не всички джанти БМВ 15ки стават за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
не всички джанти БМВ 15ки стават за Е36
днеска стигнах до тоя велик извод
ама може ли никой от вас да не ми го каже бе хора!? рева, че си търся железни джанти от 1 година и никой не ме е светнал, че джантите 15ки за Е34 и Е36 са разли4ни:) за малко да си вкарам егати автогола днес:Р добре, че останових разликата овреме:)

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Сега, ако искаш, може да обясниш на останалите каква е разликата и защо от Е34 не стават на Е36, за да не се набута и някой друг.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Май-има някъква разлика в главините. Колегата си взе някъкви и се оказаха от Е34 (говоря за лети джанти, но мисля, че и за другите проблема е същия). После трябваше да им слагат някъкви втулки, защото като кара примерно със 100 км./ч и като натисне спирачките се разнасяха някъкви страхотни вибрации. А отделно, че излизат по-навън от купето и изглежда някак си неестествено 

- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
4-ри втулки и оправят проблем,в най-лощия вариант 25 лв,а при някой стругар може да минеш и за 10 лв

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: не всички джанти БМВ 15ки стават за Е36
Engi написа:днеска стигнах до тоя велик изводама може ли никой от вас да не ми го каже бе хора!? рева, че си търся железни джанти от 1 година и никой не ме е светнал, че джантите 15ки за Е34 и Е36 са разли4ни:) за малко да си вкарам егати автогола днес:Р добре, че останових разликата овреме:)
Какво ги мисли6 толкова стават си супер даже са по яки от оригиналните , за6тото тези от Е34 стоят по-изнесени , аз в момента съм с такива отзад ,отпред съм с оригиналните!
Въпреки 4е и предните стоят доста добре изнесени , ло6ото е 4е хвърлят малко пове4е кал4ица по колата

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
мен въобще не ме изкефи:( като видях, че са от Е34 отидох и ги върнах и си купих от Е36. зна4и то4но това е. има разлика в главините ама наистина колата се държи по-кофти и освен кал хвърля всичко, което намери по колата:( мен не ми хареса;(

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Engi написа:мен въобще не ме изкефи:( като видях, че са от Е34 отидох и ги върнах и си купих от Е36. зна4и то4но това е. има разлика в главините ама наистина колата се държи по-кофти и освен кал хвърля всичко, което намери по колата:( мен не ми хареса;(
На4и колата на 6ефа Мегоф 16 цолови тройки лети джанти , ами той е с двусантиметрови фланци и колата му има уникален вид и стойка на пътя, всеки си има вкус

Идеята ми за този пост е да се знае 4е джанти от Е34 стават за Е36 !!!!!
Дали е по стабилна или не нека разбира4ите да се изкажат аз мойта я 4увствам идеално

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
quixzole написа:На лудия изглежда перфектно отзад колата........мене лично много ме кефи как стоят по-навън гумите![]()
Я сега кажете според вас вентилирани дискове от Е34 стават ли на Е36.....отстрани като ги погледнеш уж всичко си е същото, ама знам ли кво ще излезе......ако някой има опит да каже плииис
Мисля 4е не стават, а ти с вентилирани ли си?Аз преди бях с обикновенни и си купих запазени апарати и дискове от 320Е36 та спирам по-добре

Най 4есто дисковете се изкривяват при разко спиране ( нагряване) последвано от плискане в локва( рязко охлаждане)
Има и о6те не6то фабри4но при бмв специално дисковете имат белези които указват до колко е износен диска и дали може да понесе 6лаиф за изправяне или трябва да се сменя с нов
малее пак стана роман

аз днес си смених дисковете
със старите имах страшни вибрации при леко натискане на спирачка
външно старите изглеждат добре, даже ги пусках на баланс машина за гуми - прави са, пък защо така тресеше волана
сега съм с нови спортни дискове Zimmermann с дупки
не съм ги напъвал много, но поне не се усещат никакви вибрации при спиране
със старите имах страшни вибрации при леко натискане на спирачка
външно старите изглеждат добре, даже ги пусках на баланс машина за гуми - прави са, пък защо така тресеше волана

сега съм с нови спортни дискове Zimmermann с дупки

не съм ги напъвал много, но поне не се усещат никакви вибрации при спиране
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
ludiagsm написа:quixzole написа:На лудия изглежда перфектно отзад колата........мене лично много ме кефи как стоят по-навън гумите![]()
Я сега кажете според вас вентилирани дискове от Е34 стават ли на Е36.....отстрани като ги погледнеш уж всичко си е същото, ама знам ли кво ще излезе......ако някой има опит да каже плииис
... но ако все пак някой има такъв проблем нека каже ще го заведа на то4ното място 15лв на диск ,30лв предни накладки със смяната за Е36
Аз от доста време се каня да го направя, можеш ли да дадеш някакви координати на човека
let the BMW be with you
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
на булевард константин вели4ков се намира ако идва6 от бул.сливница на 100 м преди бул. стамболииски отляво има надпис изправяне на дискове и авто мивка
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
Идеята ми за този пост е да се знае 4е джанти от Е34 стават за Е36 !!!!!
същото важи и за джантите от е46 -стоят доста изнесени и са нужни втулки
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2