Задно окачване-проблем?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Задно окачване-проблем?
Привет на всички!
От скоро забелязах че задна дясна гума е износена външно-да ли са тампони или амортесьори.Ако са тампони колко са и какви да взема?Колата е 325ТДС/95г. Благодаря предварително на знаещите.
От скоро забелязах че задна дясна гума е износена външно-да ли са тампони или амортесьори.Ако са тампони колко са и какви да взема?Колата е 325ТДС/95г. Благодаря предварително на знаещите.
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
и при мен се получи износване на задните ми гуми и се оказа че е от не-читав реглаж на заден мост. Гумите ми стояха леко навътре.. ето в такава позиция / \ . Вярвайте ми изяде ми гумите за 3 месеца. И накрая си направих реглаж но трябваше нови гуми .. 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
д
здравейте ,незнам колко сте патили и не видях тема.... , има едни шарнири на носачите отгоре който много често се разбиват и се изменя страничния наклон и оттам и износването на гумите,не се чува тропане и тн. но се познава като свалиш гумата и с една щанга се провери за луфт .Може да се регулира и с разбит шарнир ,но стабилността е зле ......от опит на 5броя бмв-та дето съм имал бяха разбити около 25лв струва един и се сменят на място със една елементарна скоба от шпилка и стари лагери....дано съм бил полезен.
4 мнения
• Страница 1 от 1