ABS звук

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ABS звук

Мнение от redkit » 11 Дек 2007, 23:12

Хайде и аз да задам глупав въпрос,Вие чувате ли си ABS когато заработи,че моя го чувам някак си много кофти звук вади и педала рита.Но самия звук много ме дразни това нормално ли е да се чува чак толкова :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Дек 2007, 23:14

Чува се съвсем леко, ама мисля, че са си самите гуми. Повечко се усеща педала.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 11 Дек 2007, 23:14

трябва да рита, ако не рита лошо...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Дек 2007, 1:27

zBoost написа:ама мисля, че са си самите гуми

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 12 Дек 2007, 12:20

Абе има едно гадно бръмчене, ама то е да те накара да се замислиш следващия път как да натискаш спирачката :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от redkit » 12 Дек 2007, 14:05

Колеги хайде малко по сериозно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Значи с ABS нямам проблеми работи си но издава много кофти шум(бучене ) и като не е пусната музиката ми бърка в мозъка да ли е нормално толкова да бучи като сработи. :help:
Отдавна не бях е карал може би и преди е било така но от няколко дена я карам и ми се струва че не спира както трябва на мокра настилка и на леко мръсен с кал път искам да кажа че му трябва повече разстояние Карах 320 тицата и там сякаш по бързо спираше на мокра настилка(може и да бъркам) и ABS бучеше ама не толкова.
Някакви идеи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Дек 2007, 14:28

redkit написа:Колеги хайде малко по сериозно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Значи с ABS нямам проблеми работи си но издава много кофти шум(бучене ) и като не е пусната музиката ми бърка в мозъка да ли е нормално толкова да бучи като сработи. :help:
Отдавна не бях е карал може би и преди е било така но от няколко дена я карам и ми се струва че не спира както трябва на мокра настилка и на леко мръсен с кал път искам да кажа че му трябва повече разстояние Карах 320 тицата и там сякаш по бързо спираше на мокра настилка(може и да бъркам) и ABS бучеше ама не толкова.

Смотани гуми ?

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 12 Дек 2007, 15:00

е ти къде сравняваш спирачната система на 318-ка и 320-ка. Коренно различни са, много ясно че 320-ката ще спира по-добре ;)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от redkit » 12 Дек 2007, 16:23

Колега гумите са нови и то зимни,но въпроса е дали е нормално да бучи толкова много ABS когато сработи :winky:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 12 Дек 2007, 16:29

redkit написа:Колега гумите са нови и то зимни,но въпроса е дали е нормално да бучи толкова много ABS когато сработи :winky:

да - чува се отчетливо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535д

Мнение от stenli_bmv » 12 Дек 2007, 21:31

redkit написа:Колеги хайде малко по сериозно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
на мене така ми бу4е6е,но като несам натиснал спира4ките при ниска скорост,оказа се дат4ик на задно колело.Съ6то при нормално спиране изведна6 се вклу4ва6е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 3,0D
Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW

е

Мнение от kudo » 12 Дек 2007, 21:45

И примен има нещто като избучаване най-вече ако някое колело е в закаляно :lol: Нормално е

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobchosi » 12 Дек 2007, 23:06

Колеги радвайте се че се появява такова бучене и ритане на педала. Се пак това е начина на работа на АБС, пречи ви да заковете гумите. Абсолютно нормално е. Впрочем баща ми има голф 3 ГТИ и на него по същия начин става. Има теми тука в които е описано как работи АБС системата. Прочетете и разберете що ръмжи. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobchosi » 12 Дек 2007, 23:11

Dido_stz написа:е ти къде сравняваш спирачната система на 318-ка и 320-ка. Коренно различни са, много ясно че 320-ката ще спира по-добре ;)
Колега и ти се изказа. Всичко е до изправност на спирачната система нема значение 320 или 318, въпроса е дали всичко е ок. Дискове феродо, АБСа дали работи добре. Нещата са комплексни. За втора ръка автомобили е трудно да се каже кой спира по добре. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 83 /2.0d /2006
Мечтае да кара: M 3
Детайли за колата: Тайна

Мнение от svetoslavned » 14 Дек 2007, 22:41

При мене също се получава такова бучене но е много слабо. 8) Един приятел кара Рено 19 при него шумът от АБС е доста по силен. Не занам при тебе колко силен е , най добре сравни с на някой познат БМВ то. 8)
свн

Следваща

Назад към E36