Помогнете колеги!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помогнете колеги!!!

Мнение от Дядо Миле » 11 Ное 2007, 14:18

Тази сутрин си паля ТДС- ката, проблем няма. Работи на място 5-6 м. и я угасих. На втория път обаче- проблем! Включи се вентилатора на климатроника, а ток за стартера няма. Направи ми впечатление, че на контакт не свети нищо по дисплея на клима. По таблото обаче всичко си свети и угасва нормално. И така : Даваш І позиция контакт, светва ербега. Даваш ІІ позиция- светват всички индикации, после си гаснат нормално, но започва да върти вентилатора на клима. Даваш ІІІ позиция стартер- няма реакция. А дисплея на клима през цялото време мъртъв.
Някой знае ли каква е идиотщината? Помогнете!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Ное 2007, 19:00

А гаснат ли ти лампите като завъртиш на стартер?
То ясно че не върти ама ако не гаснат лампите си виж бушона за стартера.Ако гаснат значи няма достатъчно ток.
А за вентилатора на климатика,доколкото знам той си помни положението в което си загасил колата и ако е бил включен сега пак си се включва,но по дигиталната клима не ми много ясно така че някой друг да дава акъл.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Дядо Миле » 11 Ное 2007, 20:23

Не ми гаснат лампите, когато завъртя на стартер.
Не говоря за вентилатора на климатроника, а за перката пред радиатора. При даване на контакт започва да се върти, а не трябва.
Прави впечатление, че лампичките по таблото светват и гаснат нормално, но дисплея на климатроника, клавишите, часовника и термометъра не светят.

П.П. А къде е този бушон за стартера? Кой номер е?

Назад към E36