Загрява!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Загрява!
Колеги колата е е36,318i,95 и си загрява когато иска.Някой път може да я карам дълго време и да не загрее,но следващия път ми загрява доста бързо.Термостата отваря,не е от него.Смених датчика,но днес пак ми загря...Перката не включва всеки път,това ми е странното,може ли проблема да е ,че не е обезвъздушена хубаво?И водна помпа е сменана с качествена уж,като се има в предвид ,че преди това ми смениха още 2 помпи,които блокираха и бяха някакви боклуци,та тази трябва да е читава...И отделно ми губи антифриза някъде
по малко...помагайте със съвети...

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:(
Здравей. От четене цяла вечер в форума изчитайки целия под форум за Е36 мога само да те посъветвам. Провери за течове от радиатора или гумени оплътнения.Обезвъздуши я /маха се една тапичка от горе до капачката за наливане на антифриз от лявата и страна/ и наливаш малко по малко и чакаш да спре да балбука/докато спрат да излизат мехурчета/ Виж дали виско съединителя зацепва /пробвай с конец за перката и дръж с нещо конеца/ и запали двигателя и като започне да загрява би трябвало ако ти е здраво виското да откъсне конеца/не слагай Коноп
/. За водна помпа и термостат няма да казвам нищо щом казваш, че си ги сменил.

Re: Загрява!
Въздух в с-мата,водна помпа,вискозитет,те4 на антифриз,както ти е казал колегата-ако не лошоstanislaf написа:Колеги колата е е36,318i,95 и си загрява когато иска.Някой път може да я карам дълго време и да не загрее,но следващия път ми загрява доста бързо.Термостата отваря,не е от него.Смених датчика,но днес пак ми загря...Перката не включва всеки път,това ми е странното,може ли проблема да е ,че не е обезвъздушена хубаво?И водна помпа е сменана с качествена уж,като се има в предвид ,че преди това ми смениха още 2 помпи,които блокираха и бяха някакви боклуци,та тази трябва да е читава...И отделно ми губи антифриза някъдепо малко...помагайте със съвети...
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
И на мене така ми загряваше...веднъж в едно задръстване направо си беше отишла стрелката на макс...вискозитета е...оправиха я набързо

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Щом е замръзвал изпарителя не е била обезвъздушена
щом си я обезвъздушил вече - няма да имаш проблеми

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Re: Загрява!
гарнитурата на главата е заминалаstanislaf написа:Колеги колата е е36,318i,95 и си загрява когато иска.Някой път може да я карам дълго време и да не загрее,но следващия път ми загрява доста бързо.Термостата отваря,не е от него.Смених датчика,но днес пак ми загря...Перката не включва всеки път,това ми е странното,може ли проблема да е ,че не е обезвъздушена хубаво?И водна помпа е сменана с качествена уж,като се има в предвид ,че преди това ми смениха още 2 помпи,които блокираха и бяха някакви боклуци,та тази трябва да е читава...И отделно ми губи антифриза някъдепо малко...помагайте със съвети...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
stanislaf написа:вчера цял ден я карам,стрелката не е мръднала от 12ч.
Щом не ти е загряла за цял ден каране можеш спокойно да игнорираш мнението над твоето на този етап.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
12 мнения
• Страница 1 от 1