shock: Само някой ако може да обясни как точно става свалянето на най-предното стъкло, че то това е единствения проблем :roll:

И аз това питам , понеже си взех CCFL-ки от civic и още не сам ги сложил мисля ,че не е толкова трудно избутват се онези пластинки и стъклото трябва да се "отлепи" от уплатнението :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 04 Яну 2008, 13:36

Има 4 метални пластини - 2 отгоре и 2 отдолу - махаш ги тях и после отстрани има пластмасови пластини надигаш и тях и стъклото излиза.
После вътрешните, кръглите стъкла са пак на 2 като щипки, но ако слагаш CCFL много внимавай като ги щракваш обратно стъклата, че аз пукнах единия ринг :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 04 Яну 2008, 13:37

nParMaTuK написа:Има 4 метални пластини - 2 отгоре и 2 отдолу - махаш ги тях и после отстрани има пластмасови пластини надигаш и тях и стъклото излиза.
После вътрешните, кръглите стъкла са пак на 2 като щипки, но ако слагаш CCFL много внимавай като ги щракваш обратно стъклата, че аз пукнах единия ринг :mhihi:

Значи не се залепват а само щракват около кръга на фара така ли ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 04 Яну 2008, 13:38

Стъклото излиза с пластмасата около него огледайте и ще се сетите :D
Не се реже уплътнението!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 04 Яну 2008, 13:43

Голямото стъкло се маха от щипките и излиза с пластмасата около него, а малките се махат като махнеш голямото от 2 пластмасови щипчици на всяко стъкло, после залепваш angel eyes-a със силикон и щракваш обратно малкото стъкло откъдето си го извадил и внимаваш много че много крехък тоя CCFL :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 04 Яну 2008, 13:48

nParMaTuK написа:Голямото стъкло се маха от щипките и излиза с пластмасата около него, а малките се махат като махнеш голямото от 2 пластмасови щипчици на всяко стъкло, после залепваш angel eyes-a със силикон и щракваш обратно малкото стъкло откъдето си го извадил и внимаваш много че много крехък тоя CCFL :D

А това питах за малкото стъкълце и ццфл-а да го лепя ли мерси много колега сега разбрах и ще го направя тия дни ,че все не ми остава време.
Малко понасрахме темата на колегата но дано е разбрал и да си ги направи сам :)
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 04 Яну 2008, 14:50

Не бе, екстра си е...и аз си чета с интерес ;) Четейки набирам смелост и сам да пробвам...ама после шубето от поражения ме връща на земята :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 04 Яну 2008, 14:50

мале мале мале мале кви глупости сте наговорили, по-добре си намерете някой дето е в час да ви ги монтира.

но ако искате може и да срежете колата на 16 като торта и после да лепите обратно за едните ццфл-ки

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Яну 2008, 16:04

Има сума ти изписано как се монтират очите... Потърсете темата "и аз за ангелските очички..." има подробно обяснено всичко от до ;)
Изображение

Следваща

Назад към E36